درست شدش
تشکر فراوان
چجوری درست شد؟ بگو تا اگه دوست دیگهای هم مشکل شما رو داشت، بتونه به راهحل مناسب برسه.
اوکی
خب من اول یه پوشه توی Home در لینوکس درست کردم و اسمش رو share گذاشتم
VirtualBox رو اجرا کردم و روی ویندوز مورد نظر (که برای من xp هستش) کلیک کردم و settings رو زدم
در قسمت چپ Shared Folders رو انتخاب کردم
و با زدن دکمه افزودن فولدر اشتراک جدید در سمت راست لیست ( یه علامت مثبت روی فولدر ) فولدر رو به این صورت اضافه کردم
در قسمت Folder path گزینه Other رو انتخاب کردم و رفتم فولدر Share که در Home درست کرد بودم رو انتخاب کردم و Open رو زدن تا اضافه بشه
دو تا چک باکس داره با تیک زدن گزینه اولی فقط میشه اطلاعات رو از فولدر میزبان خوند و نمیشه تغییرات توی فایل ها ایجاد کرد که در صورت لزوم میشه تیک دارش کرد
دومی هم تا اونجایی که میدونم باعث میشه بعد از اجرای ویندوز فولدری که اشتراک گذاری شده به صورت خودکار مانت بشه بهتر تیکش زده بشه
بعد از انجام مراحل فوق اوکی رو زدم و پوشه رو اضافه کردم به لیست و تمام مراحل رو هم اوکی کردم و VirtualBox رو بستم
افزونه اشتراک گذاری در VirtualBox رو به وسیله ترمینال نصب کردم ( همون کد نصبی که لطف کردید و معرفی کردید)
$ sudo apt-get install virtualbox-guest-additions-iso
بعد از نصب افزونه VirtualBox رو اجرا کردم و ویندوز رو استارت کردم وقتی که ویندوز لود شد و بالا اومد از منوی Devices (پنجره ای که داخلش ویندوز اجرا شده بالای پنجره)گزینه Install guest additions رو زدم و بعد از نصب افزونه مراحل اشتراک گذاری پوشه به اتمام رسید و یه درایو هم به مای کامپیوتر اضافه شد که همون پوشه Share در لینوکس هستش ./