۱- مگه رقابت فقط بازیه؟
۲- این همه سیستم عامل غول دنیا نتونستن تمام سلایق دنیا رو پوشش بدن اون وقت شما می خوای پوشش بدی؟ هیچ چیز تو دنیا نمی تونه همچین کاری بکنه ...
من کی حرف زدم و اسپانسر نشدم؟
گفتم انجمن کیوت بزنیم کسی نیومد سراغم من چیکار کنم؟
باور ندارین همین الان به گو بهت یه سرور 2 تربایت رم 8 بدم باهاش سایت کیوت بزنی اگه ندادم بعد بیاید و بگویید عمل نمیکنم
برادر من شما از هر ۱۰ تا پستت ۲۱یش در مورد اسپانسر شدنته! مگه فقط کیوته؟ شما به جای شعار و ... خودت سایت رو بزن و بقیه (از جمله خودم) مستنداتش رو گسترش میدیند دقیقا مثل سی ال آی. سرورم که داری بسم الله ...
میخوام خودم مدیر مسئول پروژه باشم
هه! امر دیگه؟ شما حتی یه پروژه نداشتید اونوقت می خواید مدیر پروژه به این بزرگی بشید؟ یا می خوای مدیر بودن رو با پول بخری اسم در کنی؟
شما کلا میای انجمن یه پست میدی ملت رو خر می کنی میری :| هزار جور از این تایپیکا داشتی ما هم به رو خودمون نیاوردیم، هر دفعه هم که بت چیزی می گیم کل تایپیکت رو پاک می کنی :| نکن برادر نکن ... ما نه پدر کشتگی داریم نه چیزی اگه می تونی
انجام بده نمی تونی اصا پست نده ما که نمی تونیم التماست کنیم که تو رو جون هر کی دوست داری کاری که به ذهن خودت رسیده رو خودت انجام بده :|
پ.ن: کلا نمی دونم این نوشتن سیستم عامل چه سودی داره که کل کشور دنبالشن :| چرخ قبلا اختراع شده ...