انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساختن یک ایزو نصب بسیار کوچک و سریع از ویندوز ( Damn Small XP )  (دفعات بازدید: 22631 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
سلام
هاردی لایتی جان من این ویندوز رو ساختم که فقط باش بازی کنم ولی دوتا مشکل دارم اول اینکه اصلا میشه برای بازی روش حساب کرد  ??? دوم اینکه وقتی ویژال باکس رو باز میکنم که فایل ایزو رو بوت کنم صفحه مرگ ویندوز میاد و کلا سیستم قفل میکنه میدونید چرا؟  ](*,)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام
هاردی لایتی جان من این ویندوز رو ساختم که فقط باش بازی کنم ولی دوتا مشکل دارم اول اینکه اصلا میشه برای بازی روش حساب کرد  ??? دوم اینکه وقتی ویژال باکس رو باز میکنم که فایل ایزو رو بوت کنم صفحه مرگ ویندوز میاد و کلا سیستم قفل میکنه میدونید چرا؟  ](*,)

سلام

برای بازی تو ویرچوال باکس خیر ، ویرچوال باکس توی نسخه‌های رایگان کارت گرافیک را درست شناسائی نمیکنه و یه کارت گرافیکی ویرچوال میسازه که توان گرافیکی آنچنان بالائی نداره ( البته شنیده‌ام در نسخه وی ام وار این توانائی وجود داره و دایرکت ایکس ۹ ساپورت میشه ولی خودم آزمایش نکردم )

اون مطلبی که تو پستهای قبلی زدم و اشاره به بازی کردم برای سیستمهای ضعیفی بود که بتونند حداکثر استفاده از سخت افزارشون رو بکنند برای نصب مستقیم نه داخل اوبنتو

در مورد صحنه مرگ اگر براتون امکان داره یه عکس بزارید ، منظورتون همون صفحه آبی رنگ بعد از نصب هستش ؟

اگر منظورتون اونه احتمالا توی ساخت ایزو یه مشکلی دارید ( یک بخش مورد نیاز ویندوز رو پاک کردین )

موفق باشید

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: ساختن یک ایزو نصب بسیار کوچک و سریع 
« پاسخ #47 : 29 فروردین 1388، 02:51 ب‌ظ »
....
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 10:15 ق‌ظ توسط امیر »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #48 : 30 فروردین 1388، 12:24 ق‌ظ »
..................
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 11:11 ق‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
مشکل مرگ حل شد   ;D iso هم خوب کار میکنه ولی هرچیزی خواستم نصب کنم میگه ویندوز اینستالر مشکل داره و یه همچین چیزی  >:(
در کل مشکل من نصب بازیه که توضیح دادید
اگه میتونستم بازی روش نصب کنم ...  \\:D/

برنامه حسابداری

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #50 : 30 فروردین 1388، 09:32 ق‌ظ »
سلام
در حال حاضر تعدادی نرم افزار وجود دارند که فقط در محیط ویندوز قابل اجرا هستند . هرچند که wine در این مدت پیشرفت خوبی داشته ولی در آخر اجرا به صورت ۱۰۰ ٪ میسر نشده .
فکر نکنم به اندازه من تستش کرده باشید . این آماری که دادین صحیح نیست
معمولا هر کاربری یک یا چند عدد از این نرم افزارها داره که یا نمیتونه ازشون استفاده کنه یا توی wine اونجور که دلچسب باشه و با سرعت خوب قابل اجرا براش نبوده .
به هر حال هر نرم افزاری امکانات خود سیستم رو طلب می کنه . شما به هیچ عنوان نمی تونین بسته نرم افزارهای لینوکس رو تو ویندوز اجرا کنید . بسته های ویندوز درسته اجرایی هستن و کدی که تولید می کنن به صرف درخواست امکانات سیستم عامل اجرا میشن ولی بسته های بزرگی از این موارد همچون بازی های سنگین رو تو ویندوز به سختی می تونستم اجرا کنم مثلا بازی هالف لایف تو لینوکس با وینه اون بازی رو تموم کردم .
یکی از راه‌های اجرای این گونه برنامه‌ها نصب ویندوز درون ماشینهای مجازی مانند VirtualBox هستش که تقریبا اکثر برنامه‌ها رو بصورت خیلی خوبی اجرا میکنه .

حالا مشکل اینجاست که آیا واقعا نیازه که یک همچین فشاری روی سیستممون بیاریم ؟ آیا راهی هست که یه سیستم سبکتر رو اجرا کنیم .

