سلام دوستان
امیدوارم که در جای مناسب پست گذاشته باشم
من قصد دارم یه سایت گردشگری راه اندازی کنم ، ورود دیتا انجام شده اما یه مشکلی هست عکس هایی که آپلود شده با اسامی نامناسب آپلود شده چون توی مبحث سئو این قضیه خیلی مهمه قصد دارم اسم فایل ها رو هم توی دیتابیس هم به صورت فیزیکی عوض کنم شرایط به شکل زیر هستش که اسم و مسیر فایل در یک تیبل هست و اسم و اطلاعات مربوط به جا و مکانی که عکس ها مطعلق به اونجاست توی یه تیبل دیگه است به این شکل :
INSERT INTO `file_managed` (`fid`, `uid`, `filename`, `uri`, `filemime`, `filesize`, `status`, `timestamp`) VALUES
(2, 1, 'untitled.jpg', 'public://visit/untitled.jpg', 'image/jpeg', 103266, 1, 1366101191),
و توی تیبل بعدی :
INSERT INTO `field_data_field_ct_visit_images` (`entity_type`, `bundle`, `deleted`, `entity_id`, `revision_id`, `language`, `delta`, `field_ct_visit_images_fid`, `field_ct_visit_images_alt`, `field_ct_visit_images_title`, `field_ct_visit_images_width`, `field_ct_visit_images_height`) VALUES
('node', 'visit', 0, 1, 1, 'und', 0, 2, 'بارگاه امام رضا (ع)', 'بارگاه امام رضا (ع)', 753, 565),
فصل مشترک این دو تا تیبل این دو تاست : field_ct_visit_images_fid و fid
فایل های فیزیکی رو هم توی یه فولدر دارم
حالا سوال من اینجاست که چطور میتونم این تغییر نام ها رو توی 3000 تا فایل انجام بدم البته با اسکریپت ؟ میخوام مثلا فایل ها به این صورت بسته به موضوع تغییر نام داشته باشه : imam_reza01.jpg و imam_reza02.jpg و...
دوستان کسی هست که کمک بکنه ؟