انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: با چه چشمی ابونتو را نگاه می کنید؟  (دفعات بازدید: 5554 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: با چه چشمی ابونتو را نگاه می کنید؟
« پاسخ #30 : 15 امرداد 1388، 10:41 ب‌ظ »
امیدوارم چشماتون باز شده باشه ابونتو اونقدر چشم من رو باز کرد که نگو؟ اونم چه باز کردنی !
شما البته الان به خاطر گروه اوبونتو ابهر ناراحتی
یه کم بگذره برات عادی می شه
یا علی

آفلاین ubuntu_abhar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #31 : 03 مهر 1388، 04:32 ب‌ظ »
با سلام
انگاری آقا سید راست میگه من دلم از دست نارفیقم خیلی بد بد ابونتو را بد دارم می بینم شرمنده ولی خوبه حداقل دوستان ما معرفت داشتن وقتی نماز میرن روشون بر نگردونن  ::)  شاید واقعا چشماشون از دست دادن بگذریم به امید موفقیت همه دوستان چه با مرام چه بی مرام
دوستون دارم
مجید حبیبی

آفلاین OpenS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
« پاسخ #32 : 03 مهر 1388، 08:56 ب‌ظ »
عجب تاپیک مفیدی ! کلی مطلب یاد گرفتم که توی این چند سال اخیر اصلا به گوشم نخورده بود !!  ](*,) ;)

بذارید من هم سهمی داشته باشم در این تاپیک. من با این چشم به اوبونتو نگاه می کنم:

حسین جان خوس بحال اوبونتو چه قشنگ نگاش میکنی ;D

من به دید یه کودک نوپایی که کلی استعداد داره واسه پیشرفت ولی در عین حالا خیلی اذیت میکنه پدر مادرش رو ;D

آفلاین miuzen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #33 : 09 مهر 1388، 04:23 ب‌ظ »
از نظر (دید) من گروهی از آدم‌های خاص با هدف و فلسفه‌ای خاص این سیستم عامل خاص رو ارایه بدن و ازش پشیتباتی کنن. چقدر خاص شد این جمله :دی

آفلاین ubuntu_abhar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #34 : 07 اسفند 1390، 02:55 ب‌ظ »
خوبه آدم يه آقا سيد داشته باشه كه هروقت با هاشم قهر بود باز دم از مرامش بزنه پشتش و هر وقت هم دلش پر بود دم بزنه از معرفت
همين كارارو ميكنين دوستان كه چشممون بسته مي شه رو ابونتو ولي انگاري مي شه باز كرد چشمارو اما بايد معرفت داشت هرچند بگذريم
حاجي بودن حاجي شدن دل ميي خواد نه فاميلي ::)

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #35 : 08 اسفند 1390، 06:08 ب‌ظ »
آینده گان آینده ی رایانه رو بخوان برامون تعریف کنن حتما می گن: <<آزادی نرم افزاری>>
الان هر کی دورو برمه یا این مسیر رو طی کرده یا داره این مسیر رو طی می کنه بیل و استیو بدن و خائنین به ما یک مشت تحمیل گر یک مشت افراد سود جو.
همین دیشب بود که یکی دیگه از دوستام می خواست یه گوشی بگیره با دو تا دونه دلیل منطقی نظرش از مارک اپل افتاد به HTC با سیستم عامل اندروید. تازه من همش رو هم نگفته بودم بهش!
آینده مطعلق به دنیای آزاده در این هیچ شکی ندارم اما باید زمان بگذره و روی این قضیه کمی تبلیغات صورت بگیره تا همه بدونن که چه نعمتیه گنو/لینوکس و چه نعمتیه نرم افزار آزاد و چه نعمتیه اوبونتو و چه نعمتیه ...
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین سینوکس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
« پاسخ #36 : 09 اسفند 1390، 09:13 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

توضیح: تازه عضو شدم و اولین پستمه!
دید: اگه هر کلمه با کلمات دیگه فرق داره برای اینه که اون فرق معنی دار بوده... به بشر کمک کرده بیشتر بشناسه و چیزه جدیدی رو بیان کنه...
اگه پرسیده میشه که چه دیدی داریم، شاید منجر به پیدا شدن تفاوت ها بشه. شاید کمک بشه به شناخت یه کاربرد خاص ما ایرانی ها از سیستم عاملمون و (هر چند عجیب غریبه) منجر به این بشه که یه کد نویس خبره (که مثلا میز کار KDE رو فارسی کرد) یه جور دیگه این سیستم رو بومی کنه برای کاربران ایرانی. چرا که نه؟!

شاید مهم باشه (یا نباشه!) که چه جوابی میدیم... ولی اگه در بلند مدت بهش نگاه بشه میتونه ثبت کننده اطلاعات مهمی باشه...
مثلا یک سال پیش کجا بودیم و چطوری نگاه میکردیم... و الان چطوری نگاه میکنیم.
یادتونه تاچ رو پشتیبانی نمیکرد؟ دیکشنری درست حسابی نداشت؟ بومی نبود؟

من خودم ابونتو رو دوس دارم چون هرچند بلد نیستم حرفه ای باهاش کار کنم ولی هر مشکلی داشته باشه میشه با دستکاریش و خوندن مطالب تالار گفتگو ها حلش کرد. آزادم!  \\:D/

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #37 : 14 اسفند 1390، 08:59 ب‌ظ »
بهترین تعبیر:

با چشم پیشرفت!

واقعا در طراحی و توسعه سیستم عامل کمکم کرد!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود