انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک کمک من تو نصب ubuntu 7.04 مشکل دارم کمک کمک  (دفعات بازدید: 3371 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pirooz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام به همه
من یه کاربر تازه واردم که تازه با لینوکس و اوبونتو آشنا شدم و هیچ تخصصی هم تو لینوکس ندارم
من از سایت اوبونتو ورژن 7.04 اوبونتو رو گرفتم و برام قرستادند حالا تو نصبش مشکل دارم (در ضمن من میخوام هم ویندوزم رو داشته باشم هم اوبونتو رو ) :
1- وقتی قسمت پارتیشن بندی میاد من گزینه manual  رو انتخاب کردم تا خودم بگم تو کدوم درایو نصب بشه ولی بعد از اینکه edit partion رو میزنم و پارتیشن رو فرمت میکنم ( البته نمیدونم فرمت شد یا نه! )یه تیک میاد رو مربعی که مال اون پاتیشنه ولی وقتی next رو میزنم یه ارور خفن میده!
2- دفعه بعد گزینه اول تو پارتیشن انتخاب کردن رو زدم که به نظرم کارش این بود که قسمتی از بزرگترین پارتیشن رو جدا می کرد و توی اون اوبونتو رو نصب می کرد ، وقتی این گزینه رو زدم اوبونتو نصب شد ولی وقتی Restart کردم که اوبونتو رو boot کنه اوبونتو رو انتخاب کردم ولی تو صفحه لود اولیه گیرکرد و حدود 10 دقیقه بعد یه چیزایی نوشت که من سر در نیاوردم ! و هر کاری هم کردم بالا نیومد
3- بعد از اون خواستم برم تو ویندوز که اونم تو صفحه welcome گیر کرد و دیگه نرفت جلوتر و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و ویندوز رو دوباره نصب کنم البته شانس اوردم که اون پارتیشنی که نصف شده بود اطلاعاتش پاک نشده بود !
البته اینم بگم که کامپیوتر من از نظر نرم افزاری مشکلی نداره و همه چیزش بالاست !!!!!!!!!! هه هه هه
کمک کمک کمک فوری !

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
فکر کنم اگه قبل لز شروع به نصب یه جستجویی تو این سایت میکردی بد نبد!  ;)

برای نصب هم به مستندات موجود در wiki.ubuntu-ir.org و wiki.hezardastan.org رجوع کن! خیلی ساده کارت راه میفته!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین pirooz

• Newbie
  • *
آخه پدر جان من که دیوانه نیستم اینهمه توضیح بدم ولی نگردم ؟
من خیلی گشتم ولی هرچی بود درباره نسخه 6.06 بود و اصلا" 7.04 نبود اگه هست آدرسشو بدین

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
پدر جان قبل از نصب ابونتو ، در داخل ویندوز از آخرین پارتیشن ویندوزیت ده گیگ جدا کن و آن رو unlocate کن. یعنی پاکش کن. اینجوری مطمئن طره. البته چون میگی یکبار نصب کردی ابونتو رو ، قبلش برو یه چک بکن ببین پارتیشن های لینوکسی هنوز هستند. اگه بودند از همون ها استفاده کن.
در مورد مستندات هم ساختار و اصول لینوکس یکی هست و از بیشتر مستندات ورژن های قبلی ابونتو میتونی استفاده کنی.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
1- وقتی قسمت پارتیشن بندی میاد من گزینه manual  رو انتخاب کردم تا خودم بگم تو کدوم درایو نصب بشه ولی بعد از اینکه edit partion رو میزنم و پارتیشن رو فرمت میکنم ( البته نمیدونم فرمت شد یا نه! )یه تیک میاد رو مربعی که مال اون پاتیشنه ولی وقتی next رو میزنم یه ارور خفن میده!
اگه بتونید بخشی از این ارور خفن رو برامون بگید بد نیست. ببینید شما باید به کمک یه ابزاری که باهاش راحت‌تر میتونید کار کنید برای نصب اوبونتو ترجیحا ۳ تا پارتیشن درست کنید. / و home/ و swap
این کار رو میتونید با Gparted یا هر ابزار دیگه‌ای که باهاش راحت‌تریپ انجام بدید و بعد در زمان نصب اوبونتو اون پارتیشن رو بهش mount point بدید و تیک فرمت شدنش رو بزنید...

