انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: معرفی سایت جدید و تخصصی و جامع برای پایتون کاران در همه زمینه ها(PySocial)  (دفعات بازدید: 8671 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
  • عاشق پایتون و اوبونتو
    • جامعه پایتونی ها - اجتماع پایتون کاران
با سلام و احترام
سایت پای سوشیال pysocial.com سایتی برای گردهمایی پایتون کاران ایرانی عزیز می باشد که تمرکز این سایت بر حرفه ایی بودن و سطح بالای کیفیت مطالب می باشد.و همینطور متمرکز کردن شما پایتون کاران، به دلیل اینکه دیگر مطالب پایتونی پراکنده نباشد و همه موضوع های مرتبط با پایتون در یکجا و متمرکز وجود داشته باشد.
سایت با دو رویه داشبورد دانش(آموزشگاه) و چالشگاه بنا شده است.البته قسمت های بسیار زیاد دیگری هم وجود داره!
قسمت داشبورد دانش که بصورت باکس هست، و ما محدودیت در مطالب و موضوعات و دانشها نداریم، و به صورت فصل به فصل عنوان ها ارائه میشود، و فعلا چهار موضوع اساسی پوشش داده شده، و در آینده مطالب فراوان دیگری هم جای داده میشود.
و قسمت چالشگاه هم همان انجمن و پرسش و پاسخ شما دوستان عزیز می باشد ولی قرار است خیلی منسجم تر و ساختار یافته تر از انجمن های موجود باشد.
در حال حاضر سایت هنوز کاملا تکمیل نشده و در دست ساخت می باشد، ولی آماده بهره برداری می باشد.درضمن قسمت داشبورد دانش هنوز تکمیل نشده و موضوعات در حال پر شدن می باشد، و قسمت چالشگاه هم هنوز راه اندازی نشده.
کل سایت بر روی جنگو بنا ریزی شده!
تیم پای سوشیال از همه دوستان عزیز پایتونی دعوت به همکاری برای تکمیل این سایت نموده و افتخاری بزرگی برای ما خواهد بود که در این راه بزرگانی مثل شما را با خود همراه کنیم، پروژه گردهمایی پایتونی ها بسیار بزرگ با ایده های جذاب می باشد، و به این علت نیاز به این داریم که تیم بزرگی را داشته باشیم. و از ایده های شما و کمک شما در این سایت بهره ببریم.
در ضمن یکی از اهداف سایت جذب پروژه های نرم افزاری می باشد، که حتی بتوانیم در این زمینه برای دوستان فعال درآمد زایی داشته باشیم، که انگیزه بسیار خوبی برای شما دوستان درست کرده باشیم.
همیشه کارهای بزرگ، نیازمند افراد بزرگ، تیم بزرگ و مشارکت عمومی می باشد. پس ما کاملا با این قضیه واقف هستیم که بدون همکاری شما پایتونی ها، هیچ نخواهیم بود!
از همه دوستان معذرت میخواهم اگر این تاپیک غیر مرتبط با اوبونتو می باشد، و صرفا جهت اطلاع رسانی بچه های برنامه نویس پایتونی بوده.
برای همکاری با ما در این پست اعلام آمادگی نمایید.
« آخرین ویرایش: 29 فروردین 1393، 08:49 ب‌ظ توسط علی حلاجی »

