انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با آپگرید cairo-dock  (دفعات بازدید: 1490 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
مشکل با آپگرید cairo-dock
« : 14 بهمن 1387، 09:37 ق‌ظ »
وقتی میخوام cairo-dock را در کی دی ای آپگرید کنم این ارور میاد مشکل چیه ؟
Commit failed.
To continue, hit ok and we will try to recover. If you close the application now, we will not do anything and you may try to resolve the problem manually.
(If you suspect this is a bug in Adept, please also provide the following exception description in the report).

The error was:
APT Error. Context:
    Running dpkg,
    [ /usr/bin/dpkg, --status-fd, 3, --unpack, /var/cache/apt/archives/cairo-dock_1.6.3.1_all.deb ],
    Sup-process returned error code 1,
    Error processing /var/cache/apt/archives/cairo-dock_1.6.3.1_all.deb : trying to overwrite `/usr/share/cairo-dock/icon-mouse.png', which is also in package cairo-dock-data.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل با آپگرید cairo-dock
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1387، 09:54 ق‌ظ »
خب ببین دریا اول بزن

sudo dolphin
 خب بعدشم پسوردت و وقتی دلفین وا شد برو تو همون مسیر اصلی روت تو این مسیر /var/cache/apt/archives/  اونجایی هست که هر چی دانلود کنی میره اونجا بگذریم حالا فایل cairo-dock_1.6.3.1_all.deb  رو پاک کن و دوباره بزن

sudo apt-get update
حالا نصب کن

sudo apt-get install cairo-dock

ظاهرا دفعه قبل حالا یا بد دانلود شده و یا ... اون فایله موجود بهر حال خرابه و دوباره بدرستی باث دانلود و بعدش نصب بشه

موفق باشی

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
« پاسخ #2 : 14 بهمن 1387، 10:30 ق‌ظ »
ممنون ، داخل این پوشه تقریبا 500 مگ فایل دب بود ، میتونم این ها را پاک کنم ؟ مشکل پیش نمیاد ؟ جایی به درد نمی خوره ؟

از وقتی اومدم کی دی ای یه مقدار مشکل برام پیش اومده :
 من با بلوتوث تو کی دی ای   4.2 مشکل دارم این kbluetooth را چطور میتونم نصب کنم ؟؟
در ضمن kopete من به گوگل تاک لاگین نمیشه ، فکر میکنید مشکل چیه ؟‌تنظیماتی داره (از طریق japper متصل میشم)

چطور میتونم آیکن های پوشه ها را عوض کنم ؟
در قسمت اپیرنس => آیکن / پکیج مورد نظر را انتخاب میکنم ولی شکل آیکن پوشه ها تغییر نمی کنه ، چند تا پکیج 30 مگابایتی گرفتم ولی هیچ کدوم افاقه نکرد .مشکل کجاست ؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1387، 10:47 ق‌ظ »
ممنون ، داخل این پوشه تقریبا 500 مگ فایل دب بود ، میتونم این ها را پاک کنم ؟ مشکل پیش نمیاد ؟ جایی به درد نمی خوره ؟

از وقتی اومدم کی دی ای یه مقدار مشکل برام پیش اومده :
 من با بلوتوث تو کی دی ای   4.2 مشکل دارم این kbluetooth را چطور میتونم نصب کنم ؟؟
در ضمن kopete من به گوگل تاک لاگین نمیشه ، فکر میکنید مشکل چیه ؟‌تنظیماتی داره (از طریق japper متصل میشم)

چطور میتونم آیکن های پوشه ها را عوض کنم ؟
در قسمت اپیرنس => آیکن / پکیج مورد نظر را انتخاب میکنم ولی شکل آیکن پوشه ها تغییر نمی کنه ، چند تا پکیج 30 مگابایتی گرفتم ولی هیچ کدوم افاقه نکرد .مشکل کجاست ؟
ببین اونا فایلاهایی هست که دانلود و نصب کردی میشه ازش بکاپ بگیری روش داره برای بعد نیگه داری میشه هم خب پاکش کنی البته یه فایل هست بنام lock اون رو نه پاک نکن خوده فایلهای با پسوند deb  رو میشه پاک کرد ولی میگم بریزیشون یه جایی داشته باشی تو هاردت واسه روز مبادا  ;) واسه بعد

اون kdebluetooth که هست خودش اما اگه به هر دلیلی نیست خب با این دستور نصبش کن

sudo apt-get install kdebluetooth
امار گوگل تاک رو ندارم راستش کار نمیکنم باهاش فعلا همون یاهو باهاش وصل میشم  ;D

در ضمن ایکن خوب واسه kde میخوای برو اینجا

www.kde-look.org

موفق باشی

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1387، 10:53 ق‌ظ »
سوالم این بود که چرا شکل آیکن ها تغییر نمی کنه با توجه به این که پکیج آیکن نصب میکنم :D نه این که آیکن میخوام
منظور از میشه ازش بک آپ بگیری روش داره همون نرم افزار بک آب گیری منظورتونه که بعد روی سی دی رایت میکنه ؟ aptoncd

الان که کی دی ای را روی اوبی نصب کردم ، الان این شده Kubuntu ? یا غیر از اونه ؟

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1387، 10:58 ق‌ظ »
همون طور که گفتید پاک کردم و اون دستورات را زدم
الان روی آپگرید کلیک میکنم این   ارور میاد :
E: /var/cache/apt/archives/cairo-dock_1.6.3.1_all.deb: trying to overwrite `/usr/share/cairo-dock/icon-mouse.png', which is also in package cairo-dock-data

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1387، 11:05 ق‌ظ »
همون طور که گفتید پاک کردم و اون دستورات را زدم
الان روی آپگرید کلیک میکنم این   ارور میاد :
E: /var/cache/apt/archives/cairo-dock_1.6.3.1_all.deb: trying to overwrite `/usr/share/cairo-dock/icon-mouse.png', which is also in package cairo-dock-data

ببین دریا به اون ایکن موس که ماله اون کایرو قبلی هست گیر داده

این بار usr/share/cairo-dock/icon-mouse.png توی اون مسیر

اون دفعه قبلم به این هم گیر داده بود باث پاک میشد اول گفتم شاید پکیج قبلی مشگل داره ولی حالا ظاهرا از کایرو داک قبلیته اون ایکن بهر دلیل با این جدیده نمیخونه این نمیتونه رو اون پوشه ریرایت کنه این جدیه نمیتونه تا اون باشه باث قبلیه حذف شه

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
« پاسخ #7 : 14 بهمن 1387، 01:28 ب‌ظ »
نمی فهمم مشکل چیه
حتی اسم پوشه ای که توش موس هست را رینیم کردم
آیکن موس را جای دیگه کات کردم ولی هنوز همون ارور را میده

شایدمشکل از مخازن باشه :-?