انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن فلش دارای اوبونتو  (دفعات بازدید: 1047 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid88

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
بوت نشدن فلش دارای اوبونتو
« : 28 اسفند 1392، 08:35 ب‌ظ »
دفعۀ اولی که ایمیج اوبونتو رو با کمک usb universal بوت کردم بالا اومد و در کنار ویندوز نصبش کردم الانم نصب دارمش و سیستم هم ویندوز داره و هم اوبونتو 12.04.4. بعد از اون خواستم سایر توزیعات لینوکس مثلا لوبونتو و... به همین روش بوت کنم و ببینم چه شکلی هستن دیگه فلش تو بوت بالا نمیاد؛ ممکنه به نصب بودن اوبونتو فعلی ربطی داشته باشه. مثلا طوری bios تنظیم کرده باشه که نشه
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1392، 08:54 ب‌ظ توسط hamid88 »

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
پاسخ : بوت نشدن فلش دارای اوبونتو
« پاسخ #1 : 28 اسفند 1392، 11:40 ب‌ظ »
سلام
تنظیم bios رو فلش بوت هست

آفلاین hamid88

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 29 اسفند 1392، 11:17 ق‌ظ »
بله تنظیم بوت روی فلش هست و وارد یه صفحۀ سیاه میشه و دیگه هیچ. یه فکر دیگه ای کردم ایندفعه فلش قابل بوت با خود disk creator اوبونتو درست کردم و لوبونتو روش رایت کردم فلش بوت شد و لوبونتو بالا اومد. برای من تازه کار لوبونتو خیلی راحتتر از اوبونتو هستش نیازی هم به نصب کدک نداره خودش همه چی رو پخش میکنه؛ نما و جلوۀ ظاهری شم ساده تره خیلی چیزا رو هم پیش پیش نصب داره برای مثال synaptic. پیشنهاد میکنم تازه کارا لوبونتو نصب کنن

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 اسفند 1392، 01:17 ب‌ظ »
دوست عزیز
پس مشکل شما از نرم افزاری بوده که باهاش فلش بوت رو ساختی
برای ساخت فلش قابل بوت در محیط ویندوز این نرم افزار خوبه
YUMI Multiboot USB
وبرای ساخت فلش قابل بوت در محیط گرافیکی لینوکس این نرم افزار خوبه
UNetbootin

آفلاین hamid88

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 29 اسفند 1392، 04:15 ب‌ظ »
فکر نکنم از نرم افزار باشه چرا که قبلا از همین نرم افزار و همین فلش استفاده کردم و اوبونتویی که الان نصبه رو باهاش نصب کردم ثانیا نرم افزارهای مختلفی که خودشون معرفی میکنن رو هم استفاده کردم. به نظر خودم اوبونتو بعد از نصب گراب باعث میشه که این مشکل پیش بیاد و دیگه فلش آماده شده در ویندوز بوت نشه

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 اسفند 1392، 04:50 ب‌ظ »
دوست عزیز
فکر نمیکنم مشکل از سیستم عامل باشه چون قبل از اینکه سیستم بیاد بالا باید فلش بوت بشه

آفلاین hamid88

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 29 اسفند 1392، 05:10 ب‌ظ »
نه من نمیگم مشکل از سیستم عامله؛ الان برای اطمینان از نرم افزار معرفی شده توسط شما استفاده کردم YUMI Multiboot USB
و مشکل حل شد و فلش توی بوت با لوبونتو بالا اومد؛ من اینطور نتیجه میگیرم که اون نرم افزارها چون یه لینوکس نصبه دیگه قادر به بوت شدن نیستن ولی اینی که شما معرفی کردی همونطور که از اسمش پیداست و توی سایت دانلودشم نوشته بود قادره چندتا توزیع مختلف آماده کنه و بوت کنه و به همین دلیل به مشکل نمیخوره(نمیدونم نظر منو تایید میکنید یانه). به هر حال نرم افزار عالی ای هستش دقیقاً همون چیزیه که میخواستم یعنی چند تا رو باهم بتونه بوت کنه. ممنونم