روی VB شخصا ویندوز ۹۵ ، ۹۸ ، ME v رو آزمایش کردم و نتیجه نگرفتم ، خوب و رون کار نمیکردند . یا با گوست مشکل داشتند و یا یوزیج بالائی مصرف میکردن  ???
نتایج تحقیقات رو با این جمله که ویستا رو با وی باکس به راحتی نصب و تست کردم تموم می کنم . در مورد شبکش باید اطلاعات داشته باشید تا بتونین با هر ابزاری از لینوکس به راحتی کار کنید.
بهترین ویندوز برای vb همون xp بود ولی برای اجرا نیاز به رم بالا داشت و همینطور زمان اجرا بسیار طولانی بود ( که متاسفانه سیستمم ۵۱۲ مگ رم داره و یکم قدیمیه  :( )
یکی از سیستم ها من هم رمش 256 هستش ولی خوب چون swap زیادی به اون داده بودم نتیجه متوسطی گرفتم .
خوب تا اینجا قضیه به این فکر افتادم که چگونه میشه ویندوز رو سبک کنم و تا چه حد ، با یک برنامه ای به نام nlite آشنا شدم که کارش شخصی سازی xp بود

اینو دانلود کردم و افتادم به جون xp  ;) . نه میخواستم با این ویندوز فیلم ببینم نه اینکه اینترنت گردی کنم پس تمام برنامه های اضافه رو پاک کردم . سرعت بوت به مراتب بالا رفت ولی حجم رم مصرفی خیلی کم نشد  :(

بعد اومدم گیر دادم به service های ویندوز و شروع کردم دونه دونه حظف کردن در نهایت دیدم xp با ۴ تا دونه سرویس به راحتی کار میکنه ، بسیار راحت و سریع .

و اینجا بود که به تونستم یه iso بسیار سریع داشته باشم که کار منو به راحتی انجام میده و سریعتر از فایر فاکس بوت میشه

جالب اینه که این برنامه بخصوصم رو خیلی رونتر از موقعی که توی خود xp اجراش میکردم داره اجرا میکنه

متاسفانه چون پروسه ساخت ایزو یک مقدار زمان بر هستش و یکم الان از لحاظ زمانی مشکل دارم نمیتونم به تنهائی این کانفیکها رو تست کنم برای همین آخرین کانفیگهای nlite رو میزارم اگر دوستان علاقه مند بودند به کمک هم این کارو جلو میبریم
شما که این قدر پشتکارتون برای ویندوز غیرقانونی و به اصلاح دزدی عالی هستش چرا وقتتون رو برای جامعه اپن سورس کنار نمی ذارید .
من نمی فهمم اینها که می تونن بسته هایی مثل بسته های ویندوز رو می تونن ادیت کنن اون هم برنامه هایی که به اصطلاح بسته هستن و کامپایل شدن چرا نمیان تو فضایی که سراسر آزادی هستش کار کنند .
موفق باشید

پینوشت :‌ جدای مسئله لینوکس با این روش میشه xp های خیلی جالبی ساخت ، مثلا مخصوص بازی فکر کنم توی سرعت بازی خیلی موثر باشه  ::)
این تاپیک عجیبا 4 صفحه جلو رفته . یعنی اینقدر محتاج ویندوز هستید ؟ خیلی خیلی متاسفم . واقعا از دیدن آمار این تاپیک برای جامعه اپن سورس افسوس خوردم
از پست پر بارتون و همینطور تشکرتون ممنونم
من هم از شما به این دلیل که تونستین این دوستان رو وادار کنید تو محیط اپن سورس همچین کارایی بکنید سپاسگذارم.
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 09:35 ق‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
فکر نکنم به اندازه من تستش کرده باشید . این آماری که دادین صحیح نیست

آمار چی صحیح نیست ؟ یعنی تمام نرم افزارهای ویندوز به صورت ۱۰۰ ٪ در wine قابل اجرا هستند ؟ پس چرا خود سایت wine اینو ادعا نمیکنه .

مثلا میخوام yahoo messenger رو اجرا کنم وبا دوستی ویس چت کنم چه باید بکنم

بنده عرض کردم بعضی از برنامه‌ها آماری ندادم

نقل‌قول
به هر حال هر نرم افزاری امکانات خود سیستم رو طلب می کنه . شما به هیچ عنوان نمی تونین بسته نرم افزارهای لینوکس رو تو ویندوز اجرا کنید . بسته های ویندوز درسته اجرایی هستن و کدی که تولید می کنن به صرف درخواست امکانات سیستم عامل اجرا میشن ولی بسته های بزرگی از این موارد همچون بازی های سنگین رو تو ویندوز به سختی می تونستم اجرا کنم مثلا بازی هالف لایف تو لینوکس با وینه اون بازی رو تموم کردم .

