انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب Eset Nod 32  (دفعات بازدید: 1296 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
مشکل در نصب Eset Nod 32
« : 08 خرداد 1393، 02:21 ق‌ظ »
سلام
وقتی میخوام آنتی ویروس ناد رو نصب کنم ازم ‍پسورد میخواد و وقتی میزنم \یغام Authentication failur میده. چه کاری باید انجام بدم؟ قبلا توی اوبونتو 13.04 چنین مشکلی نداشتم.
لطفا راهنماییم کنید تازه کار هستم
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • GNU / Linux for humanity
پاسخ : مشکل در نصب Eset Nod 32
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1393، 01:13 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
کلا توی لینوکس لازم نیست آنتی ویروس نصب کنید و زیاد مثل ویندوز با لینوکس رفتار نکنید و در کل یکی از مزایای لینوکس نسبت به ویندوز همین که تقریبا ویروسی نمی شه
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1393، 01:34 ب‌ظ »
نمیدانم چرا کاربران اینقدر توهم دارند و فکر میکنند انتی ویروس سیستم آنها را  امن خواهد کرد !  این مضخرفاتی که به نام انتی ویروس به خورد شما میدهند فقط جلوی برخی از ویروس ها و تروجان های رایگان را میگیرند !! تازه آن اگر توسط یک متخصص امنیت انکریپت نشده باشند !!  به غیر ازین نفوذگر مذکور حتی در صورت ناوارد بودن و حتی استفاده از تروجان رایگان حتما تروجانش را اپدیت خواهد کرد ! این مثلا انتی ویروس ها نهیتا  60٪ از ویروس و تروجان ها را خنثی میکنند (و  ما انهم از روی بیچارگی آنها را فقط در ویندوز نصب میکنیم ) . هیچ چیز جای پچ های امنیتی را نخواهد گرفت . توصیه میکنم فایروال مثل gufw  نصب کنید . نرم افزارهایتان را فقط از سافتور سنتر و سورسها را از sourceforge با گیت هاب بگیرید و به هیچ عنوان از سایت غیر معتبر هیچ چیزی نصب نکنید . اگر هم نگران تروجان هستید میتوانید ارتباطات سیستم را با wireshark  خودتان بررسی کنید .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1393، 03:56 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
کلا توی لینوکس لازم نیست آنتی ویروس نصب کنید و زیاد مثل ویندوز با لینوکس رفتار نکنید و در کل یکی از مزایای لینوکس نسبت به ویندوز همین که تقریبا ویروسی نمی شه
ممنون از ‍پاسخت ولی من جوابم رو نگرفتم.
اما در مورد نظر شما باید عرض کنم که من در اوبونتو و لینوکس تازه کاربر هستم و خیلی وارد به کار با این سیستم عامل نیستم. اما راجع به لینوکس یک سری مطالعاتی داشتم. بیشتر مباحث در مورد استفاده یا عدم استفاده از آنتی ویروس در لینوکس معمولا به این ختم شده که نیازی به آنتی ویروس در لینوکس نیست و لینوکس ویروسی نمیشه.
اما چند سوال :
1- چرا لینوکس ویروسی نمیشه؟
2- رفتار ویروس ها و تروجان ها در لینوکس به چه شکلیه؟
3- آیا واقعا لینوکس ویروسی نمیشه و یا کاربرانی مثل آقای محمودی فر که اینجا نوشتند بنده و کاربرانی که میخوایم آنتی ویروس نصب کنیم دچار توهم هستیم ، فقط صورت مسئله رو پاک میکنند؟! چرا که اگر قرار به این باشه که فقط خودمون رو به برخی منابع مثل سافت ویر سنتر اوبونتو و بقیه جاهایی که ایشون فرمودند و من نمیشناسم محدود کنیم ، ناگفته پیدا و کاملا روشن و واضح هستش که اگر همین محدودیت ها رو توی ویندوز هم لحاظ کنیم سیستم ما به هیچ وجه ویروسی نخواهد شد!!!
4- همه می دانیم که شعار مک در زمان آغاز به کار ایجاد یک سیستم عامل جدید ، کاربر پسند و با ایمنی بالا بود که به هیچ وجه ویروسی نمیشه. اما آیا این سیستم عامل هم از هجوم ویروس ها در امان بود؟
اما پاسخ های این سوالات!!
