این learning curve و وقت گرفتن رو واقعا قبول دارم. خودم برای فایلهای با حجم مشخص گاهی وقتا لینک رو کپی میکنم میبرم توی ترمینال پیست میکنم. برای تازهواردها که دنبال دلایل بیشتری برای موندن هستن و کسایی که نمیخوان ۱ ثانیه بشه ۱۰ ثانیه مهمه.
اون مسئلهی فلسفه که گفتم ربطی به این قضیه نداشت. میخواستم اینو بگم که من امکانات رو هیچوقت توی سر کسی نزدم. ولی چرا من از مسائل تکنیکی تعریف نمیکردم؟ به خاطر همین چیزایی که ضعف حساب میکنیم. تازه به خاطر فلسفهی نرمافزار آزاده که بعضیها از سختافزار وایرلس لپتاپشون استفاده نمیکنن و میرن وایرلس اکسترنال میخرن صرفا به خاطر درایور آزاد(و به نظر من هم گاهی زیادهرویه).
شما درست میگید. ولی به نظر من با کاستیهای (نسبتا) بزرگی که الان هست، وقت گذاشتن برای یه چیزی در حد IDM الان مناسب نیست. خب IDM غولیه که به این سادگی کسی بهش نمیرسه. همونطوری که برای خیلیها گیمپ به فوتوشاپ نمیرسه. الان چرا توسعهی هرد زیاد اولویت نداره؟ چون لینوکسی هست که بشه بهش تکیه کرد.
ولی خب، IDMی برای لینوکس هم باید از یه جایی شروع شه. شاید از ایمیلی به کانونیکال!
راستی اینو یادم رفت بگم. شما اینهمه دربارهی چیزی که من منظورم نبوده حرف زدید. اصلا ربطی هم به عملکردهای ذهنی آدم نداشت. عقل و چشم رو میگم. مثلا یه نفر یه گوشی ۴۰۰ تومنی خریده. حالا یه ورژن بالاترش میاد. این بندهخدا حاضره گوشیشو ۲۰۰ تومن بفروشه بره اون گوشی جدیده رو بخره. کلی هزینه کنه در حالی که با همون گوشی قبلیش هم خیلی راحت کارش راه میافتاد. حالا شما دربارهی نورولوژی و انسان شناسی و پدیده های ماورای طبیعی صحبت کنید.
اما من قسمت اعظم حرفای شما رو قبول دارم.
میدونم منظور شما از عقلشون به چشمشون بودن چیه
البته همینم دلیل علمی و نورولوژیکی داره ها
مثلا با علم میشه توضیح داد چرا یکی در خانواده مسیحی به دنیا بیاد مسیحی میمونه و بلعکس و ...
اغلب مردم به اندازه کافی در مورد مسائل عمیق فکر نمیکنند
خوب در دنیای تجارت شما باید عوام رو مد نظر بگیری
مثلا شما بیای یک فیلم خیلی عمیق فلسفی بسازی مردم نگاه هم نمیکنن ولی یه فیلم الکی عاشقانه مسخره هندی رکورد فروش میزنه
پس کسی که میخواد بازار رو در نظر بگیره باید رو این قشر عقلشون به چشمشون و به قول خودمون عوام تمرکز کنه
وقتی کنونیکال و یا شرکت دیگری با این شعار اومده جولو که لینوکی برای همه یا این که کاربر خانگی و یوزر فرندلی باید کاری کنه که اغلب مردم (غیر برنامه نویس - غیر گیک - تازه وارد- ضریب هوشی کم و ...) هم بتونه کارش رو راه بندازه
شما الان به مادرتون بگی مامان بیا این دستور رو بزن فلان فایل دانلود شه خوب فرار میکنه مگر این که علاقه زیاد داشته باشه که افلب مردم ندارن
مثلا همین الانش خیلی از آدما قدیمی نمیتونن با گوشی ها جدید ارتباط برقرار کنن و هنوز هم گوشی دکمه دار میخرن
شما به این آدم بیای بگی بیا لینوکس نصب کن و با ترمینال دانلود کن !؟
اگر بستر رو آماده نکنیم برای کودکان برای افراد مسن و ... خوب افراد کمی میان به سمتش و استفاده میکنن
اگر کنونیکال میخواد گسترش بده بازارش رو و میخواد وارد حوزه موبایل و دسکتاپ خانگی و تلوزیون و ... بشه باید طوری باشه که مردم عادی هم راحت استفاده بکنند
اصلا دانلود منیجر رو که بزاریم کنار . کنونیکال اگر یه یوزر ویس (نظر سنج) بزاره که مردم بیان چیزایی که دوست دارن و نیاز دارن رو پیشنهاد بدن بعد کنونیکال با توجه به امکانش و هزینش و نظر خودش بیاد از اونا مهم ها و خوباشو برداره و عملی کنه هم برای ما خوبه هم برای خود کنونیکال
چون به رایگان و خیلی راحت ایده های جدید میگیره باز خورد میگیره و نظرات مردم رو میدونه و میتونه سرویس بهتری ارائه بده
این ایمیل رو یکی از اعضای انجمن بفرسته برای کنونیکال (دوستانی که ارتباط دارن و مدیران و ناظران انجمن) و این رو مطرح کنه کنونیکال خواست عملی میکنه نخواست نه
-
توسعه دهنده ای که بخواد نرم افزارش رو مردم زیاد نصب کنن و استفاده کنن چه رایگان چه پولی باید امکانات خوب براش فراهم کنه
من ۹۰ درصد کارهام رو بردم توی ترمینال چون کارم سریع تر شده. هدفم از پشت کامپیوتر نشستن دیگه وررفتن با ماوس و دکمه و افکت و کلیک و ... نیست. هدفم انجام شدن کارمه. کاری رو که با نوشتن دوتا دستور انجام میشه سریع تره تا ۵۰ بار کلیک کردن روی منو ها و دکمه ها. اصلا هم اذیت کننده نیست. کافیه آدم بلد باشه و میون بُر بزنه. قرار نیست برای هر لینک دانلودی، دو خط دستور بنویسه آدم. یه بار اون دو خط رو alias میکنه و دفعه ی بعد فقط دوتا حرف تایپ میکنه جای اون دو خط دستور. اونم با قدرت بیشتر. دیگ آدم محدود به یه دانلود منیجر گرافیکی نیست و میتونه ابزارش رو با صدتا برنامه ی دیگ ترکیب کنه تا به قدرتی برسه که هیچ برنامه ای نداره. دقیقا هم توسعه دهنده های لینوکسی، اینجوری فکر میکنن. یه ابزار با یه سری سوییچ میدن، میگن هرکار خواستی خودت با اینا انجام بده. نه اینکه زیر دوتا دکمه مدفونشون کنن بگن فقط با این دکمه ها میتونین تنظیم کنید.