بنده هم نخواستم بسته نرم افزارهای لینوکس رو توی ویندوز اجرا کنم ، بابت اون بازی هم که مثال زدید مشکل از ویندوز شما بوده نه قدرت wine شما اگر ویندوزتون رو مینمایز میکردید اون بازی رو توی xp خیلی رونتر از واینه میتونستید انجام بدین

نقل‌قول
نتایج تحقیقات رو با این جمله که ویستا رو با وی باکس به راحتی نصب و تست کردم تموم می کنم . در مورد شبکش باید اطلاعات داشته باشید تا بتونین با هر ابزاری از لینوکس به راحتی کار کنید.

متوجه شدم که سواد و تجربه شما خیلی خیلی بیشتر از منه پیش پای شما لنگ میندازم و سواد بالای شما رو تحسین میکنم

نقل‌قول
یکی از سیستم ها من هم رمش 256 هستش ولی خوب چون swap زیادی به اون داده بودم نتیجه متوسطی گرفتم .

آفرین بر شما

نقل‌قول
شما که این قدر پشتکارتون برای ویندوز غیرقانونی و به اصلاح دزدی عالی هستش چرا وقتتون رو برای جامعه اپن سورس کنار نمی ذارید .
من نمی فهمم اینها که می تونن بسته هایی مثل بسته های ویندوز رو می تونن ادیت کنن اون هم برنامه هایی که به اصطلاح بسته هستن و کامپایل شدن چرا نمیان تو فضایی که سراسر آزادی هستش کار کنند .

متاسفانه شما از اول در جریان شروع این تاپیک نبودید اینکه میبینید این تاپیک رو زدم و پیگیری میکنم شروعش از این تاپیک بود

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8693.msg66416.html#msg66416

چون دیدم بعضی از دوستان با سخت افزار قدیمی واقعا مشکل دارند با ویرچوال باکس و wine بعد از اون این پست رو زدم

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7761.msg67338.html#msg67338

و جناب حبیبی فرمودند این کار از لحاظ قانونی هیچ مشکلی نداره و تحقیق کردم و دیدم ایشون کاملا درست میگن حتی توی فروم خود ماکروسافت روی این کار صحبت و تبادل نظر میشه

http://search.microsoft.com/results.aspx?form=MSHOME&mkt=en-US&setlang=en-US&q=nlite

سوادم اندک است و تونائیم کم ، شما به بزرگواری خودتون و درخششتون در جهان اپن سرس ببخشید

نقل‌قول
این تاپیک عجیبا 4 صفحه جلو رفته . یعنی اینقدر محتاج ویندوز هستید ؟ خیلی خیلی متاسفم . واقعا از دیدن آمار این تاپیک برای جامعه اپن سورس افسوس خوردم]این تاپیک عجیبا 4 صفحه جلو رفته . یعنی اینقدر محتاج ویندوز هستید ؟ خیلی خیلی متاسفم . واقعا از دیدن آمار این تاپیک برای جامعه اپن سورس افسوس خوردم

بنده هم بابت اینکه بعضی از دوستان استفاده از کامپیوتر فقط در حد بازی کردن ، موزیک گوش دادن و اینترنت گردیست متاسفم

خیلی از نرم افزارها ویژه برای کارهای تخصصی وجود دارند که در سیستم دیگه قابل اجرا نیستند . شما چرا اینقدر بسته فکر میکنید که عالم و دنیا بخاطر اینکه من و شما لینوکس نصب کردیم باید در خدمت ما باشند .

حتما نیاز وجود داره که پست میخوره و بازدید کننده هست من که به زور کسی رو مجبور نکردم بیان این تاپیک رو ببینن و نظر هم بدن

نقل‌قول
من هم از شما به این دلیل که تونستین این دوستان رو وادار کنید تو محیط اپن سورس همچین کارایی بکنید سپاسگذارم.]من هم از شما به این دلیل که تونستین این دوستان رو وادار کنید تو محیط اپن سورس همچین کارایی بکنید سپاسگذارم.

