انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت محاسبات اوبونتو نسبت به ردهت اينترپرايز  (دفعات بازدید: 2816 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
دوستان عزيز من کوچکترين کار گرافيکي با اين سيستم انجام نميدم فقط برا محاسبات گوسين که تماما متني هستش استفاده ميکنم بازم نياز که درايور گرافيک رو نصب کنم
والا من دقیقا نمیدونم این برنامه چیکار میکنه شاید نیاز به پردازنده گرافیکی قوی داشته باشه که در اونصورت بله لازمه اگر هم نه چون پردازندت core i7 هست پس intel HD graphic رو داره و اوبونتو ۱۴.۰۴ هم بخوبی ازش پشتیبانی بعمل میاره نیازی نیست.
روی لپتاپت درایور کارت گرافیکت نصبه؟
به هر حال باید دوتا سیستمت رو در ی شراط یکسان تست کنی!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
اصلا تو اين محاسبات کار گرافيکي انجام نميدم
رو لپ تاپم درايور گرافيک نصب نيست

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
هارد رو چک کنین . موقعی که برنامه داره محاصبات انجام میده دستور top رو بزنین و مقدار %wa رو با لبناپ مقایسه کنین
خیلی چیزای دیگه میتونه تو این طور چیزا در گیر باشه مثلا ممکن نوع احتصاص cpu تو ردهت بهتر از اوبونتو باشه (الگوریتمش منظورمه)
تجزيه وتحليل مقدار %wa چطوريه
مقدار نرماش چقدره و چه چيزي رو نشون ميده
مال pc رو چک کردم اکثر مواقع مقدارش صفر است

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
دوست عزیز حالا که دوتا سیستم تو ی شرایط هستند بهتره با اون ابزارهایی که گفتم میزان کارایی دوتا سیستم رو مقایسه کنی
اگه واقعا تو بنچمارک لپ تاپت rate ش بالا تر بود که جوابت سوالت رو گرفتی که دلیلشم خیلی چیزا می تونه باشه مثلا همین core i7 بودن نمی تونه دلیل قدرتمند تر بودن سیستم خانگیت باشه اگر core i7 سری U باشه تو دسته ultra low voltage ها هستش که معمولا دو هسته ای هستند نه چهار هسته ای ! یا از اون مهمتر میزان چند بیتی بودن رابط ها و میزان کش و نوع طراحی ...
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
سیستم عامل ها چند بیتی هستند؟ نسخه کرنل هرکدوم چنده؟ در ضمن corei5 و corei7 همانطور که یکی از دوستان گفت معیار مناسبی نیست. از کدوم سری (هاسول، ایوی بریج، سندی بریج یا...) هستند؟ مشخصات کامل سی پی یو نیازه.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
هارد رو چک کنین . موقعی که برنامه داره محاصبات انجام میده دستور top رو بزنین و مقدار %wa رو با لبناپ مقایسه کنین
خیلی چیزای دیگه میتونه تو این طور چیزا در گیر باشه مثلا ممکن نوع احتصاص cpu تو ردهت بهتر از اوبونتو باشه (الگوریتمش منظورمه)
تجزيه وتحليل مقدار %wa چطوريه
مقدار نرماش چقدره و چه چيزي رو نشون ميده
مال pc رو چک کردم اکثر مواقع مقدارش صفر است
اگر رو کامپیوتر خونه حدود صفر هست پس نرم افزاره با هارد کار خاصی نداره , پس از طرف هارد نباید مشکلی باشه . رو لپ تاب هم همین حدودای صفر باشه مشکلی نیست , البته محاصبه دقیقش به تعداد هسته cpu و چند مرود دیگه مرتبط هست که نمیخاد خودتو درگیرش کنی .