انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب گرافیک گنوم شل و سردرگمی در انتخاب میزکار  (دفعات بازدید: 9624 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من فعلا مطمین نشدم که از اوبونتو(یونیتی) بهتره
خوب سریع بودنش خوبه ولی برای سیستم من یونیتی هم کند نیست.
Customization اون هم خوبه/باید تست کنم ببینم که این سفارشی سازی ها به دردم میخوره یانه
در ضمن ممنون از علیرضا خان که هم اینجا خیلی راهنماست و هم توی وبلاگش خیلی XFCE رو سفارشی کرده
از اون آموزشها استفاده میکنم.شاید من هم عاشق XFCE شدم.
ولی اگه عاشقش بشم خیلی بده.چون باید جور نصب دوباره یه عالمه نرم افزار رو بکشم.خیلی حوصله میخواد.شما سختتون نیست این همه توزیع عوض میکنید
من شخصا اصلا! آدم توزیع عوض کنی نیستم
شاید برای یه مدت کوتاه توی ویرچوآل باکس امتحان کنم ولی مدتهاست از ubuntu studio استفاده میکنم
پوشه
var/apt/cache/archives
رو بک آپ بگیر (با دسترسی ریشه) و توی نصب جدیدت تو همونجا کپی کن اینجوری نرم افزار ها و آپدیت هات دوباره دانلود نمیشن مگر اینکه چیز جدیدی نیاز باشه و سرعت نصب میره بالا
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1393، 01:42 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پوشه
var/apt/cache/archives
رو بک آپ بگیر (به دسترسی ریشه) و توی نصب جدیدت تو همونجا کپی کن اینجوری نرم افزار ها و آپدیت هات دوباره دانلود نمیشن مگر اینکه چیز جدیدی نیاز باشه و سرعت میره بالا
/var/cache/apt/archives درسته
ممنون
چه جالب همه .deb پکیج ها اونجا بودن.این دفعه بخوام توزیع نصب کنم دیگه نیاز به دانلود ندارم.کافیه این پکیج ها رو یکی یکی نصب کنم.راهی هست به لینوکس دستور بدی همه رو خودش اتوماتیک نصب کنه؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
بذار از سافتویر سنتر یا ترمینال تک تک نصب کن.دیگه دانلود نمیکنه (اگه پیشنیاز جدیدی نخوات یا ورژن جدیدی نیومده باشه)چون مثل ویندوز نیست که یه برنامه فقط یه پک .exe هست
ممکنه یه برنامه چنتا پیشنیاز .deb لازم داشته و اونا دانلود شدن و خب یه وقتایی سخت هست پکیج اصلی برنامه رو پیدا کردن
حواست باشه از این پوشه هر چند روز بک آپ بگیر چون بعد از فکر کنم ۱۵ یا ۲۰ روز فایل دانلود شده پاک میشه

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
بذار از سافتویر سنتر یا ترمینال تک تک نصب کن.دیگه دانلود نمیکنه (اگه پیشنیاز جدیدی نخوات یا ورژن جدیدی نیومده باشه)چون مثل ویندوز نیست که یه برنامه فقط یه پک .exe هست
ممکنه یه برنامه چنتا پیشنیاز .deb لازم داشته و اونا دانلود شدن و خب یه وقتایی سخت هست پکیج اصلی برنامه رو پیدا کردن
حواست باشه از این پوشه هر چند روز بک آپ بگیر چون بعد از فکر کنم ۱۵ یا ۲۰ روز فایل دانلود شده پاک میشه
سلام آقای امیرصمیمی
اینکه گفتید پاک میشه یعنی همش پاک میشه یا اونایی که استفاده نمیشه پاک میشه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
تک تک که نمیشه
با دستور cd برو به محلی که فایل هات اونجان
و با این دستور زیر همه فایل های .دب موجود رو شناسایی و نصب میکنه
sudo apt-get install *.deb
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام آقای امیرصمیمی
اینکه گفتید پاک میشه یعنی همش پاک میشه یا اونایی که استفاده نمیشه پاک میشه ؟

ببین
وقتی شما آپدیت میکنی یا نرم افزاری نصب میکنی باید بسته هات یه جایی بالاخره ذخیره بشن و بعد نصب بشن
پوشه archives کارش همینه!اینا استفاده شدند!و از تاریخ به وجود اومدن هربسته(نه همه بسته ها)بعد فکر کنم ۲۰ روز اون بسته که دانلود شده پاک میشه

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
اگه می‌خوای پاک نشن ( فکر کردن ایران مثل همه‌جاست! ) باید cron رو از این کار منع کنی.
یادم نیست کجا بود ولی همین‌جا بگردی پیداش می‌کنی.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
اگه می‌خوای پاک نشن ( فکر کردن ایران مثل همه‌جاست! ) باید cron رو از این کار منع کنی.
یادم نیست کجا بود ولی همین‌جا بگردی پیداش می‌کنی.
میشه زمان دوره پاک کردن رو هم تغیر داد مثلا دو ماه یا چیز مناسب دیگه

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
راست میگی .پکیج های قدیمی رو پاک کرده.فقط .DEB های بود که اخیرا نصب کردم.حیف شد.کاشکی خودش پاک نمیکرد و میذاشت خودمون برای پاک شدنشون تصمیم بگریم.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
شاید برای یه مدت کوتاه توی ویرچوآل باکس امتحان کنم ولی مدتهاست از ubuntu studio استفاده میکنم
پوشه

راستی شما که تجربه استفاده از یک توزیع رو در Virtual box به صورت مجازی دارید.آیا توزیع مجازی نصب شده هم مثل دسکتاپی که به صورت دورگه نصب میشه.(مثلا نصب kde بر روی اوبونتو) مشکلاتی داره.یا اینکه خیلی کندتر میشه نصبت به توزیعی که مجازی نیست؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
پوشه

راستی شما که تجربه استفاده از یک توزیع رو در Virtual box به صورت مجازی دارید.آیا توزیع مجازی نصب شده هم مثل دسکتاپی که به صورت دورگه نصب میشه.(مثلا نصب kde بر روی اوبونتو) مشکلاتی داره.یا اینکه خیلی کندتر میشه نصبت به توزیعی که مجازی نیست؟
کند تر هست اجرا در مجازی ساز

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من برای اندروید نرم افزاری به اسم Application Share دارم.که میتونه نرم افزارهایی رو که بر روی گوشی نصب شده.به یه فایل .APK تبدیل کنه.بعد این فایل Apk رو میتونی روی گوشی دیگه یا Custom ROM دیگه هم نصب کنی.
برای اوبونتو(دبیان) برنامه ای وجود داره که این کار رو انجام بده.یعنی همه نرم افزارهای این توزیع رو به فایل های .deb تبدیل کنه.وبعدا بتونی در یک توزیع دیگه با دستوری که دوستمون گفت همه رو یه جا نصب کنی؟ این طوری تجربه توزیع های مختلف و کوچ کردن به اونها سریعتر و آسون تر میشه

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
میتونی remaster کنی و یه image بهت میده از سیستم عاملت با همه نرم افزارهای دیگه ای که نصب کردی و میتونی برای کس دیگه نصب کنی
درباره این قضیه تاپیک توی فروم زیاد هست
یه سرچ بزنی دستت میاد

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
میتونی remaster کنی و یه image بهت میده از سیستم عاملت با همه نرم افزارهای دیگه ای که نصب کردی و میتونی برای کس دیگه نصب کنی
یه سرچ بزنی دستت میاد
فقط برای بسته ها و نرم افزارها نمیشه چنین کاری کرد ؟
برای مثال از نرم افزارها یه ایمیج بده و بعد بجای اوبونتو ، کوبونتو نصب کنی و نرم افزارها رو وارد کنی
میشه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
یه سرچ بزنی دستت میاد
ممنون پیداش میکنم.

درضمن هر دسکتاپی که روی اوبونتو نصب کردم(مثل cinnamon و gnome-shell) مشکلات گرافیکی داشتند که راه حل نداشت.ولی دسکتاپ gnome-classic و XFCE مشکل گرافیکی نداشتند.XFCE هم مشکل عدم نمایش باتری در پنل بالا با دستورات زیر حل شد.(با این دستورات مفید پنل ها و ظاهر دسکتاپ XFCE‌اگه خراب شده باشه ریسیت میشه و به صورت پیش فرض درمیاد)
    Shut down the panel first, xfce4-panel --quit
    Kill the xfce4 configuration daemon, pkill xfconfd
    First delete settings for the panel, rm -rf ~/.config/xfce4/panel
    Clear out the settings for xfconfd, rm -rf ~/.config/xfce4/xfconf/xfce-perchannel-xml/xfce4-panel.xml
    Restart the panel, run xfce4-panel. This will respawn xfconfd automatically. Note if you need or want to restart xfconfd manually know that on my installation it was in /usr/lib/x86_64-linux-gnu/xfce4/xfconf/xfconfd which was outside of $PATH.

This clears it for the running session, regenerates the files, and sets up the default for future sessions
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1393، 12:23 ب‌ظ توسط milad.ir86 »