تمام این کارها برای رفع نیاز هستش و اینکه کار به بهترین نحو انجام بشه برای اینکه در جریان باشید یه اسکرین شات از بنچمارک سیستمم رو میگذارم

بنده نه نیازی به چند کیلو رم آزاد شده دارم و نه سیستمم متوجه میشه که ۱۰۰ تا سرویس الان داره کار میکنه یا نه این مثالها و شکلکهائی که میزنم توی نوشته‌هام بابت اینه که با دوستانی که سیستم ضعیف دارن هم پائی کرده باشم .

وقتی فلان دوست درباره کارت nvidia سری ۵ سئوال میکنه توی قطعات خارج از رده میگرم پیدا میکنم و روی یه سیستم دیگم میشینم تست میکنم و جوابشو میدم . یا سیستمی که ۵۱۲ مگ رم داره سیستمیه که الان مدتهاست که از رده خارجش کردم 

موفق باشید

پینوشت : حرکت اپن سورس چه بپزیریم چه نپزیریم یه حرکت خیلی کوچیک توی دنیا انفورماتیک هستش که حجم بسیار ناچیزی از کاربرای جامعه رو در بر میگیره ، تا این لحظه اگر توی این فروم یا فرومهای دیگه مطلبی نوشتم نه به خاطر به رخ کشیدن دانش و امکاناتم بوده و نه اینکه بخواهم اعتباری برای خود کسب کنم ، فکر میکنم این به وضوح از یک یک پستهام مشخص بوده .
اگر میخواهیم این حرکت زنده بمونه بایستی یکم بازتر نگاه کنیم ، همه قرار نیست دقیقا مثل من فکر کنند و یا همون کارهائی که من انجام میدند انجام بدن ، با اومدن ویندوز ۷ که در حال حاضر امنترین سیستم عامل جهان شده اگر ما بخواهیم همچون قبل باد غرور تو گلومون باشه و بگیم که من آنم که رستم بود قهرمان به زودی این فروم و فرومهای دیگه خیلی سوت و کور میشن
صدها مدل لینوکس ، چندین میز کار ، جبهه بندیهای ابلهانه ، غرورهای بیجا اینها مشکلات اساسی پیشرفت اپن سورس و لینوکس هستند ، چه در حد کاربور آماتوری مثل من چه در حد برنامه نویسان ارشد پروژه‌های بزرگ مثل شما
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 12:49 ب‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
این تاپیک بمونه مفصلا تر جواب خواهم داد . نیاز به تحقیقات زیادی هست که باید انجام بدم تا روشنتر بشه

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
این تاپیک بمونه مفصلا تر جواب خواهم داد . نیاز به تحقیقات زیادی هست که باید انجام بدم تا روشنتر بشه

پس لطفا اول تحقیقات بفرمائید بعد پست بزنید

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
هاردی لایتی جان vm رو نصب کردم ولی خیلی کند کار میکرد و مرتب گیر میکرد
حالا اینو پیدا کردم که میگه vb میتونه Direct3D رو با wine نصب کنه ولی خودم سر در نیاوردم اگه ممکنه یه نگاهی بندازید  :)
http://www.virtualbox.org/ticket/2940

برنامه حسابداری

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: ساختن یک ایزو نصب بسیار کوچک و سریع ʏ
« پاسخ #55 : 30 فروردین 1388، 09:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
آمار چی صحیح نیست ؟ یعنی تمام نرم افزارهای ویندوز به صورت ۱۰۰ ٪ در wine قابل اجرا هستند ؟ پس چرا خود سایت wine اینو ادعا نمیکنه .

بلی سایت وینه این ادعا رو نکرده ولی تو اکثر موارد با مشکلی مواجه نشدم . فکر نکنم شما به اندازه من  به نرم افزارهای وینوزی به جهت کارم نیاز داشته باشید . مگه هیچ نرم افزاری تو لینوکس امکانات یاهو رو نداره ؟
متوجه شدم که سواد و تجربه شما خیلی خیلی بیشتر از منه پیش پای شما لنگ میندازم و سواد بالای شما رو تحسین میکنم
نقل‌قول
و جناب حبیبی فرمودند این کار از لحاظ قانونی هیچ مشکلی نداره و تحقیق کردم و دیدم ایشون کاملا درست میگن حتی توی فروم خود ماکروسافت روی این کار صحبت و تبادل نظر میشه

http://search.microsoft.com/results.aspx?form=MSHOME&mkt=en-US&setlang=en-US&q=nlite
نقل‌قول

