بنظر منم از نظر دانلود منجر مشکل داره
چون همین چند روز پیش بود فایل ایزو لوبونتو روبا اریا2 گرفتم و رو فلش ریختم ولی نصب نمیشد بعد از کلی کلنجار فهمیدم فایل ایزو مشکل داره
تو idm ندیدم چیزی رو خراب دانلود کنه ظاهرا بخاطر اینه که زمانیکه یک فایل رو متوقف میکنیم دانلودش رو و دوباره ادامه رو میزنیم میاد از چند بیت قبل تر دانلود رو شروع میکنه تا احتمال خرابی صفر بشه
هر چند تخصص ندارم ولی فکر نمیکنم به همین سادگی ها و آسونی ها باشه وگر نه بقیه هم همین کار رو میکردن واقعا دانلود منیجر یک نرم افزار پیچیده و پیشرفته هست
اغلب دانلود منیجر های لینوکسی صرفا یک پوسته گرافیکی هستن روی wget , aria و ... وگر نه به همین آسونی و سادگی نیست
فایل ها رو به چندین قسمت تقسیم میکنه بعد میچسبونه و ... و هیچ خطایی رخ نده
تو همون ویندوز هم دانلود منیجر های خیلی زیاد و قوی نداریم
فایل 24 گیگ هم با IDM گرفتم اونم با 16 تا سگمنت و فقط شبا خودش از 2 تا 8 میگرفت و بعد کامپیوتر رو خاموش میکرد و هر شب 6 گیگ میگرفتم و 4 روز (به همراه 2 گیگ از حجم روز) بعد این همه وایسادن آخر سر یه فایل کامل سالم تحویل داد
ولی تو لینوکس با aria ویندوز 10 رو ایزوشو گرفتم خراب شد
با wget گرفتم بعد پاز کردم وقتی زدم ادامه دانلود قطع کرد از 700 مگ
آخر سر با لپ تاپ خواهرم گرفتم (IDM) و بدون هیچ مشکلی بود
من رو سرور معمولا curl استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام رو سرور پیش نیومده حتی با wget هم میگیرم نمیدونم شاید سرعتش زیاده و اینا ولی رو سیستم خودم فایل بزرگ رو خراب میکنه
تورنت درسته که خراب نمیکنه ولی خوب باید اون سایتی که ازش میگیری هم از تورنت پشتیبانی کنه
IDM مثل تورنت هست اصلا خراب نمیکنه فایل رو
https://projects.gnome.org/gwget اینم دانبود منیجر گنوم
آخرین آپدیت 2009 گرافیکش و امکاناتش غوغاس