0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاممن چه جوری میتونم ابونتو ۸.۰۴ رو به ۸.۱۰ ارتقا بدم بدون این که تنظیماتم به هم بخوره و نرم افزارام پاک بشهدر ضمن من پارتیشن home رو جدا دارمممنون
نقلقول از: hamidtb در 12 اسفند 1387، 10:42 قظسلاممن چه جوری میتونم ابونتو ۸.۰۴ رو به ۸.۱۰ ارتقا بدم بدون این که تنظیماتم به هم بخوره و نرم افزارام پاک بشهدر ضمن من پارتیشن home رو جدا دارمممنون سلام اگر شما ۸.۱۰ رو نصب کنید و پارتیشن home رو تنظیم کنید روی همین home و یوزرتون رو همین یوزر قدیم ( یوزری که در ۸.۰۴ باهاش لاگین میکنید ) بدید و در ضمن home رو فورمت نکنید وقتی که ۸.۱۰ نصب بشه و بالا بیاد با تمام تنظیمات قدیمتون بالا میاد .اما من با این کار مشکل داشتم ، یعنی ۸.۱۰ بعد بالا اومدن گیج میزد . بهتره که یه یوزر جدید بسازید و تنظیماتی که مورد نیازتون هست دستی جا بجا کنید .برای مثال برای اینکه تنظیمات firefox خودتون رو منتقل کنید بایستی دایرکتوری .mozilla رو از یوزر قبلی به یوزر جدید منقل کنید ( البته خودتون استادین اینو برای دوستان که یه موقع نمیدونن و این تاپیک رو میخونند نوشتم )موفق باشید
نقلقول از: HardyLaity در 12 اسفند 1387، 12:58 بظنقلقول از: hamidtb در 12 اسفند 1387، 10:42 قظسلاممن چه جوری میتونم ابونتو ۸.۰۴ رو به ۸.۱۰ ارتقا بدم بدون این که تنظیماتم به هم بخوره و نرم افزارام پاک بشهدر ضمن من پارتیشن home رو جدا دارمممنون سلام اگر شما ۸.۱۰ رو نصب کنید و پارتیشن home رو تنظیم کنید روی همین home و یوزرتون رو همین یوزر قدیم ( یوزری که در ۸.۰۴ باهاش لاگین میکنید ) بدید و در ضمن home رو فورمت نکنید وقتی که ۸.۱۰ نصب بشه و بالا بیاد با تمام تنظیمات قدیمتون بالا میاد .اما من با این کار مشکل داشتم ، یعنی ۸.۱۰ بعد بالا اومدن گیج میزد . بهتره که یه یوزر جدید بسازید و تنظیماتی که مورد نیازتون هست دستی جا بجا کنید .برای مثال برای اینکه تنظیمات firefox خودتون رو منتقل کنید بایستی دایرکتوری .mozilla رو از یوزر قبلی به یوزر جدید منقل کنید ( البته خودتون استادین اینو برای دوستان که یه موقع نمیدونن و این تاپیک رو میخونند نوشتم )موفق باشید دوست عزیز ممنونمولی برنامه هام چی ؟؟؟
به نام خداسلامhttp://www.farsilinux.org/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=247
میشه مثال بزنید
خب ارتقای معمولی بدین. تنطیمات و برنامه ها حفظ می شن. (گرچه گاهی مشکلاتی پیش میاد). برای روشش فکر کنم توی تاپیک انتشار و صفحه ویکی ۸.۱۰ بود. نگاهی بندازید.