بلی سایت وینه این ادعا رو نکرده ولی تو اکثر موارد با مشکلی مواجه نشدم . فکر نکنم شما به اندازه من  به نرم افزارهای وینوزی به جهت کارم نیاز داشته باشید . مگه هیچ نرم افزاری تو لینوکس امکانات یاهو رو نداره ؟
نقل‌قول

نقل‌قول

فکر نمی کنید چیزی تو اصل قضیه فرق نمی کنه ؟ همون آش و همون کاسه
نقل‌قول
خیلی از نرم افزارها ویژه برای کارهای تخصصی وجود دارند که در سیستم دیگه قابل اجرا نیستند . شما چرا اینقدر بسته فکر میکنید که عالم و دنیا بخاطر اینکه من و شما لینوکس نصب کردیم باید در خدمت ما باشند .
حتما نیاز وجود داره که پست میخوره و بازدید کننده هست من که به زور کسی رو مجبور نکردم بیان این تاپیک رو ببینن و نظر هم بدن

بلی درسته برای همینه که وینه رو برنامه نویسی کردند . در مورد خدمت هم بگم که جامعه لینوکس و اپن سورس بلی برای خدمت کردن اومدن
نقل‌قول
پینوشت : حرکت اپن سورس چه بپزیریم چه نپزیریم یه حرکت خیلی کوچیک توی دنیا انفورماتیک هستش که حجم بسیار ناچیزی از کاربرای جامعه رو در بر میگیره ، تا این لحظه اگر توی این فروم یا فرومهای دیگه مطلبی نوشتم نه به خاطر به رخ کشیدن دانش و امکاناتم بوده و نه اینکه بخواهم اعتباری برای خود کسب کنم ، فکر میکنم این به وضوح از یک یک پستهام مشخص بوده .
اگر میخواهیم این حرکت زنده بمونه بایستی یکم بازتر نگاه کنیم ، همه قرار نیست دقیقا مثل من فکر کنند و یا همون کارهائی که من انجام میدند انجام بدن ، با اومدن ویندوز ۷ که در حال حاضر امنترین سیستم عامل جهان شده اگر ما بخواهیم همچون قبل باد غرور تو گلومون باشه و بگیم که من آنم که رستم بود قهرمان به زودی این فروم و فرومهای دیگه خیلی سوت و کور میشن
صدها مدل لینوکس ، چندین میز کار ، جبهه بندیهای ابلهانه ، غرورهای بیجا اینها مشکلات اساسی پیشرفت اپن سورس و لینوکس هستند ، چه در حد کاربور آماتوری مثل من چه در حد برنامه نویسان ارشد پروژه‌های بزرگ مثل شما
فکر نمی کنین این حرکتی که میگین خیلی خیلی کوچیک نیست . بلکه خیلی خیلی بزرگه ؟
بذارید این بحث رو تو یه تاپیک جداگانه مطرح کنیم . اینطوری بهتر نیست ؟
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 09:49 ب‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #56 : 30 فروردین 1388، 10:51 ب‌ظ »
حالا اینو پیدا کردم که میگه vb میتونه Direct3D رو با wine نصب کنه ولی خودم سر در نیاوردم اگه ممکنه یه نگاهی بندازید  :)

سلام

والا این در حد تیم ملی کار نمیکنه  :D در حد لیگ دسته ۳ شهرکای آفریقائی کار میکنه

راهشم اینه از لینک زیر آخرین ورژن رو دانلود کنید

http://www.nongnu.org/wined3d/

یه فایل اکزس رو دسکتاپ ویندوز کپیش کنید بعد ویندوز رو ریستارت کنید و f5 بزنید و با سیف مد بالا بیایند و نصبش کنید

دباره ریست کنید و تو حالت نرمال بالا بیایند یه دایرکت ایکس مانند بهتون میده که احتمالا بعضی بازیارو بتونید باهاش اجرا کنید

البته اگه چیز خوبی بود ندا بدین زوم کنیم روش

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1388، 11:03 ب‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 30 فروردین 1388، 11:47 ب‌ظ »
نقل‌قول

گفتم برخی از برنامه‌ها توی واینه ۱۰۰٪ اجرا نمیشه فرمودید آماری که میدم اشتباهه یک مثال براتون زدم که قضیه باز بشه .

اینکه شما کمتر یا بیشتر از من به برنامه ویندوزی احتیاج دارید به بنده هیچ ارتباطی نداره ، مبارکتون باشه خیرشو ببینید .

