انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.0.0  (دفعات بازدید: 63020 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
StarCalendar 1.0.0
« : 22 اسفند 1387، 07:12 ق‌ظ »
سلام
بالأخره اون تقویمی که وعده داده بودم، اولین ورژنش رو آپلود کردم. یکم دیر شد ولی عوضش چیز توپی شده. امیدورام به درد دوستان بخوره.
در ضمن پیشاپیش عید نوروز رو هم تبریک میگم. این برنامه هم عیدی ما به گنو/لینوکس‌کارهای عزیز. :)
http://ospdev.net/projects/starcal/
و اما تغییراتی که نسبت  به اپلت تقویم جلالی(برای گنوم) ایجاد کردم:

1- این برنامه بصورت اپلت نیست(که وابسته به window manager باشه) بلکه بصورت پنجره‌ای اجرا میشه پس علاوه بر گنوم، در KDE و سایر محیطهای گرافیکی هم اجرا میشه. در ضمن آیکونش به system tray هم اضافه میشه(چه توی گنوم و چه KDE) و اون گوشه هم روز ماه رو(بعنوان آیکون tray) نشون میده(مثل همون اپلت گنوم).

2- پشتیبانی از تقویم هجری قمری اضافه شد. تاریخ‌های قمری در این چند سال اخیر(1384 تا 1388) وقیق هستن، یعنی کاملاً مطابق با تقویم‌های چاپی(و تقویم رسمی ایران) هست(در حالیکه هیچ برنامهٔ تقویم ندیدم که اینطور باشه، همشون ممکنه یک روز در تاریخپ قمری خطا داشته باشن، مگه اینکه فقط برای یک سال نوشته شده باشن). اما تاریخ‌های قمری در خارج از این سالها(قبل از 1384 و بعد از 1388) ممکنه حداکثر یک روز خطا داشته باشه.

3- تغییرات و بهینه‌سازی‌هایی در ظاهر برنامه، از جمله درشت کردن فونتها(برای خوانایی بیشتر) و تغییر رنگ‌ها. همینطور در تنظیمات برنامه میتونید هر کدوم از سه نوع تقویم(شمسی، میلادی و قمری) رو غیرفعال(یا دوباره فعال) کنید و یا فونتها و رنگ‌های نمایش داده شده رو به سلیقهٔ خودتون تغییر بدید.

4- جدا کردن دیتابیس مناسبت‌ها بعنوان مناسبت‌های شمسی، مناسبت‌های قمری و مناسبت‌های میلادی. در نتیجه این مناسبت‌ها برای تمام سالها نمایش داده میشه(نه فقط برای سالهای 1386 تا 1388). یه سری اشکالاتی هم که در دیتابیس مناسبت‌ها بود رفع شد و مناسبت‌های جدیدی هم اضافه شد.
میتونید در تنظیمات برنامه نمایش یا عدم نمایش مناسبت‌ها رو تنظیم کنید.

5- پشتیبانی از کیبورد. یعنی شما علاوه بر اینکه با کلیک موس میتونید بین روزهای مختلف جابجا بشید، با کلیدهای چهار جهت اصلی کیبورد هم میتونید این کارو انجام بدید، همینطور با زدن دکمهٔ Space یا دکمهٔ Home امروز رو سلکت کنید(مثل زدن دکمهٔ «امروز» با موس).

6- پشتیبانی همزمان از فارسی و انگلیسی. یعنی توی تنظیمات برنامه می‌تونید زبان کل برنامه رو انتخاب کنید(این هیچ ارتباطی به تقویم شمسی یا میلادی نداره). برای اینکه زبان جدید کاملاً اعمال بشه، بعد از زدن دکمهٔ اعمال(Apply)  باید یه بار از برنامه خارج بشید(دکمهٔ Quit برنامه یا دکمه Q کیبورد) و دوباره برنامه رو اجرا کنید.
قصد دارم به زودی ترجمهٔ عربی رو هم تکمیل کنم.
اگه بسته‌های language-pack فارسی روی سیستمتون نصب نباشه، برنامه راست به چپ نمیشه و بعضی دکمه‌ها هم(که دکمه‌های پیش‌فرض خود GTK هستن) فارسی نخواهند شد(اگرچه بیشتر برنامه فارسی میشه). برای اینکه کل(100٪) برنامه فارسی بشه و راست به چپ هم نشون بده، باید این چند تا پکیج رو روی سیستم نصب کنید:
language-pack-fa-base
language-pack-fa
language-pack-gnome-fa-base
language-pack-gnome-fa
البته این مال اوبونتو هست، برای توزیع‌های دیگه نمیدونم. توی اوبونتو 8.10 این پکیج‌های بطور پیش‌فرض نیست ولی توی dvd خود اوبونتو 8.10 هست، اگه دارید به مخازن اضافه کنید اگه هم ندارید و نصب کنید. یا از مخازن اینترنت استفاده کنید یا دستی دانلود کنید و نصب کنید.

