انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ذخیره نرم افزار  (دفعات بازدید: 1351 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین agloid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
ذخیره نرم افزار
« : 05 تیر 1393، 07:16 ب‌ظ »
سلام واقعا خسته نباشید ممنونم ازتون به خاطر این که وقتی راهنمایی شما رو خوندم مشتاق شدم اوبونتو رو نصب کنم.حالا یک سوال:چگونه می تونم وقتی برنامه ای را از سنتر دانلود می کنیم فایل نصبی(سورس)نرم افزار را ذخیره کنیم و داشته باشیم و وقتی که اوبونتو رو عوض کردیم نیاز به دانلود دوبار نرم افزار ها نداشته باشیم؟
ممنونم از کمککتون

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : ذخیره نرم افزار
« پاسخ #1 : 05 تیر 1393، 07:23 ب‌ظ »
ببین سورس یه بحث هست و فایل نصب یه بحث دیگه
فایل های نصب و آپدیت درون پوشه به آدرس زیر میرن و بعد از ۱۵ یا ۲۰ روز پاک میشن برای همین اگر اونا رو لازم دارید مدام بک آپ بگیرید
/var/cache/apt/archivesوقتی خواستی برای کسی نصب کنی دوباره فایل ها رو به همین پوشه انتقال بده(نیاز به دسترسی root داری ) و بعد دستور زیر رو بزن
sudo apt-get installفقط لطفا حتما قبل از سوال توی انجمن سرچ کن چون احتمال داره جواب رو پیدا کنی(مثل همین سوال  ;) )
موفق باشی :)

آفلاین agloid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 05 تیر 1393، 07:30 ب‌ظ »
خیلی ممنون از کمکتون باشه برای دفعه بعد اوا سرچ می کنم بعد اگر سوالم نبود مطرح می کنم

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #3 : 05 تیر 1393، 09:27 ب‌ظ »
کپی کردن پوشه نرم افزارهای نصبی و یا پشتیبان گیری با نرم افزار هایی مثل aptoncd نمیتونه گزینه مناسبی باشه.چرا که این برنامه از بسیاری از فایل های سیستم پشتیبان میگیره که نیازی نیست دوم اینکه این بسته برای نصب شدن نیاز به اینترنت دارند تا با چک کردن با سرور در صورت نیاز فایل های جدید رو دانلود و نصب کنند.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 05 تیر 1393، 09:36 ب‌ظ »
کپی کردن پوشه نرم افزارهای نصبی و یا پشتیبان گیری با نرم افزار هایی مثل aptoncd نمیتونه گزینه مناسبی باشه.چرا که این برنامه از بسیاری از فایل های سیستم پشتیبان میگیره که نیازی نیست دوم اینکه این بسته برای نصب شدن نیاز به اینترنت دارند تا با چک کردن با سرور در صورت نیاز فایل های جدید رو دانلود و نصب کنند.
جایگزینت چیه آقا؟
خدا خیرت بده ،بگو یه کم حجم بک آپ مارو هم بیار پایین
:)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #5 : 05 تیر 1393، 09:40 ب‌ظ »
دوست عزیز در بدترین حالت باید از جیب خرج کرد و در بهترین حالت نسخه lts ابونتو رو نصب کرد و زیاد باحاش کلنجار نرفت.وlts به lts اپگرید کرد.من دو سال پیش کلی رو این قضیه وقت گذاشتم و از کار بلد های لینوکس سوال پرسیدم که ماحصل همه حرفهای عزیزان رو تو پست قبلی شیر کردم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 05 تیر 1393، 09:46 ب‌ظ »
دوست عزیز در بدترین حالت باید از جیب خرج کرد و در بهترین حالت نسخه lts ابونتو رو نصب کرد و زیاد باحاش کلنجار نرفت.وlts به lts اپگرید کرد.من دو سال پیش کلی رو این قضیه وقت گذاشتم و از کار بلد های لینوکس سوال پرسیدم که ماحصل همه حرفهای عزیزان رو تو پست قبلی شیر کردم.
آخه میدونی مشکل کجاست
من بک آپ برا خودم نمیگیرم که :) اصلا یادم نمیاد که اوبونتو رو مجبور شده باشم دوباره! نصب کنم
رفقای اطراف من روز به روز سیستم من رو میبینن و بیشتر عاشق لینوکس و اوبونتو میشن و از من میخوان که براشون نصب کنم.اگه بک آپ نداشته باشم با این اینترنت نفتی! ایران باید کلی معطل نصب سیستم تو خونشون بشم ولی اینجوری توی زمان صرفه جویی میشه :) اونا هم ترافیکشون کمتر مصرف میشه