انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برنامه ۱.۶۱۸ امشب  (دفعات بازدید: 6308 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : برنامه ۱.۶۱۸ امشب
« پاسخ #15 : 18 اسفند 1392، 12:25 ب‌ظ »
بهنام توکلی @

عزیز بهتر نبود یه چند روز زودتر این موضوعو میگفتید؟ همین الان تاپیکو دیدم :| حجم ویدئو هم نزدیک ۲۱۴ مگابایته،به غیر از صحبت شما در مورد چه موضوع دیگه ای صحبت و آیتم پخش شد؟ ارزششو داره دانلود کنم؟
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
« پاسخ #16 : 18 اسفند 1392، 12:39 ب‌ظ »
لینک دانلود رایگان نمیتونی بدی بهنام جان؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #17 : 18 اسفند 1392، 12:44 ب‌ظ »
یادمه برای دانلود برنامه صفر و یک که اقای زبردست در ان حضور داشتند هم همین مکافات را برای دانلود داشتم . اقای توکلی نمیشد یه لینک بدونه دردسر بدی ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #18 : 18 اسفند 1392، 05:58 ب‌ظ »
بهنام توکلی @

عزیز بهتر نبود یه چند روز زودتر این موضوعو میگفتید؟ همین الان تاپیکو دیدم :| حجم ویدئو هم نزدیک ۲۱۴ مگابایته،به غیر از صحبت شما در مورد چه موضوع دیگه ای صحبت و آیتم پخش شد؟ ارزششو داره دانلود کنم؟

زودتر نمی‌شد، به من صبح شنبه اطلاع دادند که شب برنامه هست، البته کلا می‌دانستم که برنامه‌ای خواهد بود اما نمی‌دانستم شنبه است! :)

همان طور هم که گفتم حرف جدیدی برای دوستانی که خودشان گنو/لینوکس کار هستند ندارم و در نتیجه احتمالا برای شما ارزش دانلود ندارد.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #20 : 18 اسفند 1392، 08:36 ب‌ظ »
لینک دانلود رایگان نمیتونی بدی بهنام جان؟

اینم لینک مستقیم و رایگان دانلود برنامه دیشب
ممنون جناب توکلی. و این هم برای کسانی که مشکل اندازه فایل رو دارن:
http://convert-video-online.com/
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
« پاسخ #21 : 19 اسفند 1392، 08:02 ق‌ظ »
بنده انتقاداتی به برنامه دارم آیا اجازه دارم اینجا مطرحشون کنم؟

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
« پاسخ #22 : 19 اسفند 1392، 08:29 ق‌ظ »
بله برنامه 1.618 رو که شنبه ساعت 21.15 با هنرنمایی شما دنبال می کردم و دیدمش اما خیلی کوتاه بود !!!!!! بحث بحثی جالب بود اما خیلی کوتاه بود !!!!!! خوشم اومد کارتون عالی بود  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) به افتخار شما که اینقدر ما اپن سورس هارو رو سفید کردین  =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> راستی یه وب سایت برای اپن سورس کاران و لینوکس کاران می سازم هر وقت آماده شد حتما بهتون خبر می دم !!!!!
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #23 : 19 اسفند 1392، 09:48 ق‌ظ »
مایهٔ تأسفه که حتی باسابقه های لینوکس کارهای  ایران اطلاعی از مفهوم اوپن سورس ندارند و در یک برنامه زنده یک تعریف کوچه بازاری به عنوان مفهوم اوپن سورس به خورد ملت داده میشه!
این خرابکاری (تعریف نادرست اوپن سورس) رو باید کلی زحمت بکشیم تا از ذهن بیننده های اون شب 1.618 پاک کنیم.

این تیکه رو از گفته های مهمان برنامه، دوست عزیزمون بهنام نقل می کنم:
«اوپن سورس یه تعریف خیلی ساده ای داره. هر چیزی که سورسش باز باشه و شما بتونید ببینید، تقریباً میشه بهش گفت اپن سورس. دقیقا بتونی کدش رو ببینی»
اگر حداقل یکبار اون فیلمی که بخش هاییش در ابتدای برنامه 1.618 پخش شد رو ببینید، متوجه می شید که اوپن سورس و نرم آزاد به هم پهلو می زنند و اون چیزهای دیگه ای که بهنام از متن باز دریغ کرد و به نرم افزار  آزاد نسبت داد حتی با جزيیات بیشتری در تعریف متن باز گنجانده شده.

امیدوارم در برنامه بعدی 1.618 این اشتباه تصحیح بشه همراه با عذرخواهی :)

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
« پاسخ #24 : 19 اسفند 1392، 10:16 ق‌ظ »
مایهٔ تأسفه که حتی باسابقه های لینوکس کارهای  ایران اطلاعی از مفهوم اوپن سورس ندارند و در یک برنامه زنده یک تعریف کوچه بازاری به عنوان مفهوم اوپن سورس به خورد ملت داده میشه!

این خرابکاری (تعریف نادرست اوپن سورس) رو باید کلی زحمت بکشیم تا از ذهن بیننده های اون شب 1.618 پاک کنیم.

امیدوارم در برنامه بعدی 1.618 این اشتباه تصحیح بشه همراه با عذرخواهی :)

انتقاد از افراد، راه و روش خودش رو داره، ما هیچگاه نبایست شخصیت افراد رو مورد نکوهش قرار بدیم (استناد به جمله اولی که نقل قول نمودم) شما سابقه فرد رو مورد تاکید قرار داده و سپس با لفظ کوچه بازاری ایشون رو مورد اهانت قراردادید.

