انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس در یک اداره !  (دفعات بازدید: 8724 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
منم همین مشکل رو موقع تستش داشتم که درایور انحصاری کارت گرافیک رو نصب کردم( انویدیا ) و حل شد :)

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
دوباره هنگ کرد ! هر ۲ بار در زمان کار با libre office رخ داد !

خوب ، حالا میرسیم به office ! برم سراغ open office  ؟
libre office فایل های microsoft office را خوب باز نمیکنه ! فارسی ها مشکل داره ، بین فارسی انگلیسی بنویسی بهم میریزه و ...

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
فکر کنم مشکل هنگ کردن از گرافیک بود ! هر بار سیستم را روشن میکردم وسط کار هنگ می کرد ، درایور گرافیک را نصب کردم فعلا که هنگ نکرده !

جمع بندی :

قدم اول توی مهاجرت انتخاب توزیع لینوکس بود که بعد از کمی مطالعه به اوبونتو رسیدم.

قدم دوم انتخاب میز کار مناسب هست ، فعلا از یونیتی استفاده می کنم اما خیلی به gnome۳ علاقه دارم  \\:D/ ، اگر میزکارم را تغییر بدم و برم سمت gnome3 مشکلی ایجاد میشه ؟ نرم افزار های خاصی هست که روی یونیتی نصب بشه اما روی gnome3 نصب نشه ؟

قدم سوم نصب فونت و تنظیمات مناسب برای زبان فارسی هست ، برای اینکه بتونم از فونت های فارسی که توی ویندوز استفاده میشه توی لینوکس استفاده کنم باید چکار کنم ؟ تنظیم خاصی برای فارسی وجود نداره ؟ تقویم شمسی بطور پیش فرض روی اوبونتو نیست ؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
دوباره هنگ کرد ! هر ۲ بار در زمان کار با libre office رخ داد !

خوب ، حالا میرسیم به office ! برم سراغ open office  ؟
libre office فایل های microsoft office را خوب باز نمیکنه ! فارسی ها مشکل داره ، بین فارسی انگلیسی بنویسی بهم میریزه و ...

http://wiki.ubuntu-ir.org/UbuntuPersianSupport

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
لینکی که دادید رو خوندم ، یکم وضعیت فونت و libre office بهتر شد اما هنوز مشکل داره ،فونت ها رو که فهمیدم چکار کنم اما مثلا موقع تایپ یک کلمه انگلیسی آخر جمله فارسی متن بهم میریزه
اگر فایل word یا excel با microsoft office ایجاد شده باشه توی libre office خوب باز نمی کنه و بعضی جاها بهم میریزه

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
قسمت آخر اون لینک رو انجام دادید؟

چه جوری به هم میریزه؟اون کلمه میاد اول جمله؟

این تصویر رو نگاه کنید:
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1393، 11:08 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
آره همه رو انجام دادم

مثل خط اولی که تو عکس نوشتید اما کلمه libreoffice میاد اول جمله
حالا فردا برم اداره دوباره تست می کنم

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.
به کاربران شرکت هم بستگی داره:
مثلا استاد ما برای نمایش پاورپوینت توی کلاس مجبور بود از یک درشت کننده‌ی تمام صفحه استفاده کنه تا از دور هم مورد مورد نظرش پیدا باشه که ریز بود و برخی بخاطر کار زیاد مثلا توی صفحات سفید وب مجبورند از تغییر رنگ استفاده کنند و برخی برای کار فقط از صفحه کلید استفاده می‌کنند یا برخی میخواهند که به سیستم شرکت‌های مختلف ارتباط داشته باشند و برای حل مشکلات و پشتیبانی شباهت داشته باشند (یک توزیع) و برخی تولیدی متن بریل لازم دارند و برخی میخواهند سیستمشان به سیستم خانگی مردم بیشتر شبیه باشه و عمومی تر باشه.

همه‌ی موارد بالا فقط و فقط توی اوبونتو lts با هم جمع میشه اونم البته با کمی تغییر مثل نصب و تنظیم
compizconfig-settings-manager compiz-plugins
:) :)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
مثل خط اولی که تو عکس نوشتید اما کلمه libreoffice میاد اول جمله
شما بایستی علاوه بر طراز (Align) چینش (direction) رو هم راست به چپ RTL بزاری تا حروف چینی کلمات درست نمایش داده بشه.
به تصویری که Ghost Shadow گذاشت دقت کن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
libre office امکانات خوبی داره اما مشکل اینجاست فایل های microsoft office را درست باز نمی کنه

به این نتیجه رسیدم یکجوری باید microsoft office را روی اوبونتو نصب کنم ، با wine امتحان کردم خوب بود اما فایل هایی را خوب باز می کنه که مال ورژن 2003 آفیس هست در حالی که آفیس 2007 نصب کردم !

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
یک پیشنهاد جدید:

از توزیع های ایرانی استفاده کن تا پشتیبانی داشته باشی

درست است که توزیع های خارجی بهتر از ایرانی ها هستند

اما پشتیبانی در ادارات مهم ترین چیز است

سیستم عامل آزاد قاصدک

http://www.ghasedak.ir/portal

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
یک پیشنهاد جدید:

سیستم عامل آزاد قاصدک

http://www.ghasedak.ir/portal
این توزیع بر اساس کوبونتو هست و یک سری برنامه اضافی روش نصب کردن که احتمال زیادی داره به درد خیلی ها نخوره و تازه بر اساس کوبونتو 13.04 هست و خیلی قدیمی هست و سورسش منتشر نشده و کلا آدم باید احمق باشه همچین انتخابی بکنه
در حالی که توزیع های قدرتمند و زیبای و با سورس باز و شفاف و قابل اعتماد هستند چرا بریم سراغ این چیز ها
معلوم نیست چقدر بودجه صرف این ریمیکس کردن اوبونتو شده و دوستان الان با ماشین های خارجی! و گران قیمتشون دارن با این پول ها که در میارن چه کار ها که نمیکنند !
برای پشتیبانی هم میتونید از یک نفر که دارای مدرک لینوکس هست (و کار بلد هست) استفاده کنید
هر چند معمولا مشکلی پیش نمیاد و نیازی به پشتیبانی پیدا نخواهید کرد
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
یک پیشنهاد جدید:

هرکسی نظرش محترم هست ولی
اساساً چیزی به اسم توزیع ایرانی معنی نداره. همه‌ی توزیع‌ها جهانی هستند و با کمک انسان‌هایی که در سرتاسر دنیا کمک می‌کنند ساخته می‌شوند (که عمدشون هم غربی هستند).
من بودم به هیچ عنوان نزدیک توزیع‌های مثلاً ایرانی نمی‌شدم. تا وقتی اوبونتو و دبیان و سنت‌او‌اس و ... هست انتخاب توزیع‌های دست چندم که معلوم نیست فردا باشن یا نباشن، کار عاقلانه‌ای نیست.
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1393، 04:36 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
از نظر توزیع ، فعلا ترجیح میدم همین اوبونتو رو کار کنم
خواهش می کنم کمک کنید تا این آفیس را بتونم راه بندازم !!!!! بزرگترین مشکل همینه !!!!!!!!!!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
از نظر توزیع ، فعلا ترجیح میدم همین اوبونتو رو کار کنم
خواهش می کنم کمک کنید تا این آفیس را بتونم راه بندازم !!!!! بزرگترین مشکل همینه !!!!!!!!!!
ببین این کارت رو راه می‌اندازه؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=66302.msg550047