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
پاسخ : معرفی سایت جدید و تخصصی برای پایتون کاران
« پاسخ #1 : 29 فروردین 1393، 02:39 ب‌ظ »
با سلام و احترام
سایت پای سوشیال pysocial.com سایتی برای گردهمایی پایتون کاران ایرانی عزیز می باشد که تمرکز این سایت بر حرفه ایی بودن و سطح بالای کیفیت مطالب می باشد.و همینطور متمرکز کردن شما پایتون کاران، به دلیل اینکه دیگر مطالب پایتونی پراکنده نباشد و همه موضوع های مرتبط با پایتون در یکجا و متمرکز وجود داشته باشد.
سایت با دو رویه داشبورد دانش(آموزشگاه) و چالشگاه بنا شده است.البته قسمت های بسیار زیاد دیگری هم وجود داره!
قسمت داشبورد دانش که بصورت باکس هست، و ما محدودیت در مطالب و موضوعات و دانشها نداریم، و به صورت فصل به فصل عنوان ها ارائه میشود، و فعلا چهار موضوع اساسی پوشش داده شده، و در آینده مطالب فراوان دیگری هم جای داده میشود.
و قسمت چالشگاه هم همان انجمن و پرسش و پاسخ شما دوستان عزیز می باشد ولی قرار است خیلی منسجم تر و ساختار یافته تر از انجمن های موجود باشد.
در حال حاضر سایت هنوز کاملا تکمیل نشده و در دست ساخت می باشد، ولی آماده بهره برداری می باشد.درضمن قسمت داشبورد دانش هنوز تکمیل نشده و موضوعات در حال پر شدن می باشد، و قسمت چالشگاه هم هنوز راه اندازی نشده.
کل سایت بر روی جنگو بنا ریزی شده!
تیم پای سوشیال از همه دوستان عزیز پایتونی دعوت به همکاری برای تکمیل این سایت نموده و افتخاری بزرگی برای ما خواهد بود که در این راه بزرگانی مثل شما را با خود همراه کنیم، پروژه گردهمایی پایتونی ها بسیار بزرگ با ایده های جذاب می باشد، و به این علت نیاز به این داریم که تیم بزرگی را داشته باشیم. و از ایده های شما و کمک شما در این سایت بهره ببریم.
در ضمن یکی از اهداف سایت جذب پروژه های نرم افزاری می باشد، که حتی بتوانیم در این زمینه برای دوستان فعال درآمد زایی داشته باشیم، که انگیزه بسیار خوبی برای شما دوستان درست کرده باشیم.
همیشه کارهای بزرگ، نیازمند افراد بزرگ، تیم بزرگ و مشارکت عمومی می باشد. پس ما کاملا با این قضیه واقف هستیم که بدون همکاری شما پایتونی ها، هیچ نخواهیم بود!
از همه دوستان معذرت میخواهم اگر این تاپیک غیر مرتبط با اوبونتو می باشد، و صرفا جهت اطلاع رسانی بچه های برنامه نویس پایتونی بوده.
برای همکاری با ما در این پست اعلام آمادگی نمایید.

سلام آقای محترم شما سایت زیر رو داری ترجمه میکنی و من در این تاپیک گفته بودم که دارم این سایت رو ترجمه میکنم حالا نمیدونم من دیگه ترجمش نکنم و ادامه ندم شما خودت میری ادامشو یا نه چیکار کنم من ؟

http://learnpythonthehardway.org/book/

تاپیکی که گفتم : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,87952.0.html

عکس پستی که توش اینو گفتم :
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
« پاسخ #2 : 29 فروردین 1393، 02:45 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید.
راستش هنوز ما ترجمه ایی را انجام ندادیم.
خیلی ممنون میشم یافته هاتونو بذارید تو پای سوشیال و با ما به اشتراک بذارید.
اگر شما موافق باشید برای شما یه حساب کاربری برای ورود اطلاعات درست کنیم تا شما مطالبتون رو که در این تاپیک مذکور خود گذاشته ایید در استایلی بسیار شکیل خود قسمت پایتون در سایت PySoical وارد نمایید؟
خیلی خوشحال میشم به جمع ما بپیوندید!
درضمن برای همه قسمت های باکس هم متناظر یک بخش مربوط به آن باکس در چالشگاه قرار داده میشود تا مخاطبین سوالات مربوط به خود را در آن قسمت بپرسند!

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #3 : 29 فروردین 1393، 04:09 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید.
راستش هنوز ما ترجمه ایی را انجام ندادیم.
خیلی ممنون میشم یافته هاتونو بذارید تو پای سوشیال و با ما به اشتراک بذارید.
اگر شما موافق باشید برای شما یه حساب کاربری برای ورود اطلاعات درست کنیم تا شما مطالبتون رو که در این تاپیک مذکور خود گذاشته ایید در استایلی بسیار شکیل خود قسمت پایتون در سایت PySoical وارد نمایید؟
خیلی خوشحال میشم به جمع ما بپیوندید!
درضمن برای همه قسمت های باکس هم متناظر یک بخش مربوط به آن باکس در چالشگاه قرار داده میشود تا مخاطبین سوالات مربوط به خود را در آن قسمت بپرسند!

دوست عزیز خوشحال میشم به جمع شما بپیوندم و مقاله هام رو توی سایت شما قرار بدم ولی بلد نیستم چطور باید این کار رو بکنم . بعد یک راه دیگه هم هست میشه من بنویسم بدم به شما بگذاری تو سایت ولی توی تاپیک های این انجمن هم پخش کنم برای اینکه همه ببینند . مرسی
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
« پاسخ #4 : 29 فروردین 1393، 04:18 ب‌ظ »
خواهش میکنم.
بله شما آزاد هستید، و میتونید مقاله هاتون رو بدید به ما و ما بذاریم داخل قسمت پایتون.
فقط شما باید برید داخل قسمت باکس پایتون و مطالب رو بر اساس سرفصل های گفته شده بخش بندی کنید و به ما بدید تا ما وارد کنیم.
و در آخر باید بگم که ما در آینده در نظر داریم که ته هر بخش تمامی منابع و رفرنسها رو بصورت بسیار زیبا لینکشنو بذاریم.
درضمن من به جیمیل شما نامه ایی فرستادم، مطالعه نمودید؟

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 29 فروردین 1393، 05:15 ب‌ظ »
إن‌شاءاللّه تابستون که وقت بیش‌تری دارم ، درباره‌ی تجربیاتم با kivy  می‌نویسم.

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #6 : 29 فروردین 1393، 06:10 ب‌ظ »
خواهش میکنم.
بله شما آزاد هستید، و میتونید مقاله هاتون رو بدید به ما و ما بذاریم داخل قسمت پایتون.
فقط شما باید برید داخل قسمت باکس پایتون و مطالب رو بر اساس سرفصل های گفته شده بخش بندی کنید و به ما بدید تا ما وارد کنیم.
و در آخر باید بگم که ما در آینده در نظر داریم که ته هر بخش تمامی منابع و رفرنسها رو بصورت بسیار زیبا لینکشنو بذاریم.
درضمن من به جیمیل شما نامه ایی فرستادم، مطالعه نمودید؟

بله ایمیل رو خوندم و جواب دادم مرسی .

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1393، 08:36 ب‌ظ »
إن‌شاءاللّه تابستون که وقت بیش‌تری دارم ، درباره‌ی تجربیاتم با kivy  می‌نویسم.
حتما،
خوشحال میشیم از پتانسیل شما بهره ببریم دوست عزیز بخصوص در کتابخانه بسیار زیبای kivy.
خوشحال میشیم قدرت پایتون رو در اندروید و ios اپل به همگان نشون بدیم.
و همینطور جذب پروژهای نرم افزاری زیادی در این زمینه.

آفلاین mili1374

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • تنها مرجع تریلر فیلم و بازی
سلام سایت قشنگی دارین تابه حال چنین سایت ندیده بودم خوش حالم که پایتونه ایران این همه داره رشد میکنم امید وارم سایت خوبی بشه

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
از دوستانی که برای تکمیل و توسعه پای سوشیال مایل به همکاری با ما می باشند، میتوانند به این ایمیل درخواست همکاری بدهند.
pysocia1@pysocial.com
ما برای تکمیل هر چه سریعتر قسمت چالشگاه(فروم) به جنگو کار نیاز داریم، هدف ما این هست که بهترین فروم یکپارچه را برای تمام زمینه های پایتون پوشش بدهیم و تقریبا تا آنجا که امکان داشته باشد مثه stackoverflow باشد.
پس هرچه زودتر به ما بپیوندید.  ;)