سلام دوستان
ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون
بذارید به طور کلی بگم دنبال چه سیستمی هستم تا شاید بجای فروشگاه یه لپ تاپ خوب بهم معرفی کنید. ( اگه دوستان صلاح میدونند که تاپیک مجزا بزنم بگن )
همان طور که میدونید لینوکس مناسب بازی نیست ( نمیگم بدرد بازی نمی خوره، مناسب بازی هایی مثل ویندوز نیست ) بیشتر به درد کارهای تخصصی می خوره ( برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... )
اما میشه به صورت مجازی ویندوز نصب کرد و بازی کرد که در نتیجه به گرافیک بالا نیاز هست. که به لپ تاپی نیاز هست که درایور کارت گرافیک در توزیعات لینوکس را داشته باشد.
من بیشتر به ترتیب در کار برنامه نویسی، شبکه و طراحی هستم. که برای همه این کارها بهترین سیستم حداقل باید 4 گیگ رم داشته باشه ( البته طبق کارهایی که انجام میدم و مصرف خودم میگم 4 گیگ. ممکنه یک نفر سیستم رم 1 گیگ هم بتونه کار کن )
اما بعضی مواقعه برام پیش میاد که در مجازی ساز با ویندوز هم کار کنم که بهترین رم برای ویندوز 2 گیگ کافیه.
با این حساب شما یک 4 و یک 2 گیگ که میشه 6 گیگ را در نظر بگیرید. اما گردش کنید و 8 گیگ رم برای سیستم در نظر داشته باشید.
در مورد پردازنده الان سیستم من HP Probook 4540s هست که پردازنده Core i5 داره. تاحالا از نظر سرعت و پردازش کم نیاورده. اما شما در الویت Core i7 در نظر بگیرید.
من خیلی زیاد جابجا میشم. به طوری که در هفته 3 تا 5 روز با لپ تاپ بیرون میرم. در نتیجه وزن باید کم باشه. لپ تاپی که دارم حدود 2.5 کیلو هست. برام سنگین نیست ولی سبکتر هم بشه خیلی بهتره.
حداقل باطری که نیاز دارم برام نگه داره 4 ساعت هست. بیشتر هم بشه عالیه. مثل 6 تا 8 ساعت.
حتما صفحه مات باشه. چون کلا از براق خوشم نمی یاد. و بازتاب نور هم اذیت می کنه.
در مورد هزینه هم جای نگرانی نیست. راحت تا 6 میلیون می تونم هزینه کنم.
به طور کلی سیستمی که مد نطر من هست:
CPU: Core i7
RAM: 8 - 16 GB
Weight: 1.5 - 2.5
Graphic: Intel 1 - 4 GB
تو خوده سایت اوبونتو هم یه لیست از لپ تاپ ها هست
http://www.ubuntu.com/certification/desktop/اما مثل اینکه همشون کاملا سازگاری ندارند. جستجو ضعیفی هم داره که سخت میشه لپ تاپ مناسب پیدا کرد.