اینکه توی لینوکس برنامه با امکانات یاهو هست یا نیست مسئله من و شماست ، اون دوست کهنسالی که اون سر دنیا نشسته و میخوام باهاش چت کنم ، چند ساله با یاهو کار میکنه ، بلده رو اسمم کلیک کنه اون بالاش علامت گوشی رو بزنه . این هم مشکل منه و به شما ربطی نداره ولی یه عده هم هستند که این تاپیک رو میبینند و پست میزنند که احتمالا اونا هم مشکلاتی مانند مشکلات من دارن که بازم به شما مربوط نمیشه

نقل‌قول
فکر نمی کنید چیزی تو اصل قضیه فرق نمی کنه ؟ همون آش و همون کاسه

من مجاز به تغییر برنامه اینستالر ویندوزم هستم اینکه کپی باشه یا اورجینال یه امر خصوصی که شامل بند بالا میشه ، خود میکروسافت اجازه داده شما چرا کاسه داغتر از آش میشید ؟

اگر با کل ویندوز مشکل دارید که اون یه بحث جداست من باهاش مشکلی ندارم و دارم کارم رو به بهترین صورت انجام میدم

نقل‌قول
بلی درسته برای همینه که وینه رو برنامه نویسی کردند . در مورد خدمت هم بگم که جامعه لینوکس و اپن سورس بلی برای خدمت کردن اومدن

به امید خدا هر موقع wine تونست اونجوری که دلم میخواد برنامه‌هام رو اجرا کنه ازش استفاده میکنم و دیگه از ویرچوال باکس استفاده نمیکنم . در مورد خدمت هم فکر میکنم که خیلی بیراهه دارید میرید یه تجدید نظر بکنید ، به چه دلیل این حرف رو میزنم به دلیل اینکه اون انجمنی که توی امضاتون هست و شما مدیرشی از سال 2006 به اینطرف پست نخورده پس یه مشکلی تو خدمتتون هست که باز این هم به بنده مربوط نیست که فضولی کنم

نقل‌قول
فکر نمی کنین این حرکتی که میگین خیلی خیلی کوچیک نیست . بلکه خیلی خیلی بزرگه ؟
بذارید این بحث رو تو یه تاپیک جداگانه مطرح کنیم . اینطوری بهتر نیست ؟

منظور بنده از لحاظ کوچک بودن از نظر کیفیتی نیست از لحاظ کمیت گفتم این هم نیاز به گفتن نداره گوگل حاضر ، اینترنت حاضر یه سرچ بکنیم به آمار جالبی میرسیم

در مورد تاپیک جدا هم هر جور نظرتون هستش ، بنده عادت ندارم چیزی که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم بپرم وسطش و یه اظهار فضلی بکنم .

تاپیک رو ایجاد کنید اگر جائی دیدم سوادم یاری میکنه یا اینکه صحبتی مستقیم از بنده شد با کمال میل در خدمتم

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 31 فروردین 1388، 12:12 ق‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *

سلام

والا این در حد تیم ملی کار نمیکنه  :D در حد لیگ دسته ۳ شهرکای آفریقائی کار میکنه

یه فایل اکزس رو دسکتاپ ویندوز کپیش کنید بعد ویندوز رو ریستارت کنید و f5 بزنید و با سیف مد بالا بیایند و نصبش کنید

دباره ریست کنید و تو حالت نرمال بالا بیایند یه دایرکت ایکس مانند بهتون میده که احتمالا بعضی بازیارو بتونید باهاش اجرا کنید

موفق باشید
هاردی لایتی جان اینطوری هم نشد  ](*,) این 3d برای پاسور بازی خوبه  ::)
اون عکسی که شما از سیستمت گذاشتی رو میشه یکم توضیح بدی چطوریه؟ من شمردم ۳۵ تا cpu توش بود  ???

برنامه حسابداری

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *

سلام

موفق باشید
هاردی لایتی جان اینطوری هم نشد  ](*,) این 3d برای پاسور بازی خوبه  ::)
اون عکسی که شما از سیستمت گذاشتی رو میشه یکم توضیح بدی چطوریه؟ من شمردم ۳۵ تا cpu توش بود  ???

سلام

این یه برنامه هستش برای دیدن قطعات سخت افزاری و بنچ مارک ، چیز جالبیه نصبش کن

sudo apt-get install hardinfo
بعد میتونی باهاش بنچمارک کامپیوترتو چک کنی . نصبش کردی نتورک آپدیت رو بزن میره از توی دیتابیسش کامپیوترهای مختلفی که با این نرم افزار تست شدن رو برات میاره

اون لیستی که میبینی یکیش مال منه بقیه مقایسه با اونه

موفق باشی