اینم عکس دسکتاپم که این برنامه و قسمتهای مختلفش رو نشون میده:

« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1392، 08:41 ب‌ظ توسط سعید رسولی »

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین masoudadm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سلام
 بسیار عالیه!
دانی که شمع دم مرگ به پروانه چه گفت                 گفت ای عاشق بیچاره فراموش شوی
سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد                      گفت طولی نکشد نیز تو خاموش شوی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
+1

بسیار عالی !! دستت درد نکنه , خیلی خوب شده ... توی KDE 4.2 هم خیلی خوب کار می کنه
فقط یه باگ خیلی کوچیک وجود داره که کلید Close در پنجره ی About StarCalendar کار نمی کنه.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
خواهش می‌کنم
فقط یه باگ خیلی کوچیک وجود داره که کلید Close در پنجره ی About StarCalendar کار نمی کنه.
این باگ به PyGTK برمی‌گرده، مخصوص این برنامه نیست.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
 :o  آقا بگم کف کردم باور می‌کنی؟!!!

حرف نداره  jalali  رو پاک می‌کنم از این به بعد فقط  starcal  .

یه سؤال ، چرا برای کار به این قشنگی یه اسم وطنی انتخاب نکردی ؟  ;D

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
من که تاحالا توی سیستمم هیچوقت Calender نداشتم. ولی اینو نصب کردم.  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
کار خیلی زیبا و جالبی شده. خیلی ممنون.

با اجازتون من این تاپیک رو به بخش پروژه‌ها منتقل کردم! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین mimook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • mimook
با عرض تبریک.بسیار برنامه عالی و زیبایی هست.
باعث خوشحالیست

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
بسیار عالی بود ولی من که تو ذوقی خوردم! :D بسته‌های *-language-pack تو پارسیکس (و فکر کنم سایر توزیع‌های دبیان بیس) نیست.
کاشکی ی کاریش میکردی رو سایر توزیع‌های لینوکس هم کامل کار کنه. بهرحال حتی انگلیسیش هم خوبه... مرسی.  ;)

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
سلام برنامه خيلي خوبي هست . خسته نباشي
براي حل مشكل چپ به راست و اين كه ديگه اين همه بسته فارسي نصب نكنيم بگرد تو pygtk ببين تابعي مشابه اين پيدا مي كني
gtk_widget_set_default_direction
اگه داشته باشه و ازش استفاده كني مشكل چپ به راست حل ميشه
براي حل مورد مربوط به متن دكمه ها كه از GTK_STOCK_* استفاده كردي يك راه در رو داره !! دكمه رو از نوع container بساز بعد توش يك label و يك imagebox قرار بده بعد تو label متن روي دكمه و imagebox هم به GTK_STOCK_* مورد نظر ست كن .
براي حل مورد تنظيم زبان و اينكه ديگه مجبور نشيم يك بار برنامه رو ببنديم و دوباره اجرا كنيم بگرد تو pygtk دنبال اين تابع ببين كارت رو راه مي ندازه .

while (gtk_events_pending ())
gtk_main_iteration ();

بازم از برنامه خوبت ممنون

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
خیلی ممنون
سلام برنامه خيلي خوبي هست . خسته نباشي
براي حل مشكل چپ به راست و اين كه ديگه اين همه بسته فارسي نصب نكنيم بگرد تو pygtk ببين تابعي مشابه اين پيدا مي كني
gtk_widget_set_default_direction
اگه داشته باشه و ازش استفاده كني مشكل چپ به راست حل ميشه
براي حل مورد مربوط به متن دكمه ها كه از GTK_STOCK_* استفاده كردي يك راه در رو داره !! دكمه رو از نوع container بساز بعد توش يك label و يك imagebox قرار بده بعد تو label متن روي دكمه و imagebox هم به GTK_STOCK_* مورد نظر ست كن .
براي حل مورد تنظيم زبان و اينكه ديگه مجبور نشيم يك بار برنامه رو ببنديم و دوباره اجرا كنيم بگرد تو pygtk دنبال اين تابع ببين كارت رو راه مي ندازه .

while (gtk_events_pending ())
gtk_main_iteration ();

بازم از برنامه خوبت ممنون
خواهش می‌کنم.
نکاتی خوبی رو گفتید منم تشکر می‌کنم. تغییرات اعمال شد که نیازی به نصب اون پکیج‌های language-pack نباشه(همین روزا که ورژن 1.0.1 رو آپلود کردم اعمال میشه). زبان پیش‌فرض رو هم فارسی گذاشتم.
البته دوستان(مخصوصا PC2st.ir) توجه کنن همین الآن بدون اون پکیج‌ها هم حداقل 95 درصد برنامه فارسی میشه.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
خسته نباشید عالیه:D
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
البته دوستان(مخصوصا PC2st.ir) توجه کنن همین الآن بدون اون پکیج‌ها هم حداقل 95 درصد برنامه فارسی میشه.
چون قبلا بعد از تغییر زبان به فارسی، برنامه رو restart نکرده بودم، فارسی نشده بود ولی الان که از اول برنامه رو راه انداختم دیدم فارسی میشه. ممنون. :)

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
سلام تبریک میگم خیلی عالیه
وقتی در پنجره مربوط به برنامه روی تاریخ ها رایت کلیک می‌کنم بسته می‌شه:
iqson@iqson:~$ starcal
/home/iqson/.gtkrc-2.0:1: error: unexpected character `\342', expected keyword - e.g. `style'
/usr/share/starcal/src/common.py:182: GtkWarning: GtkSpinButton: setting an adjustment with non-zero page size is deprecated
  xml = gtk.glade.XML('%s%sinterface.glade'%(srcDir, os.sep))
row_y=[30, 66, 103, 140, 176, 213]
Warning: module "psyco" not found. It could speed up execution.
/usr/bin/starcal: line 2:  9026 Segmentation fault      python "`dirname \"$0\"`/../share/starcal/src/starcal.py" "$@"