انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: این لانچپد چش شده که کار نمی‌کنه برای ما!؟  (دفعات بازدید: 1979 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
الان چند هفتست می‌خوام وارد لانچپد شم! اما نمی‌دونم چرا هیچی برام نمی‌یاد ??? من اولاش فک کردم شاید سایت دان شده اما با اومدن صفحه زیر دیگه شک کردم !
https://help.launchpad.net/API
فیلی هم اگه شده باشه که باید تمام آدرس بشه و بعد اینکه ادرس هم سکوریتیه .

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: این لانچپد چش شده که کار نمی‌کنه برای ما!؟
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1388، 07:09 ب‌ظ »
متاسفانه خیلی ها این مشکل رو دارن ...

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8756.0.html

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: این لانچپد چش شده که کار نمی‌کنه برا
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1388، 08:01 ب‌ظ »
متاسفانه خیلی از سرویس‌ها بر روی ما ایرانی‌ها بسته شده!
احمقانه تر اینکه اونایی رُ هم که برای ایرانی‌ها باز گذاشتن، مسئولین محترم از ما دریغ کردن!
اجالتا بهترین راه استفاده از VPN هست که در حال حاظر به وفور پیدا میشه. نهایتا ۲ الی ۳ هزار تومن. خیلی سرور‌ها هم مجانی هستند.
من در حال حاظر با استفاده از VPN با لانچپد مشکلی ندارم.
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1388، 03:51 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1388، 08:29 ب‌ظ »
متاسفانه خیلی از سرویس‌ها بر روی ما ایرانی‌ها بسته شده!
احمقانه تر اینکه اونایی رُ هم که برای ایرانی‌ها باز گذاشتن، مسئولین محترم از ما دریغ کردن!
اجالتا بهترین راه استفاده از VPN هست که در حال حاظر به وفور پیدا میشه. نهایتا ۲ الی ۳ هزار تومن. خیلی سرور‌ها هم مجنی هستند.
اینجا به صورت فری وی‌پی‌ان  تا یه گیگ در ماه می‌ده . تو لینوکسم کار می‌کنه! خودم همین الان پیداش کردم. گفتم بچه‌ها بدونن بد نیست. الان که فک می کنم من دو دفعه تا حالا سفارش دی وی  اوبونتو رو دادم هر دو دفعه هم  پست محترم دی وی دی رو بالا کشید!شاید فک کردن نباید شرکتی بدون دلیل چیزی رو رایگان پست کنه حالا هم کلا ریشه‌ای موضوع رو حل کردن ::)
http://www.how-to-hide-ip.info/2009/03/29/alonweb-free-vpn-service/

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #4 : 15 فروردین 1388، 12:00 ب‌ظ »
من بعد از یک سری پیگیریو تماس با ISP که ازش سرویس می گیرم متوجه شدم که از سرور خود لانچ پد هستش . بهتره کسی موضوع رو به صورت کتبی با شرکت کانونیکال در میان بذاره.

Network Timeout

The server at www.launchpad.net is taking too long to respond.

The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.

* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage?  Try again later.
    * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
    * Is your computer or network protected by a firewall or proxy?  Incorrect settings can interfere with Web browsing.
    * Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.

در ضمن من هر موقع سفارش سی دی دادم بهدستم رسیده مشکلی هم نبوده شاید اشکال از ادرس دهی شما بوده ادرستونو چک کنید ببینید درست به انگلیسی برگردوندید.