2- دفعه بعد گزینه اول تو پارتیشن انتخاب کردن رو زدم که به نظرم کارش این بود که قسمتی از بزرگترین پارتیشن رو جدا می کرد و توی اون اوبونتو رو نصب می کرد ، وقتی این گزینه رو زدم اوبونتو نصب شد ولی وقتی Restart کردم که اوبونتو رو boot کنه اوبونتو رو انتخاب کردم ولی تو صفحه لود اولیه گیرکرد و حدود 10 دقیقه بعد یه چیزایی نوشت که من سر در نیاوردم ! و هر کاری هم کردم بالا نیومد
پارتیشنهای شما ntfs هستند یا fat ؟ میشه بخشی از اون ایرادی که گفتید رو برامون بنویسید؟

3- بعد از اون خواستم برم تو ویندوز که اونم تو صفحه welcome گیر کرد و دیگه نرفت جلوتر و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و ویندوز رو دوباره نصب کنم البته شانس اوردم که اون پارتیشنی که نصف شده بود اطلاعاتش پاک نشده بود !
البته اینم بگم که کامپیوتر من از نظر نرم افزاری مشکلی نداره و همه چیزش بالاست
ار نظر سخت‌افزاری چطور؟ به هرحال بد نیست بخشی از اون ارورها رو برامون بگذارید.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین pirooz

• Newbie
  • *
اولا" خیلی ممنون که حوصله کردی جواب درست و حسابی بهم بدی مرسی
دوما" من تو یه جا خوندم که باید یه پارتیشن 4 گیگی ext3 و یه پاتیشن دو برابر رم swap و بقیه رو هم کلا" یه پاتیشن ext3 درست کنیم البته این مال وقتی بود که رو یه هارد کامل فقط بخوایم ubuntu نصب کنیم ولی من میخوام هم ویندوز داشته باشم هم ubuntu و تازه وقتی هم یه هارد دیگه هم گذاشتم و رفتم تو manual که همین کارا رو بکنم بازم ارور میداد که ارورش اون طور که من فهمیدم در مورد root file بود که من بازم نفهمیدم چی بود .
راستی اگه میشه در مورد mount point که گفتی توضیح بده و cd من مال خود لینوکسه و پارسیکس نیست که gparted داشته باشه
سوما" پارتیشن های من ntfs هستن
چهارما" من منظورم سخت افزاری بود اشتباه نوشتم
اون ارورا رو هم که گفتم درست یادم نیست تو مایه های root file بود فقط همینو یادمه !!!

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دوست عزیز همون مقادیری که گفتید برای / و swap و home/ خوب هستند... اندازه home/ هم میتونه به اندازه دلخواه شما باشه. در واقع جاییه که شما دیتاهاتون رو نگهداری میکنید... برای اینکه دفعات بعدی که اوبونتو رو فرمت میکنید دیگه دیتاهاتون فرمت نشن...
مشکل از همین جا شروع میشه که پارتیشنهای شما NTFS هستند. بهتره به کمک یه ابزار قوی‌تر از Gparted کار پارتیشن بندی رو انجام بدید... ضمنا اوبونتو در نسخه لایو خودش Gparted رو داره...
اگر تو ویندوز Partition Magic دارید، ابزار خوبیه برای این کار و اگر ندارید میتونید به کمک نسخه Alternate اوبونتو و ابزار پارتیشن بندی بسیار قدرتمندی که داره این کار رو انجام بدید... بعد از اینکه پارتیشن بندی تون درست بشه به راحتی میتونید اوبونتو رو نصب کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین pirooz

• Newbie
  • *
سلام مرسی
ولی منظورت از(  / و swap و home/ ) چیه میشه توضیح بدی؟
مخصوصا" منظورت از / چیه ؟ و دقیقا" بگو که من که یه هارد 250 دارم ( و نمیخوام اطلاعاتم و ویندوز پاک بشه ) باید چه طوری پارتیشن بندی کنم و در ضمن اوبونتوی من gparted نداره .
مرسی

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
سلام مرسی
ولی منظورت از(  / و swap و home/ ) چیه میشه توضیح بدی؟
مخصوصا" منظورت از / چیه ؟ و دقیقا" بگو که من که یه هارد 250 دارم ( و نمیخوام اطلاعاتم و ویندوز پاک بشه ) باید چه طوری پارتیشن بندی کنم و در ضمن اوبونتوی من gparted نداره .
مرسی
سلام
خوب، این ها (  / و swap و home/ ) اسم پارتیشن های لینوکسی شماست مثل c و d و e و... توی ویندوز ، اون "/" هم یعنی پارتیشن روت جایی که لینوکس توی اون نصب میشه.
اگر توضیحات را دقیق بخونید و انجام بدید هیچ مشکلی برای اطلاعاتتون پیش نمیاد.
فکر میکنم قسمت سخت نصب لینوکس برای تازه کار ها همین قسمته که اگه به توضیحات دقیق توجه کنن میبینن بسیار هم ساده هستش و در کل به نظر من نصب لینوکس مخصوصا اوبونتو از نصب ویندوز با خطا های عجیب غریبی که بعضی وقت ها میده راحت تره.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین pirooz

• Newbie
  • *
مرسی نصبش کردم ولی تو یه هارد دیگه که خالی بود نتونستم هم ویندوزو داشته باسن هم اوبونتو رو !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
شما ویندوز نصب کنین و یه پارتیشن بدون فرمت داشته باشین و اون رو پارتیشن بندی کنین مشکلی نخواهید داشت .