انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: robolinux چیه؟  (دفعات بازدید: 1929 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
robolinux چیه؟
« : 15 خرداد 1393، 11:33 ق‌ظ »
میخواستم ببینم کسی ازین توزیع استفاده کرده و تجربه ای داره که مفید باشه؟
از کدوم نسخه نصب استفاده کنیم و فرقشون چیه؟
چون حجم بالایی داره قبل از دانلود باید اینا رو دونست مخصوصا اینکه توزیع قبلی رو چکار میکنه (من از مینت دبیان استفاده میکنم)
ممنون میشم جوابمو بدین  ;D

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : robolinux چیه؟
« پاسخ #1 : 15 خرداد 1393، 11:38 ق‌ظ »
Robolinux is a 100% Debian based Distro with an optimized Gnome 3 Classic Desktop that includes many of your favorite programs already installed like Google Chrome, Thunderbird email, Firefox, Libre Office, VLC, Skype, and Transmission Bit Torrent. Plus one click installers for Skype and Google Earth. It also provides you with essential native Linux Apps such as Brasero DVD burner, Empathy multi chat account, Shotwell Photo Manager, Evolution eMail and Calendar which imports your Microsoft Outlook emails and address book automatically. You can also install 30,000 free Apps with one click inside Robolinux

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 خرداد 1393، 11:53 ق‌ظ »
ممنون ولی مشکلم اینه که نوشته دانلود برای مینت واوبونتو و اپن سوزه!این یعنی مستقله یا نه؟
دو نسخه وجود داره stealth و vm چه فرقی دارن؟
آیا با نصب این توزیع ,مینت من نابود میشه یا تغییری نمیکنه؟(یعنی درونش نصب میشه یا بوت دوگانه میشه؟)

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1393، 02:53 ق‌ظ »
بابا دمتون گرم!چقدر جواب دادین :oops:

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1393، 03:24 ق‌ظ »
ممنون ولی مشکلم اینه که نوشته دانلود برای مینت واوبونتو و اپن سوزه!این یعنی مستقله یا نه؟
دو نسخه وجود داره stealth و vm چه فرقی دارن؟
آیا با نصب این توزیع ,مینت من نابود میشه یا تغییری نمیکنه؟(یعنی درونش نصب میشه یا بوت دوگانه میشه؟)

همه‌ی اون نسخه‌هایی که پایین این صفحه دیدی Stealth VM هستند، یعنی ویرچوال ماشین درونی برای لینوکس‌های مختلف. شما یک image ویرچوال باکس دانلود می‌کنی و بعد با استفاده از خود ویرچوال باکس داخل توزیعت نصبش می‌کنی.

صبح بخیر
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1393، 03:28 ق‌ظ توسط مهیار ب. »

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 امرداد 1393، 04:35 ق‌ظ »
دمت گرم. \\:D/هرچند تجربه ندارم تو این مورد ولی رفتم که امتحان کنم.من قبلا نمیدونستم چیه دانلودش کردم و پاکش کردم ولی حالا بلطف شما فهمیدم.(آمدی جانم .... :'()
صبح بخیر  ;D