انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: كسي مي دونه چطور مي شه يه ديكشنري نوشت؟  (دفعات بازدید: 2433 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
كسي مي دونه چطور مي شه يه ديكشنري نوشت؟
« : 24 فروردین 1388، 09:31 ب‌ظ »
به نام خدا
دوستان سلام
كسي مي دونه چطور مي شه يه ديكشنري نوشت؟ من مي خوام با جاوا يه ديكشنري بنويسم مي خواستم بدونم كه كلمات و معناي اونها بايد در ديتا بيس قرار بگيره؟ و آيا اين ديتا بيسها در اينترنت اماده اش موجوده كه دانلود كنيم و برنامه اونو خودمون بنويسيم؟

ممنون

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: كسي مي دونه چطور مي شه يه ديكشنري نوشت؟
« پاسخ #1 : 26 فروردین 1388، 09:35 ق‌ظ »
دیتابیس ها رو می تونین از نرم افزارهایی همچون XfarDic و یا Mdic تهیه بکنین .
برای نوشتن دیکشنری باید کار با دیتا بیس رو بلد باشید بعدش یه اینترفیس درست میشه و به نام به خواسته کاربر کلمه ترجمه شده و نشون داده می شه . یه جستجوی ساده رو در نظر بگیرید . البته به این راحتی هم نیست ولی میشه به راحتی یه همچین چیزی نوشت . برای برنامه نویسی تو جاوا می تونین به سایت برنامه نویس قسمت جاوا سربزنید

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 فروردین 1388، 12:01 ق‌ظ »
دیتابیس ها رو می تونین از نرم افزارهایی همچون XfarDic و یا Mdic تهیه بکنین .
برای نوشتن دیکشنری باید کار با دیتا بیس رو بلد باشید بعدش یه اینترفیس درست میشه و به نام به خواسته کاربر کلمه ترجمه شده و نشون داده می شه . یه جستجوی ساده رو در نظر بگیرید . البته به این راحتی هم نیست ولی میشه به راحتی یه همچین چیزی نوشت . برای برنامه نویسی تو جاوا می تونین به سایت برنامه نویس قسمت جاوا سربزنید

به نام خدا
دوستان سلام
دوست عزيز از توجهت سپاسگذارم
من ديتابيس را از نرم افزار xfardic گرفته ام ولي فرمتش چيزي است كه من نمي شناسم. من با mysql كار كرده ام و نمي دونم چطور بايد از اين فايلها استفاده كنم و محتويات اين فايلها را ببينم و در جدولها قرار بدم
ممنون

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 28 فروردین 1388، 09:01 ق‌ظ »
باید کمی بگردید که فرمت این فایلها رُ پیدا کنید. چون اوپن سورس هست باید توی مستنداتش باشه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 29 فروردین 1388، 09:15 ق‌ظ »
فرمت xfardic بلی فرق می کنه . این دیکشتری که ازش استفاده شده لغات موجود نرم افزار بابیلون هستش که رمز دار بوده و با کمک آقای بیاضی مدیر سایت برنامه نویسی پایتون تبدیل و تو ایکس فاردیک استفاده شده.
دنبال بقیه مثل Stardic باشید و یا arax که البته این نسخه هم مشکل قانونی داره ولی می تونین برای کار ازش استفاده کنید و فارسی هم هستش

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
پاسخ به: كسي مي دونه چطور مي شه يه ديكشنري نوž
« پاسخ #5 : 16 اردیبهشت 1388، 11:10 ب‌ظ »
فرمت xfardic بلی فرق می کنه . این دیکشتری که ازش استفاده شده لغات موجود نرم افزار بابیلون هستش که رمز دار بوده و با کمک آقای بیاضی مدیر سایت برنامه نویسی پایتون تبدیل و تو ایکس فاردیک استفاده شده.
دنبال بقیه مثل Stardic باشید و یا arax که البته این نسخه هم مشکل قانونی داره ولی می تونین برای کار ازش استفاده کنید و فارسی هم هستش

بنام خدا
دوستان سلام
دوست عزيز از توجهت سپاسگذارم
مي توني يه جورائي كمكم كني كه اول فايلهاي مورد نيازم را پيدا كنم و بعد به ماي اس كيو ال ببرم و اونجا tableهاشو ببينم و ويرايش كنم
چون من غير از ماي اس كيو ال چيزي حاليم نيست و نمي دونم كه چطور بايد از اونها استفاده كنم
خيلي ممنونم