من دیشب برا تست گذاشتم یه فایل ۴۰۰ مگی دانلود کنه و بعد خاموش شه.
تقریبا ده دقیقه از دانلودگذشته که نمیدونم چه خطایی داده و سیستم خاموش شده؟!! همزمان سیستم داشت کارای دیگه هم میکرد که نا تمام موند
فایل report رو داخل پوشه PersianDm در پوشه Downloads چک کن اگه failشده خود آریا fail داده شاید قطعی اینترنت داشتی
من خودمم دیشب گذاشتم تا صبح دانلود کرد و خودش هم خاموش شد بدون مشکل
اونکه اره. ایراد از aria بوده. اگر میشد چند تا try دیگه میزد بعد خاموش میکرد بهتر بود!
ممنون!بازم یه پیشنهاد خوب دیگه دادی
من نصب و اجرا کردم، تو دبیان ویزی گنوم مشکلی نداشت و کارش رو درست انجام داد ولی کلی انتقاد دارم!
چرا این همه کادر محاوره ای؟ چرا هر بار که دانلودی رو می خوام انجام بدم باید تنظیمات اضافی مثل پروکسی و ... رو انجام بدم؟
چرا بعد از دادن لینک رد شدن از اون همه کادر محاوره ای باید با پنجره ی ترمینال مواجه بشم؟ چرا با بش نوشته شده؟ چرا برای میزکار ها مختلف باید نسخه ی متفاوت داشته باشه؟ کی دی ای کو؟
من اگر قرار باشه تنظیماتی رو انجام بدم تو بخش تنظیمات برنامه یا ریبون انجام میدم و اصلا حوصله ی سر و کله زدن با این همه کادر محاوره ای رو ندارم. مثل کی گت و برنامه های این چونینی.
یه کاربر عادی دوست نداره با پنجره ی ترمینال و این همه کادر محاوره ای مواجه بشه، میدونم برای ترمینال دلیل داری ولی بنظرم دلیلتون موجه نیست
در مورد ساخت محیط گرافیکی هم اصلا بش زبان مناسبی نیست، به فکر کار با جی تی کی و کیوت باش خواستی من با سی پلاس پلاس و کیوت می تونم کمک کنم
واقعا ممنون از اینکه تست کردی و انتقادات خوبی کردی
خب فیدبک کاربرا رو برای همین میخواستم که بهترش کنم
ورژن KDE رو آخر شب میذارم.راستش مشکل اینجاست که هر میزکاری یه ترمینال داره!هیچکدوم هم تو اون یکی درست کار نمیکنه
اسکریپت اصلی برنامه وابستگی به ترمینال نداره یعنی میشه بدون ترمینال کارش رو انجام بده و فقط جهت نمایش دانلود هست . حالا انشالله توی ورژنهای بعدی یه فکری براش میکنم
حالا این که چرا bash !
داستانش مفصله
من یه مدتی هست که میخواستم برنامه نویسی توی لینوکس رو کار کنم ولی خب سرم خیلی شلوغ بود تا این که دو سه روز وقت گیر آوردم و با bash شروع کردم
به نظر خودم bash هم خیلی جذابه و هم لازمه!برای این که تمرینی کرده باشم تصمیم گرفتم یه رابط برای aria بنویسم که با bash باشه و سبک و ساده باشه!و در اصل انگیزه من یه دانلود منجر بود که در بهترین حالت وبیشترین سرعت aria رو تنظیم کنه و برای دانلود شبانه بتونم ازش استفاده کنم و اینکه مثل XDM اینقدر سی پی یو نخوره چون باید زمان زیادی توی دانلود شبانه سیستم رو روشن بذارم!بعدش تصمیم گرفتم که تبدیل به یه پروژه خوب بشه! و استارتش رو زدم
ولی واقعا تو فکر یه رابط کاربری بهتر هستم براش!
دنیا را چه دیدی شاید با پایکیوت یه کارایی کردم به زودی ;)یعنی تو فکرشم
ولی اول میخوام همین ورژن bash رو بهترش کنم.چون این ورژن اولش هست و دوست دارم اشکالاش رو بر طرف کنم و توسعش بدم