انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: moshkelat eijad shode bad az ejraye yek dastoor  (دفعات بازدید: 5150 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

joje-linuxi

• مهمان
moshkelat eijad shode bad az ejraye yek dastoor
« : 11 خرداد 1386، 03:27 ق‌ظ »
salam
aval baraye fingilish mazerat mikham chon felan farsi tatile be dalil in moshkelat
man dastor apt-get remove python ro be eshtebah ejra kardam ke ye list boland bala az narm afzarhaii ke ba  remove shodan in package bayad remove mishod ro dad man ke eshtebah in dastor ro zade bodam vaste ejra in dastor onro motevaghef kardam vali ye seri package ha pak shod az jomle gdm va chand ta dige ke nemidonam yani yadam nist ke chiya bodan alan system vaghti roshan mishe be halat text mode mire va bayad ba startx vared mohite gerafiki besham va dar mohite gerafiki terminal nadarm yani terminal pak shode hala man mikham bedone pak kardane system va narmafzar hai ke nasb kardam system ro repair konam aya emkanesh hast man az Feisty Fawn estefade mikonam mamnon misham agar chizi be zehnetoon  irese rahnami konid

joje-linuxi

• مهمان
پاسخ به: moshkelat eijad shode bad az ejraye yek dastoor
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1386، 07:49 ب‌ظ »
کسی چیزی به نظرش نمیرسه

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1386، 08:12 ب‌ظ »
خب دوست من پایتون را دوباره نصب کنید ببینید  درست میشه یا نه. ترمینال که ندارید ، سیناپتک کار میکنه یا add/remove در منوی applications؟
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1386، 09:20 ب‌ظ »
ممنون از جوابتون من gdm و terminal رو نصب کردم پیتون رو هم قبلا نصب کردم مشکل ام با اون سری از بسته هاست که حذف شده اند و من نمی دونم که  چیا هستند .من دنبال راهی هستم که از طریق سیدی بسته هایی که موقع نصب سیستم عامل نصب شده اند رو چک کنم و اونهایی که پاک شده اند رو دوباره نصب کنم به چیزی تو مایه های repair دز ویندوز 

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1386، 10:25 ب‌ظ »
دوست من توصیه من این است که حساسیتی به این موضوع نداشته باشید . خدا رو شکر که مشکلتون تا حدی حل شده و امکان استفاده از ابونتو را دارید. هر جا به مشکل یا کمبودی برخورد کردید ، به دنبال بسته مربوطه بروید و آن را نصب کنید.
ولی در شاخه /var/cacheapt/archive میتونید بسته هایی رو که از اینترنت دریافت کردید مشاهده کنید و نسبت به نصب آن ها اقدام کنید.
موفق باشید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 12 خرداد 1386، 09:43 ق‌ظ »
بسته‌های مختلف میزکار اویونتو به python وابسته هستند. وقتی که داشتید remove میکردید هم قطعا تذکراتی بهتون داده که به همراه python کلی بسته دیگه هم حذف خواهند شد...
پارتیشن home/ دارید یا نه؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #6 : 12 خرداد 1386، 01:15 ب‌ظ »
bale man /home daram.moghe remove ham ekhtar dad man eshtebahan ejra karadm va nesfe motevaghefesh kardam mikham bedonam mishe ba cd  ubuntu repair kar ya na?bazam bara farsi type nakardan mazerat mikham

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #7 : 13 خرداد 1386، 11:37 ق‌ظ »
سلام
بعد از آپدیت  شامل آپدیت هسته هم بود سرعت سیستم یه شدت کاهش پیدا کرده نمیدونم چی کار کنم.یعنی راهی برای repair نیست؟

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #8 : 13 خرداد 1386، 07:31 ب‌ظ »
سلام
من میخوام سیستمو یه بار از نو نصب کنم من از محتویات شاخه /var/cache/apt/archives یه نسخه پشتیبان تهیه کردم حالا میخوام بدونم که میتونم بعد از نصب دوباره همه نرم افزارهای داخل این شاخه رو  بدون اینترنت در سیستم جدید نصب کنم؟و چه جوری؟

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #9 : 14 خرداد 1386، 10:46 ق‌ظ »
سلام دوباره یه سوال دیگه هم داشتم که اون اینه که شاخه /var/cache/apt/archives شامل اپدیت ها هم میشه یا نه و میشه اونهارو هم در سیستم جدید نصب کرد یا نه؟

آفلاین ریاضی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 409
« پاسخ #10 : 14 خرداد 1386، 11:16 ق‌ظ »
از نرم افزار AptOnCd استفاده کن. همه را روی یک سی دی بریز و ببر رو سیستمت نصب کن

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #11 : 14 خرداد 1386، 06:06 ب‌ظ »
سلام دوباره یه سوال دیگه هم داشتم که اون اینه که شاخه /var/cache/apt/archives شامل اپدیت ها هم میشه یا نه و میشه اونهارو هم در سیستم جدید نصب کرد یا نه؟
بله! میشه :)
کافیه همه اونها رو در سیستم جدید بعد از نصب کپی کنید و بعد sources.list رو درست کنید و بعد sudo apt-get update و بعد شروع به نصب بسته‌هایی که میخواهید بکنید. دیگه بسته‌ها دانلود نمیشن و همشون از همون مسیر برداشته و نصب خواهند شد...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #12 : 16 خرداد 1386، 12:09 ب‌ظ »
سلام
من با AptOnCd یه نسخه گرفتم و تو سیستم جدید انتقال دادم حالا چه جوری باید نصبشون کنم؟

joje-linuxi

• مهمان
« پاسخ #13 : 16 خرداد 1386، 05:44 ب‌ظ »
من سیدی aptoncd رو تو sourcelist ها اضافه کردم ولی موقعه ای که برا آپدیت میرم یا add/remove application هیچ اثری از پکیج ها نیست

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #14 : 17 خرداد 1386، 10:55 ق‌ظ »
خوب دستور sudo apt-get update بزنین و بسته ها رو انتخاب و نصب کنین