انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!  (دفعات بازدید: 7379 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #30 : 24 اسفند 1392، 09:48 ب‌ظ »
من یه نتبوک ضعیف دارم.یه نرم افزار تحت ویندوز هم دارم که تو خود ویندوز نمیتونه فایلهای حجیم رو لود کنه ولی باواین نصبش کردم داره مثه چی کار میکنه :D

با واین؟

:o

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #31 : 28 اسفند 1392، 08:17 ب‌ظ »
تا حالا شده بعد از نصب ویندوز نسخه جدیدتر بخواهید نسخه قدیمی تر هم نصب کنید ! آیا همچین چیزی امکان داره تو ویندوز من با هزار جور برنامه کار کردم مثل easy BCD و از خیر برگشتن ویندوز قبلیم گذشتم اما توی لینوکس شما می تونید نه تنها نسخه های قبل رو نصب کنید می تونید سیستم عامل های دیگه مثل مک و ویندوز رو هم نصب کنید اونم بعد از نصب لینوکس و بعد برید و منوی بوت رو تعمیر کنید من که خیلی با این ویژگی حال کردم.
تا حالا شده قبل از نصب یه ویندوز بتونید ویژگی هاش رو چک کنید ببیند اصلا به کارتون می یاد یا نه ! شده با یک کول دیسک زنده از درایوهاتون فایل پشتیبان تهیه کنید و رایتش کنید توی DVD ! یا کپی کنید اونجایی که می خواید اونم به طور کاملا رایگان ! شده بوت ویندوزتون خراب شده باشه و شما فقط بخواید یه فایل منتقل کنید و به غلط کردن بیافتید !

تاحالا نشده توی ویندوز مشکل نداشته باشیم، ولی لینوکسسسس، چشت روز بد نبینه

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #32 : 28 اسفند 1392، 08:31 ب‌ظ »
نقل‌قول

جادی واسه این جمله اخری شما یه جمله جالب داره.تو لینوکس شما نیازی به نصب دوباره لینوکس (روغن سوزی و یا از کار افتادن لینوکس به هر دلیلی)نیستید.فقط کافیه بدونید مشکل کارتون کجاست و یاد بگیرید که اونو حل کنید و تا ابد هیچ وقت همون اتفاق براتون نمی افته.{نقل قول غیر مستقیم}یعنی به راحتی میتونید هر قسمت از لینوکس رو که خواستین تعمیر کنید بدون اینکه نیازی به نصب مجدد لینوکس داشته باشید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #33 : 29 اسفند 1392، 02:11 ق‌ظ »
نقل‌قول

جادی واسه این جمله اخری شما یه جمله جالب داره.تو لینوکس شما نیازی به نصب دوباره لینوکس (روغن سوزی و یا از کار افتادن لینوکس به هر دلیلی)نیستید.فقط کافیه بدونید مشکل کارتون کجاست و یاد بگیرید که اونو حل کنید و تا ابد هیچ وقت همون اتفاق براتون نمی افته.{نقل قول غیر مستقیم}یعنی به راحتی میتونید هر قسمت از لینوکس رو که خواستین تعمیر کنید بدون اینکه نیازی به نصب مجدد لینوکس داشته باشید.
برو به جادی بگو من گفتم فقط مشکل اینه وقتی لینوکس رو نصب می کنی اول باید بگردی همه چکه روغن ها رو بگیری و بعد ....