1- لینوکس هم ویروسی میشه اما به نسبت بسیار بسیار پایینتر چرا که کسانی که تروجان ها و انواع کرم ها و ویروسها رو برنامه نویسی می کنند به دنبال کسب سود های مادی و معنوی بیشتر برای خودشون هستند. طبیعیه اگر فکر کنیم اونها توانشون رو صرف برنامه نوشتن روی سیستم عامل هایی مثل ویندوز کنند که از جامعه ی آماری بالاتری برخوردارند به این ترتیب شانس رسیدن به سود بیشتر برای اونها بیشتر خواهد بود تا جامعه محدود لینوکس. بنابراین اگر لینوکس ویروسی نمیشه به دلیل امنیت بالاش نیست به دلیل عدم علاقه هکر ها به حمله به کاربران محدود این سیستم عامل هستش.
2- از اونجا که بستر فعالیت کرم ها و ویروس ها عموما نیازمند سیستم عامل ویندوز هستش بنابراین اگر مثلا ما یک پک با مثلا 100 نوع ویروس رو از روی حافظه خارجی به سیستم عامل لینوکسی خودمون وارد کنیم به احتمال بالای 90٪ سیستم عامل ما ویروسی نمیشه و به عملکرد عادی خودش ادامه میده چرا که ویروس ها برای فعالیت در لینوکس ساخته نشدند. اما یک سوال اینجا مطرح میشه و اون اینکه اگر ما در این شرایط یک حافظه خارجی دیگر مثل فلش رو به سیستم وارد کنیم کسی میتونه متضمن این باشه که ویروس های یاد شده روی حافظه ی جدید منتقل نشن و به همین ترتیب ناقل این کرم ها و تروجان ها به دیگر سیستم ها نشن؟
۳- به نظر من ما همیشه باید مراقب سیستم عاملمون باشیم و از هر جایی هر چیزی رو دریافت نکنیم. اما با کمک گرفتن از آنتی ویروس ها می تونیم کمی از این محدودیت بکاهیم و اگر حتی قبول کنیم که حرفهای آقای محمدی فر درست باشه و آنتی ویروس ها فقط 60 ٪ از ویروس های دنیا رو بشناسند ، این سوال مطرح میشه که سیستم عامل ما چند در صد احتمال آلوده شدن به ویروس های آپدیت شده رو داره؟ معمولا یک سری ویروس های ساده و معرف هستند که دست به دست و از طرق مختلف به سیستم ما وارد میشن و اصولا ویروس های آپدیت برای حمله های از قبل برنامه ریزی شده به شرکت ها ، کمپانی های بزرگ ، دستگاه های دولتی و... استفاده میشن و نه برای حمله به کاربران عادی. بنابراین خیلی هم توهم نیست اگر بسته به نیازمون از همون آنتی ویروس عادی استفاده کنیم و حداقال جلوی همون 50 - 60 ٪ ویروس رو بگیریم.
اگر کسی نظر دیگری داره دوست دارم بشنوم.
ضمنا من هنوز متوجه نشدم مشکلم رو چجوری حل کنم!!!
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1393، 03:58 ب‌ظ »
نمیدانم چرا کاربران اینقدر توهم دارند و فکر میکنند انتی ویروس سیستم آنها را  امن خواهد کرد !  این مضخرفاتی که به نام انتی ویروس به خورد شما میدهند فقط جلوی برخی از ویروس ها و تروجان های رایگان را میگیرند !! تازه آن اگر توسط یک متخصص امنیت انکریپت نشده باشند !!  به غیر ازین نفوذگر مذکور حتی در صورت ناوارد بودن و حتی استفاده از تروجان رایگان حتما تروجانش را اپدیت خواهد کرد ! این مثلا انتی ویروس ها نهیتا  60٪ از ویروس و تروجان ها را خنثی میکنند (و  ما انهم از روی بیچارگی آنها را فقط در ویندوز نصب میکنیم ) . هیچ چیز جای پچ های امنیتی را نخواهد گرفت . توصیه میکنم فایروال مثل gufw  نصب کنید . نرم افزارهایتان را فقط از سافتور سنتر و سورسها را از sourceforge با گیت هاب بگیرید و به هیچ عنوان از سایت غیر معتبر هیچ چیزی نصب نکنید . اگر هم نگران تروجان هستید میتوانید ارتباطات سیستم را با wireshark  خودتان بررسی کنید .
پاسخ شما رو در بالا دادم. ممنون از راهنماییتون!
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1393، 04:05 ب‌ظ »
شما فقط در حوزه دسکتاپ فکر کردید که به خاطر سود بیشتر برای ویندوز ویروس بیشتره ولی اگر بیشتر دقت کنید بیشتر سرور ها لینوکسی هستند.

فکر نمیکنید سودی که از نفوذ به یک سرور به دست میاد خیلی بیشتر از یک سیستم دسکتاپ و شخصی هست؟ :)

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
« پاسخ #6 : 08 خرداد 1393، 04:07 ب‌ظ »
شما فقط در حوزه دسکتاپ فکر کردید که به خاطر سود بیشتر برای ویندوز ویروس بیشتره ولی اگر بیشتر دقت کنید بیشتر سرور ها لینوکسی هستند.

فکر نمیکنید سودی که از نفوذ به یک سرور به دست میاد خیلی بیشتر از یک سیستم دسکتاپ و شخصی هست؟ :)
\\:D/درسته
اما حالا برگشتم دوباره