انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب ویندوز xp [حل شد]  (دفعات بازدید: 1404 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
مشکل با نصب ویندوز xp [حل شد]
« : 05 فروردین 1388، 05:23 ب‌ظ »
سلام.
من روی کامپیوترم ویندوز میستا اوژنال نصب بود.سپس من با روش install inside windows   اوبونتو را نصب کردم.سپس بر روی یک پارتیشن ext3   سوزه نصب کردم اما بوت لودر آن دیگر اوبونتو و لینوکس را بالا نمی آورد یا خیلی آزار میداد تا بالا بیاورد.با استفاده از یک دی وی دی فدورا 8  بر روی همان درایوی که سوزه نصب کرده بودم فدورا را نصب کردم و پس از اتمام کار بوت لودر آن خیلی عالی کار میکند و من به هرسه سیتم عامل دسترسی دارم.
اما الان وقتی میخواهم ویندوز XP  را نصب کنم وقتی سی دی رو بوت میکنم یه صفحه مشکی می یاد و مینویسه "setup is inspecting your hardware configuration"    و بعد از اون دیگه هیچی .چند لحظه میگذره و حتی دی وی دی رایترم هم خاموش میشه.
باید چکار کنم تا بتونم ویندوز نصب کنم چون خیلی ضروریه.
من قبلا xp  رو کنار vista  نصب کرده بودم و اوبونتو رو هم  کنار اود دو ولی ترتیب اینجوری بود که اول ویستا نصب بود بعد ایکس پی  بعد اوبونتو.
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1388، 02:48 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: مشکل با نصب ویندوزxp
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1388، 01:16 ق‌ظ »
فکر نمی کنم مشکلتون ارتباطی با اوبونتو و کلا لینوکس داشته باشه ! تا اونجایی که میدونم نصب xp بعد از vista امکان نداره. بهتره سوالتون رو در انجمن های ویندوزی مطرح کنید ! ولی این نکته رو به خاطر داشته باشید که همیشه اوبونتو یا دیگر توزیع های لینوکس رو بعد از نصب ویندوز نصب کنید.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1388، 07:55 ق‌ظ »
سلام.
در باره این موضوع چند جا رو گشتم.در اینجا مطلب به خوبی بحث شده است.
http://forum.fedoraproject.ir/viewtopic.php?f=6&t=828&start=0&hilit=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2
بعد از ویستا هم به راحتی (نه خیلی ) میشه ایکس پی نصب کرد .من خودم قبلا ابتدا ویستا بهد ایکس پی و بعد اوبونتو را نصب کرده بودم اما الان که میخوام بهد از اوبونتو و فدورا xp نصب کنم به گیر خوردم که احتمالا با توضیحی که در لینک بالا و چند جای دیگه دیدم حل میشه انشاءالله.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1388، 12:46 ب‌ظ »
سلام.
همون طور که تو این لینک توضیح دادنhttp://forum.fedoraproject.ir/viewtopic.php?f=6&t=828&start=0&hilit=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2
من پارتیشن بوت رو پاک کردم.بعدتونستم xp رو نصب کنم. بعد هم با استفاده از یک نرم افزار رایگان (1.7.1 easy bcd) تونستم یک بوت چندگانه درست کنم. الان میتونم از ویستا ،ایکس پی و اوبونتو استفاده کنم.