در جمله دوم برچسب خرابکاری رو به صحبتهای ایشون الصاق نمودید. بهتره که نظراتی که به ظاهر شخصی نیستند ولی در باطن اینگونه به نظر نمیاند رو بهش جامعیت ندیم و اگر دادیم میبایست با استناد به مدرکی معتبر اثباتش کنیم که خرابکاری صورت گرفته.

درباه جمله آخری هم که نقل قول نمودم فکر نکنم پسندیده باشه که اشخاص حکمی رو برای دیگران صادر کرده و براشون اصطلاحاً نسخه بپیچیدند.

به نظر من الفاظی چون «مایه تاسفه»، «دوست عزیزمون بهنام» و «امیدوارم» نمیتونه به لحن اهانت آمیز ما وجهه دلسوزانه بده.

بنده به هیچ عنوان محتوای صحبتهای شما رو نه تایید و نه تکذیب میکنم اما از منظری دیگر موضوع رو نظاره گر میشم:
به نظر من ادبیات مناسبی برای بیان آن در نظر گرفته نشده

حرفهای منطقی آن قَدَر بلند هستند که نیازی به فریاد کشیدن ندارند
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 10:19 ق‌ظ توسط farshid-foss »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 19 اسفند 1392، 12:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
درباه جمله آخری هم که نقل قول نمودم فکر نکنم پسندیده باشه که اشخاص حکمی رو برای دیگران صادر کرده و براشون اصطلاحاً نسخه بپیچیدند.
نسخه نیست. اخلاق ژورنالیستی حکم می کنه که اشتباه رو اعلام و تصحیح کنیم.

نقل‌قول
حرفهای منطقی آن قَدَر بلند هستند که نیازی به فریاد کشیدن ندارند
تعصب کورکورانه روی نام «نرم افزار آزاد» با چنان فریادی به هوا رفته که اگر بلندگو هم دستمون بگیریم صدامون به جایی نمی رسه!

انتقاد از افراد، راه و روش خودش رو داره، ما هیچگاه نبایست شخصیت افراد رو مورد نکوهش قرار بدیم (استناد به جمله اولی که نقل قول نمودم) شما سابقه فرد رو مورد تاکید قرار داده و سپس با لفظ کوچه بازاری ایشون رو مورد اهانت قراردادید.
اولا، کوچه بازاری به تعریف ارایه شده ارجاع داره نه به شخص خاصی.
دوما، اگر توهینی شده باشه، توهین به طرفدارهای متن بازه و تصحیح اشتباه صورت گرفته کم ترین کار می تونه باشه!

برمی گردم به سر خط: اوپن سورس، همون نرم افزار آزاده. اوپن سورس در بین جامعه شناخته تر و عاری از کژتابیه. لطفا در آینده از تخریب این مفهوم بپرهیزیم. تمام.
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 12:36 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
« پاسخ #26 : 19 اسفند 1392، 12:21 ب‌ظ »
برمی گردم به سر خط: اوپن سورس، همون نرم افزار آزاده. اوپن سورس در بین جامعه شناخته تر و عاری از کژتابیه. لطفا در آینده از تخریب این مفهوم بپرهیزیم. تمام.
ادبیات بکار رفته شما در پست قبلی مشخصه که بحث در این رابطه چیزی جز کشمکش (حداقل بین من و شما) در پی نخواهد داشت.

فقط خواهشی داشتم و آن اینکه ممنون میشم برای جمله فوق (خصوصاً بخش Bold شده) مرجع معتبر، رسمی و قابل استنادی ارائه کنید تا لااقل یک نفر هم که شده از اشتباه دربیاد و مسیر درست رو انتخاب کنه (منظور از اون یه نفر خودم هستم)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 19 اسفند 1392، 12:24 ب‌ظ »
در پست اولم اشاره کردم: فیلم Revolution OS که خود بانی های اوپن سورس در اون صحبت می کنند و به نظرم بخش هایی از اون در برنامه پخش شد.
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 12:30 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
    • محتوای باز
« پاسخ #28 : 19 اسفند 1392، 12:32 ب‌ظ »
ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم و سکوت اختیار کنم. :-X
ممنون از راهنماییتون

همینطور بنده درخواست زیر رو صرفاً از مدیران و جناب آقای توکلی پس میگیرم:
بنده انتقاداتی به برنامه دارم آیا اجازه دارم اینجا مطرحشون کنم؟
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 12:39 ب‌ظ توسط farshid-foss »

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #29 : 19 اسفند 1392، 02:12 ب‌ظ »
سلام

دوستان هر انتقاد کاربردی که دارند (چیزی که بشود در آینده از آن استفاده کرد) بیان کنند، با هر لحنی کنار می‌آیم :)

نکته‌ی کلی که می‌خواهم بگویم آن است که در این برنامه‌ها زمان بسیار کم است و شما نمی‌توانی دقیقا آن چیزی را که مد نظر داری اجرا کنی، در کل نیز بنده بیش‌تر تمایلم به معرفی نرم‌افزارهای آزاد بود نه صرفا اپن‌سورس و این که بخواهیم این دو را به صورت کامل به بیننده معرفی کنیم و انواع و اقسام آن مثل کد باز شیشه‌ای و غیره و غیره را بازگو کنیم نیازمند آن بود که کل زمان برنامه را به آن اختصاص می‌دادیم (که نمی‌شد) و بایستی با کلمات کمتری اقدام به رساندن مفهوم بیش‌تری نمایید هر چند که ناقص انجام شود.

بنده هم وقتی که برنامه سعید زبردست (حدود یکی دو سال پیش) را که دیدم انتقاداتی داشتم اما وقتی که خودم در برنامه حضور پیدا کردم دیدم که بسیاری از آن وابسته به خود سعید نبوده است :)
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 03:45 ب‌ظ توسط بهنام توکلی »