انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازنشدن solidworks  (دفعات بازدید: 6074 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
بازنشدن solidworks
« : 15 بهمن 1392، 11:36 ق‌ظ »
سلام. :)
سالیدورکز ۲۰۱۰ تو سایت خود واین نوشته خیلی خوب اجرا میشه (Gold) اما وقتی روی آرم سالید کلیک می کنم سیستم مث بز منو نگاه می کنه. ](*,)
چرا نمی تونه واش کنه؟ ???
ممنون میشم جواب بدید.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
پاسخ : بازنشدن solidworks
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1392، 12:27 ب‌ظ »
سلام دوست من آخه به نظر شما منطقی آدم نرم افزاری به این قدرت رو بیاد با واین که هنوز خیلی جا برای توسعه داره اجرا کنه
ابن نرم افزار تو خود ویندوز کلی مشکل داره
فقط کافیه کارت گرافیک شما رو به صورت مناسب واین نشناسه اونوقت خواهید دید چه قدر خسته کننده کار با بهترین و کاربردپسند ترین نرم افزار مکانیک

من خودم اینکارو کردم یه ویندوز تو لینوکس نصب کن بهتر xp‌باشه بعد سالیدو تو اون نصب کن

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1392، 01:15 ب‌ظ »
سلام دوست من آخه به نظر شما منطقی آدم نرم افزاری به این قدرت رو بیاد با واین که هنوز خیلی جا برای توسعه داره اجرا کنه
ابن نرم افزار تو خود ویندوز کلی مشکل داره
فقط کافیه کارت گرافیک شما رو به صورت مناسب واین نشناسه اونوقت خواهید دید چه قدر خسته کننده کار با بهترین و کاربردپسند ترین نرم افزار مکانیک

من خودم اینکارو کردم یه ویندوز تو لینوکس نصب کن بهتر xp‌باشه بعد سالیدو تو اون نصب کن

بالاخره بعد از مدت ها جوابی رسید!

دستت درد نکنه.
البته ترجیح میدم جای نصب یه ویندوز روی لینوکس، از ویندوز خودم استفاده کنم!

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1392، 04:03 ب‌ظ »
من چون سیستم عامل فعالم اوبونتوس و حوصله ریست کردن مدام رو ندارم این کارو کردم اما اگه شما بیشتر تو ویندوزی و برای سرگرمی میای لینوکس می تونید مدام این کارو کنید و بین دو سیستم عامل سویچ کنید. این نرم افزار ها همان نرم افزار هایی هستن که باعث زنده ماند ویندوز شدن و گرنه تا الان ویندوز مرده بود.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 اسفند 1392، 06:35 ب‌ظ »
من چون سیستم عامل فعالم اوبونتوس و حوصله ریست کردن مدام رو ندارم این کارو کردم اما اگه شما بیشتر تو ویندوزی و برای سرگرمی میای لینوکس می تونید مدام این کارو کنید و بین دو سیستم عامل سویچ کنید. این نرم افزار ها همان نرم افزار هایی هستن که باعث زنده ماند ویندوز شدن و گرنه تا الان ویندوز مرده بود.
من هم 97% وقتم تو لینوکسه حوصله سویچ کردن رو هم خیلی ندارم ;) اما دیگه چیکار کنم؟ ان قدر فضای هارد و منابع سیستم ندارم که یه ویندوزم رو لینوکس داشته باشم!  :(

با حرفتون در مورد نرم افزار هایی که باعث زنده موندن ویندوزن هم به شدت موافقم. :)

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #5 : 14 اسفند 1392، 05:06 ب‌ظ »
سلام .من چند ماه \یش در مورد مجازی سازی ویندوز در لینوکس (برای نصب solid work     abaqus   catia و...) در  فروم های انگلیسی  مهندسی مکانیک جستجو کردم . نتیجه اینکه در مجازی سازی solid work  منابع زیادی اشغال می شود و با این وجود نتیجه رضایت بخش نخواهد بود .  abaqus cae  هم که خود نسخه لینوکس دارد در اجا بر روی لینوکس روان نیست و محیط part هم به شدت دچار مشکل است . به catia روی لینوکس هم اصلا فکر نکنید .
اما در مورد مقایسه ابزارهای cad در لینوکس و ویندوز : liber cad  در نقشه کشی یک فاجعه است(شما شاهد یک محیط \ویا نخواهید بود)   .  شما نمی توانید در free cad  یک نقشه \یچیده را به سادگی کشیده و اسمبل کنید (یه شدت حالتان گرفته خواهد شد ) کلا این نرم افزار در مسیر درستی \یشرفت نکرده و روال های این نرم فزار (در مقایسه با بهترین نرم افزارهای مهندسی مکانیک) یک فاجعه هولناک است . البته salome  و open foam  را هنوز امتحان نکرده ام .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .