انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرور ایران مشکلی داره؟  (دفعات بازدید: 3310 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : سرور ایران مشکلی داره؟
« پاسخ #15 : 30 فروردین 1393، 09:46 ب‌ظ »
ممنون
این تیک سومی چیکار میکنه pre-releas

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 30 فروردین 1393، 09:52 ب‌ظ »
بعد از به روز رسانی مخازن زده ۱۳۰ مگابایت به روز رسانی درسته؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #17 : 30 فروردین 1393، 10:05 ب‌ظ »
خب تیک سومی به همین آپگرید کردن مربوط میشه.  ;)
در مورد 130 مگ هم فکر کنم آپدیت باشه. دقیق نمی دونم. بستگی داره شما چقدر نرم افزار روی اوبونتو نصب کرده باشی. مثلا برای من 600 مگ آپدیت کرد تا به نسخه ی 14.04 تبدیل شد. چون از نرم افزار هایی استفاده می کنم که بیشترشون حجم بالای 100 مگ دارن.
به احتمال زیاد آپدیته.
خب فقط یه فایل 130 مگی هست؟؟ یا بسته های مختلفی ان؟؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 30 فروردین 1393، 10:11 ب‌ظ »
خب تیک سومی به همین آپگرید کردن مربوط میشه.  ;)
در مورد 130 مگ هم فکر کنم آپدیت باشه. دقیق نمی دونم. بستگی داره شما چقدر نرم افزار روی اوبونتو نصب کرده باشی. مثلا برای من 600 مگ آپدیت کرد تا به نسخه ی 14.04 تبدیل شد. چون از نرم افزار هایی استفاده می کنم که بیشترشون حجم بالای 100 مگ دارن.
به احتمال زیاد آپدیته.
خب فقط یه فایل 130 مگی هست؟؟ یا بسته های مختلفی ان؟؟
بسته های مختلف و ضمنا بعد از به روز رسانی و به قولی آپگرید تیکش رو بردارم؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #19 : 30 فروردین 1393، 10:17 ب‌ظ »
اپگرید واسه من معمولا بین 900mb تا 1300mb هستش.به احتمال زیاد 130mb مربوط به اپدیت سیستم باشه.ابونتو تو نسخه های قبل هم اپدیت واسه ابونتوی تازه نصب شده ارایه میکرد.که در بیشتر مواقع مربوط به اپدیت کرنل میشد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 30 فروردین 1393، 10:21 ب‌ظ »
خب شما نگاه کن تو این بسته ها ببین همون نرم افزار ها هستن که قراره به نسخه ی جدبد آپدیت بشن؟؟
یا مثلا شما توی این لیستی که داری نگاه کن ببین آپدیتی برای کرنل اومده یا نه. چیزی شبیه به این
3.13.0-24-generic
اگه توی لیست باشه پس قراره آپگرید بشه. البته احتمالش هست که عدد آخری 24 نباشه و کمتر باشه. فکر کنم 20 باشه. بالاخره اگه همچین اعدادی رو دیدی پس یعنی آپگریده.
برای برداشتن تیکش هم مختاری. خواستی برش دار. چون بعد از آپدیت دیگه حالا حالاها نیازی به آپگرید نیست. حداقل تا 6 ماه دیگه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #21 : 30 فروردین 1393، 10:39 ب‌ظ »
خیلی ممنونم
من سروری که شما گفتید رو انتخاب کردم
باز هم ارور میده
فقط ایران ارور نمیده . البته من همه رو تست نکردم
Ign http://dl.google.com stable InRelease                                                           
E: GPG error: http://dl.google.com stable InRelease: Clearsigned file isn't valid, got 'NODATA' (does the network require authentication?)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 30 فروردین 1393، 10:41 ب‌ظ »
خب شما تو همون صفحه برو ریبون دومی. توی لیست مخازن بگرد همین dl.google.com رو پیدا کن و تیکش رو بردار. حل میشه  ;)
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1393، 10:53 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 31 فروردین 1393، 10:23 ب‌ظ »
خیلی ممنون بابت تمام دوستان بابت کمک
بنده متوجه شدم تا ۱۴ جولای نسخه آپگرید برای ۱۲.۴ نمیاد و بنده هم باید حدود ۲ ماه صبر کنم خوشحالم که دوستان کمک کردند

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 01 اردیبهشت 1393، 12:21 ق‌ظ »
حل نشد . رو سروری که فرمودین هم ست کردم نشد . نمیدونم چرا اینطوره . فقط سرور ایران اکی هست .بازم ممنون . البته فعلا دانلود های اصلی رو کردم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 01 اردیبهشت 1393، 01:25 ق‌ظ »
خیلی ممنون بابت تمام دوستان بابت کمک
بنده متوجه شدم تا ۱۴ جولای نسخه آپگرید برای ۱۲.۴ نمیاد و بنده هم باید حدود ۲ ماه صبر کنم خوشحالم که دوستان کمک کردند
خب دوست من. شما اگه می خواهی تا 2 ماه صبر کنی پس نسخه ی 14.04 رو دانلود کن  و نصب کن. خود سیستم که دیگه آپدیت نمی خواد. میمونه باقی نرم افزار هایی که دستی نصب کردید که اونم اگه اینترنت پرسرعتی دارید حله  ;)
به نظر من نسخه ی جدید رو دانلود کنید. آپگرید نکنید. من خودم با آپگرید کردن به مشکلاتی برخوردم ناپایدار شد. برای همین نسخه ی 14.04 رو جداگونه نصب کردم  ;)

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 01 اردیبهشت 1393، 11:25 ق‌ظ »
نقل‌قول
خب شما تو همون صفحه برو ریبون دومی. توی لیست مخازن بگرد همین dl.google.com رو پیدا کن و تیکش رو بردار. حل میشه
خیلی ممنون . درست شد . خیلی دوست دارم راجب منابع اطلاعات داشته باشم تا بفهمم چی به چی هست . یه کلاس نوشتم هفته دیگه شروع میشه.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 01 اردیبهشت 1393، 12:11 ب‌ظ »
شما وقتی مخازن رو به صورت دستی وارد می کنید میان این قسمت. بعضی هاشون موقع آپدیت شدن مسخره بازی در میارن. برای همین تیکشون رو بر میداریم.
هر وخ ارروری موقع آپدیت مخازن دیدین بیایین تو همین تنظیمات آپدیت منیجر ببینید مشکل از کدومشونه. اون بسته هایی هم که از مخازن رسمی اوبونتو نصب میشن دیگه این مشکلات رو ندارن. توی اون قسمت هم دیده نمیشن.  ;)

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 01 اردیبهشت 1393، 01:30 ب‌ظ »
جالب این هست که این دفعه اصلا منبعی رو به صورت دستی نداده بودم . ولی از برنامه هایی که تو سایت های مختلف دانلود کرده بودم نصب کرده بودم . مثل google chrome

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 01 اردیبهشت 1393، 02:28 ب‌ظ »
درسته. گوگل کروم ( منظورم کرومیوم نیست  ;) ) یا گوگل ارث چون تو مخازن رسمی اوبونتو نیستن، بعد از نصب خودشون مخازن رو اضافه می کنن. و چون بعضی از سرویس های گوگل برای ایران تحریمه برای همین موقع آپدیت اررور میده. هر وخ چیزی از گوگل نصب می کنید و میبیند وارد مخازن میشه تیکش رو بردارید. اینجوری بهتره  ;)