دوستان عزیز من کم لینوکس نصب نکردم ، در بالا هم گفتم که من همین ورژن رو تو اوبونتو 8.10 و ماندریوا امتحان کردم همین هنگ رو شامل میشد . حالا این اشکال فک میکنی از کجا باشه فکر میکنی از کرنل باشه یا از میزکار ؟! اگه از کرنل هستش پس چرا تو kde مشکل نداشت ؟؟!!!!!
حالا اگه دلیل قانع کننده ای هستش من تسلیم هستم . دوست دارم مشکلم حل بشه چون با این کار مشکل کسایی که روشون این ورژن رو نصب کردم حل می شه . من هیچ مشکلی با اوبونتو 7.10 نداشتم !
تا اونجا من گنوم رو میشناسم سبکه درسته کا دی ای قوی و پیشرفته هست ولی وقتی سیستمت محیط kde رو میکشه و خوب اجرا میکنه گنوم که سادست باید راحت اجرا کنه ولی خب یه کاری کن شما تو گنوم اون کامپیز ( افکتها ) رو غیر فعال کن شاید درست شه
موفق باشی
ببین این حرفت وفتی درست بود که مموری یا گرافیک کم میاوورد در صورتی که سیستم من سیستم بدی نیست حالا شما وقتی با یه سیستم داری آهنگ گوش میدی و کار دیگه ای باهاش نداری فکر میکنی چقدر از فضای سی پی یو رو می گیره تا هنگ کنه ؟؟؟؟!!!!!!!. این حالت در وضعیت خنثی اتفاق میافته یعنی نه کار گرافیکی بالا داره انجام میشه نه چیز دیگه ای من تو 7.10 با استایل گرافیک بالا و کلی برنامه به هیچ عنوان هنگ نمی کرد .
امان از این نصاب های کم تجربه!
دوست عزیز شما پستات از من بیشتره نه تجربه ی کاریت !
ویروس که بخواد بگیره نه غنی میشناسه نه ضعیف !
ببین دوست عزیز شما لینوکس رو به روش دیگه ای نصب می کنی اگه آموزششو بذازی ممنو ن میشم !
به نظر من گنوم با بعضی کرنل ها سازگار نیست .