انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال : اجرای برنامه‌های تحت جاوا و پیتون [حل شد]  (دفعات بازدید: 1457 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kudakane

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7

سلام دوستان یه هفته ای هست اومدم ابونتو و جواب تمام مشکلاتمو از توو سایت های فارسی پیدا کردم به جزء این‌ها :

سوال اول
یه برنامه با فرمت« جار » دارم که مطمئنم سالمه وقتی روش کلیک راست میکنم و با برنامه« جاوا ران‌تایم۶ »بازش میکنم این پیام رو میده :

The file '/home/user/freedom-20140128-01/freedom.jar' is not marked as executable.If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run.For more details, read about the executable bit.
https://wiki.ubuntu.com/Security/Executablebit

توضیح : از ابونتو سافت‌وار سنترopenJDK java 6 runtime نصب کردم .

سوال دوم
یه برنامه دارم به زبان پیتون نوشته شده setup.pyهم داره چجوری باید اجراش کنم .

سوال سوم

در مورد« تر » وقتی اجراش میکنم این پیام رو می‌ده :«ویدالیا نتوانست تور را راه اندازی کند . تنظیمات خود را دوباره بررسی کنید تا مطمین شوید مسیر فایل اجرایی تور را درست مشخص کرده اید .»
توضیح : از ابونتو سافت‌وار سنتر نصب کردم .

« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1392، 03:13 ب‌ظ توسط kudakane »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
روی فایل جاوا راست کلیک کن و از منوی باز شده، properties رو انتخاب کن. توی سربرگ permissions تیک allow execute رو فعال کن.

فایل setup.py رو هم به روش بالا قابل اجرا کن و بعد، از ترمینال با دستور cd به پوشه‌ای که فایل توش هست مرور کن و بعد وارد کن:
./setup.pyنکته: بهتره هر فایلی رو توی کامپیوترت اجرا نکنی. گنو/لینوکس با ویندوز فرق داره که یه برنامه از اینترنت دانلود و نصب کنی. این‌حا باید توی مخازن دنبالش بگردی و بعد توی مخازن غیر رسمی و در نهایت اگر مخزن پیدا نکردی از یک سایت معتبر دانلود و با احتیاط نصب کنی.

برای راه‌اندازی فلان هم به ویکی مراجعه کن:
http://wiki.ubuntu.ir/Tor

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ضمنا بهتره برای هر سوال یک تاپیک مچزا ایجاد کنی.

آفلاین kudakane

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1392، 03:17 ب‌ظ »
مرس مشکلم حل شد

آفلاین amohebali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6

برای راه‌اندازی فلان هم به ویکی مراجعه کن:
http://wiki.ubuntu.ir/Tor

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دستتون درد نکنه فقط کاشکی برای «فلان» یه troubleshooting میزاشتین. مثلا اگه یه وقت پس از نصب یه همچین پیغامی داد باید چه گلی به سرمون بگیریم ](*,)
It appears you have configured your web browser to use Tor as an HTTP proxy. This is not correct: Tor is a SOCKS proxy, not an HTTP proxy. Please configure your client accordingly.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
نقل‌قول
دستتون درد نکنه فقط کاشکی برای «فلان» یه troubleshooting میزاشتین. مثلا اگه یه وقت پس از نصب یه همچین پیغامی داد باید چه گلی به سرمون بگیریم ](*,)
کد: [انتخاب]

It appears you have configured your web browser to use Tor as an HTTP proxy. This is not correct: Tor is a SOCKS proxy, not an HTTP proxy. Please configure your client accordingly.

خودش گفته دیگه. باید مرورگرتون رو روی ساکس تنظیم کنید. نه روی HTTP.

آفلاین amohebali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6

خودش گفته دیگه. باید مرورگرتون رو روی ساکس تنظیم کنید. نه روی HTTP.

ممنون میشم اگه بگید چطوری!!!