انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طراحی سایت  (دفعات بازدید: 3877 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : طراحی سایت
« پاسخ #15 : 16 خرداد 1393، 11:21 ب‌ظ »
eclipse-PDT هم هست که zend توش همکاری داشته ;)

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #16 : 17 خرداد 1393، 12:07 ب‌ظ »
ماژول PDt برای PHP هستش (php development tools )
من اولین بار برای کار با php رو اکلیپس ازش استفاده کردم اما خودم هنوز نفهمیدم چرا الان با netbeans کار می کنم  ;D

نقل‌قول
برنامه WYSIWYG درست حسابی مثل dreamweaver ظاهرا وجود نداره( kompozer, bluegrrifon, screem, amaya, quanta plus اینا حداقل در حد dreamweaver نیستن  :( )
دقیقا.! من ی مدتی بود همه اینارو تست می کردم اما واقعا هیچ کدوم قابلیت dreamweaver رو نداشتن تا حدی kompozer قابل قبوله اونم از نظر من چون split mode رو داشت  :o
نقل‌قول
منم brackets رو پیشنهاد می کنم برنامه اپن سورس ساخت adobe که مخصوص Html, css, java script هستش  ۱۰۰٪ ارزش امتحان کردن رو داره
php رو ساپورت میکنه؟!
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1393، 12:15 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
« پاسخ #17 : 18 خرداد 1393، 12:21 ب‌ظ »
ماژول PDt برای PHP هستش (php development tools )
من اولین بار برای کار با php رو اکلیپس ازش استفاده کردم اما خودم هنوز نفهمیدم چرا الان با netbeans کار می کنم  ;D

نقل‌قول
برنامه WYSIWYG درست حسابی مثل dreamweaver ظاهرا وجود نداره( kompozer, bluegrrifon, screem, amaya, quanta plus اینا حداقل در حد dreamweaver نیستن  :( )
دقیقا.! من ی مدتی بود همه اینارو تست می کردم اما واقعا هیچ کدوم قابلیت dreamweaver رو نداشتن تا حدی kompozer قابل قبوله اونم از نظر من چون split mode رو داشت  :o
نقل‌قول
منم brackets رو پیشنهاد می کنم برنامه اپن سورس ساخت adobe که مخصوص Html, css, java script هستش  ۱۰۰٪ ارزش امتحان کردن رو داره
php رو ساپورت میکنه؟!

extension های زیادی داره میشه چیزهای زیادی بهش اضافه کرد. منظورتون رو از ساپورت متوجه نمیشم خودتون امتحان کنید!