انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با اتصال ویدیو پرژکتور به اوبونتو  (دفعات بازدید: 3658 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد نحوی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
با سلام.
در انجمن جستجو کردم پاسخ سوالم رو پیدا نکردم. اگر تکراری هست عذرخواهی می کنم.
برای اراپه یه فایل امپرس لب تاپ رو وصل کردم به ویدیو پرژکتور از طریق کابل CRT . متصل شد تصویر هم اومد ولی مشکل این بود که دسکتاپ رو کشیده بود و من باید پنجره امپرس رو به منتها الیه سمت راست خودم میبردم تا قدری از اون در پرژکتور نشون داده بشه.
من تنظیمات رو درست انجام ندادم (که البته به صورت خودکار این اتفاق افتاد)؟
یا باید کاری رو انجام میدادم که ندادم.
ممنون از راهنمایی دوستان.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : مشکل با اتصال ویدیو پرژکتور به اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1392، 07:18 ق‌ظ »
سلام
من فکر می کنم اگه رزولوشن مانیتور رو بیارید پایین تر مشکلتون حل بشه. معمولا پروژکتورها از رزولوشن های بالا که تو مانیتور ها استفاده میشه پشتیبانی نمیکنن و باید رزولوشن رو تو رنج های پایین تر و به صورت غیر واید بگذارید تا تو پروژکتور تصویر بهتری بگیرید.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1392، 11:38 ق‌ظ »
سلام.
وقتی که کابل رو وصل کردی، دکمه super+s رو بزن. میبینی که در کنار صفحه دسکتاپ، یه صفحه دیگه ساخته شده که اون یکی، تصویر ویدئو پروژکتور هست.
برو به قسمت تنظیمات در قسمت displays و روی گزینه mirror displays کلیک کن تا دوتا صفحه یه تصویر رو نشون بدن. فقط احتمال داره صفحه مانیتور لپتاپت خاموش بشه. اینو نمیدونم باید چیکار کرد. فقط میتونم بگم قبل از اینکه کابل رو بکشی، کامپیوترت رو خاموش کن بعد کابل رو بکش. اگه قبلش کابل رو بکشی تصویر دوباره روی مانیتور ظاهر نمیشه :|
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین محمد نحوی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
« پاسخ #3 : 24 اسفند 1392، 07:21 ب‌ظ »
سلام.
وقتی که کابل رو وصل کردی، دکمه super+s رو بزن. میبینی که در کنار صفحه دسکتاپ، یه صفحه دیگه ساخته شده که اون یکی، تصویر ویدئو پروژکتور هست.
برو به قسمت تنظیمات در قسمت displays و روی گزینه mirror displays کلیک کن تا دوتا صفحه یه تصویر رو نشون بدن. فقط احتمال داره صفحه مانیتور لپتاپت خاموش بشه. اینو نمیدونم باید چیکار کرد. فقط میتونم بگم قبل از اینکه کابل رو بکشی، کامپیوترت رو خاموش کن بعد کابل رو بکش. اگه قبلش کابل رو بکشی تصویر دوباره روی مانیتور ظاهر نمیشه :|
سلام. از هر دو عزیز سپاس گذارم.
مجید عزیز کلید super روی صفحه کلید کدوم کلید هست؟ اینکاری که شما میفرمایید رو توی ویندوز با پنجره و کلید p انجام میدم ولی توی لینوکس نمی دونم چطوری میشه.
یه مطلب دیگه اینکه توی آفیس 2013 یه امکان خیلی خوبی هست زمان که وقتی پاورپوینت به حالت ارائه میره، به جای اینکه تمام صفحه لپ تاپ من مثل صفحه پرژکتور برای ارائه باشه، تصویری که روی لپ تاپ من هست سه قسمت میشه یه قسمتش تصویری هست که روی پرژکتور دیده میشه یه قسمت اسلاید بعدی هست و یه قسمت دیگه من یادداشت های اسلاید فعلی.
این امکان در لینوکس هست؟ میشه تنظیمات رو طوری انجام داد که این امکان فعال بشه؟
با سپاس

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 24 اسفند 1392، 07:36 ب‌ظ »
سلام.
سلام. از هر دو عزیز سپاس گذارم.
مجید عزیز کلید super روی صفحه کلید کدوم کلید هست؟ اینکاری که شما میفرمایید رو توی ویندوز با پنجره و کلید p انجام میدم ولی توی لینوکس نمی دونم چطوری میشه.
یه مطلب دیگه اینکه توی آفیس 2013 یه امکان خیلی خوبی هست زمان که وقتی پاورپوینت به حالت ارائه میره، به جای اینکه تمام صفحه لپ تاپ من مثل صفحه پرژکتور برای ارائه باشه، تصویری که روی لپ تاپ من هست سه قسمت میشه یه قسمتش تصویری هست که روی پرژکتور دیده میشه یه قسمت اسلاید بعدی هست و یه قسمت دیگه من یادداشت های اسلاید فعلی.
این امکان در لینوکس هست؟ میشه تنظیمات رو طوری انجام داد که این امکان فعال بشه؟
با سپاس

کلید Super همان کلید ویندوز هست :D