سلام
به عنوان اولین پستم تو Ubuntu.ir ؛ گفتم عکسایی از مراسم دیروز رو آپلود کنم اونایی که نتوستن بیان یه حال و هوای مراسم دستشون بیاد لا اقل.
این عکس معرفی اوبونتو 14.04 بود که آقای بهزادی زحمتشو کشیدن!
این هم ارائه آقای جادی میرمیرانی که درباره وقایع مهم بین دو جشن بود که چون جشن قبلی برگزار نشده بود شد وقایع سال.
به نظرم ارائه خوبی بود و مرور جالبی داشت در کل! این بخشش مربوط بود به خونریزی قلبی!
این هم که کاملا گویاست، البته خط آخر تصویر بیشتر مد نظر بود! "به رسمیت شناختن حق ارتباط" و اینا...
این هم ارائه آقای فرود غفوری درباره مجله "سلام دنیا"شون!
بد نیست که حجم استقبال رو هم ببینید!
آقای سلامت هم با بخش پرسش از خود و پاسخ هم از خود به چند تا سوال در حوزه لینوکس پاسخ دادن!
بخش آخر جشن هم بخش ایده آزاد بود که 5 نفر ارائه دادن. ایشون آقای امانی هستن که ارائه اول رو داشتن! ارائه اول همیشه جرأت خاصی می خواد و ایشون از نظر آرامش خوب بودن.
موضوع ها رو دقیق یادم نیست. ولی حدودی می گم. موضوع ایشان راجع به بستر های نرم افزار متن باز و... بود اگر اشتباه نکنم.
ایشون هم آقای کزازی با موضوع تشخیص گفتار فارسی
آقای حسینی منش با موضوع رایانش مشبک و تحت وب
آقای کمپانی با موضوع موسیقی آزاد و بحث موسیقی در فضای آزاد
و ایشون هم آقای عابدی و آخرین ارائه که در باره فونت آزاد و فونت فارسی و... بود.
در پایان از بین ارائه کنندگان حضار ارائه مورد نظر خودشونو انتخاب کردن و شمارشو فرستادن و در نهایت آقای حسینی منش با موضوع پردازش تحت وب و مشبک (دقیقش یادم نیست) تونستن برنده این بخش بشن و جایزشونم 5 میلیون ریال بود! مبارکشون باشه ایشالا!
بعدشم صرف نهار و جوجه ای که تموم شد به ما نرسید و مجبور شدیم بین پاستا و ساندویچ یکیشو انتخاب کنیم!
خدارو شکر مراسم خیلی خوب برگزار شد، استقبال خیلی خوب بود و کارگاه های قبل مراسم هم (که بنده "کسب و کار متن باز" رو شرکت کردم ) خوب بودن. دیگه اگر عکسا هم خوب نبودن بذارید به حساب تازه کار بودن ما و البته جای بدی که تو سالن گیرمون اومده بود.