یعنی این حرف شما این معنی رو میده که توسعه دهنده وقتشو برای شما هدر نمیده و بهتون اهمیت نمیده خوب مردم هم میرن سراغ توسعه دهنده ای که اهمیت بده و وقت بزاره
بازم میگم اصلا لینوکس رو به ترمینالش میشناسیم و هیچ وقت نگفتیم و نخواستیم که ترمیینال حذف بشه و امکان نداره
ولی خوب در کنار ترمینال رابط کاربری گرافیکی هم باشه بهتر میشه و هم افراد حرفه ای مثل شما هم آدم بی سواد مثل من هر کس میتونه با ابزار مناسب کارشو راه بندازه
در ضمن لقمه خودتون رو نکنید تو حلق بقیه
هر کس با یک چیز راحته دانلود با idm هم یک کلیک بیشتر نداره و 50 تا نیست و همین رو با ترمینال گرفتن زمان بیشتری مصرف میکنه
به عنوان مثال
میری تو یک صفحه 120 عدد آهنگ هست
راست کلیک میکنی و گزینه select all download list رو میاره و شما چک آل میزنی و استارت همشو دونه دونه دانلود میکنه
نیازی هم نیست شما سگمنت تقسیم کنی تعداد کانکشن مشخص کنی و ... در واقع مثل این که یه بش اسکریپت از قبل آماده داری منتها با رابط گرافیکی
اگر دانلود منیجر با رابط گرافیکی تو لینوکس نیاز نبود 20-30 تا تا حالا براش نمیساختن فقط مشکل اینه که هیچ کدوم به اندازه کافی خوب نیست
-----
uget رو از وبسایتش دانلود کنید آخرین نسخه نسبتا از بقیشون بهتره
http://ugetdm.com--
یه مثال هم در مورد اهمیت رابط کاربری همین اوبونتو و مینت هستن
چرا مردم نمیرن از دبیان استفاده کنن
چون اوبونتو ساده تره
حتی عده ای میرن سراف مینت و ... چون براشون راحت تره .
مثلا همین اوبونتو خیلی امکانات زیاد بهش اضافه شده یه میز کار خوب سافتوار سنتر و ... و تمام قابلیت ها دبیان رو هم داره
یعنی یه چیزی هم اضافه تر داره و به قولی کاملتره هم باید ساختار و هسته قوی و محکم باشه هم ظاهر زیبا هیچکدوم به تنهایی کافی نیست
شما موتور بوگاتی رو بزاری تو بدنه پراید بازم چون ظاهر درست حسابی نداره خوب نیست
این موتور قوی تو یه طراحی زیبا خیلی بهتر هست
----
آقای استالمن هم میتونه از یه طراحی زیبا با بوت استرپ استفاده کنه که چشم نواز باشه الان دیگه پهنای باند بالاس و لازم نیست وب سایت اچ تی ام ال متنی خالص بسازیم
https://stallman.orgیاد داستان تو کتاب زبان انگلیسی افتادم که قبلا تو کتاب بچه ها عکس نبوده و متن بوده و محیط خشک داشتن و هیچکس لذت نمیبرده
در ضمن بت نسازید یک انسان ممکنه در زمینه ای ارزشمند باشه کارش ولی نه این که همش تقلید کنیم و بگیم اون اینجوری زندگی کرد
اون خودش هست ما هم خودمون
--
لذت بردن از زندگی موجب افزایش طول عمر میشه
وقتی شما یک سایت چشم نواز رو میبینید مثل دیدن یک منظره یا شنیدن یک موسیقی خوب در شما ایجاد لذت و آرامش میکنه
من همون ترمینال رو هم برمیدارم فونتشو عوض میکنم رنگشو و شفافش میکنم یه والیپر زیبا و ...
زیبایی در تضاد با قدرت نیست