انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کندی استارت آپ اوبونتو ۱۴.۰۴  (دفعات بازدید: 15503 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : کندی استارت آپ اوبونتو ۱۴.۰۴
« پاسخ #60 : 02 امرداد 1393، 11:56 ب‌ظ »
روی این لپتاپ چطور اوبونتو نصب کردی علی؟ لازم شد بری تو تنظیمات بایوس دستکاری کنی تا اوبونتو بوت بشه؟
خروجی این سه دستور رو بزار:
lspci
[ -d /sys/firmware/efi ] && echo UEFI || echo BIOS
glxgears | grep OpenGL

دستور اول:00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family DRAM Controller (rev 09)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200/2nd Generation Core Processor Family PCI Express Root Port (rev 09)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
00:16.0 Communication controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family MEI Controller #1 (rev 04)
00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #2 (rev 05)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 05)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1 (rev b5)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 2 (rev b5)
00:1c.2 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 3 (rev b5)
00:1c.3 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 4 (rev b5)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #1 (rev 05)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation HM65 Express Chipset Family LPC Controller (rev 05)
00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family 6 port SATA AHCI Controller (rev 05)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family SMBus Controller (rev 05)
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Whistler [Radeon HD 6730M/6770M/7690M XT] (rev ff)
07:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 06)
0d:00.0 Network controller: Intel Corporation Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] (rev 34)
13:00.0 Unassigned class [ff00]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTS5209 PCI Express Card Reader (rev 01)
19:00.0 USB controller: NEC Corporation uPD720200 USB 3.0 Host Controller (rev 04)

دستور دوم:
BIOS
دستور سوم:
XIO:  fatal IO error 11 (Resource temporarily unavailable) on X server ":0"
      after 20131 requests (20131 known processed) with 0 events remaining.
یه یک دقیقه ای پنجره 3 تا چرخدنده رو باز گذاشتم.

دستور dmesg رو هم ضمیمه میکنم.

منم خیلی راحت سیستم رو با یو اس بی بوت کردم و اوبنتو رو نصب کردم (در حین نصب به اینترنت وصل بودم و اخرین به روز رسانیارو نصب کردم کلا همیشه سیستم عاملامو به روز نگه میدارم)
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1393، 11:58 ب‌ظ توسط Риал Краесис »

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #61 : 03 امرداد 1393، 03:35 ب‌ظ »

درودی دوباره

گفتم شاید لازم باشه بنابراین عکس اطلاعات درایور گرافیک رو ضمیمه کردم
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #62 : 03 امرداد 1393، 05:36 ب‌ظ »
یه نسخه زنده اوبونتو رو با  UEFI بوت کنید و اگر سرعت بوت خوب بود و دستور
dmesg | grep -i errorخطایی در رابطه با ACPI ننوشته بود پس مشکل حل شده و نصب فعلی رو هم ببرید روی UEFI.
برای فعال کردن UEFI کافیه برید به تنظیمات اولیه لپتاپ (معمولا با گرفتن دکمه Esc یا Delete موقع بوت میاد) و گزینه‌های مثل Legacy boot یا Bios Emulation رو غیر فعال کنید. اطلاعات بیشتر
برای اطمینان از این که روی UEFI هستید دستور زیر رو بزنید:
[ -d /sys/firmware/efi ] && echo UEFI || echo BIOSاگر نوشت UEFI یعنی روی UEFI هستید.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #63 : 04 امرداد 1393، 07:31 ب‌ظ »
یه نسخه زنده اوبونتو رو با  UEFI بوت کنید و اگر سرعت بوت خوب بود و دستور
dmesg | grep -i errorخطایی در رابطه با ACPI ننوشته بود پس مشکل حل شده و نصب فعلی رو هم ببرید روی UEFI.
برای فعال کردن UEFI کافیه برید به تنظیمات اولیه لپتاپ (معمولا با گرفتن دکمه Esc یا Delete موقع بوت میاد) و گزینه‌های مثل Legacy boot یا Bios Emulation رو غیر فعال کنید. اطلاعات بیشتر
برای اطمینان از این که روی UEFI هستید دستور زیر رو بزنید:
[ -d /sys/firmware/efi ] && echo UEFI || echo BIOSاگر نوشت UEFI یعنی روی UEFI هستید.

درود

انجام شد :

ubuntu@ubuntu:~$ [ -d /sys/firmware/efi ] && echo UEFI || echo BIOS
UEFI

سرعت تغییر آنچنانی نداشت و شاید هم اصلا تغییر نداشت ولی متاسفانه پیغامش اینطوری بود :

ubuntu@ubuntu:~$ dmesg | grep -i error
[    7.608377] ACPI Error: [\_SB_.PCI0.GFX0.DD02._BCL] Namespace lookup failure, AE_NOT_FOUND (20131115/psargs-359)
[    7.608382] ACPI Error: Method parse/execution failed [\_SB_.PCI0.PEG1.PEGP.DD02._BCL] (Node ffff8802538b8cf8), AE_NOT_FOUND (20131115/psparse-536)

](*,) :'( :(

در ضمن در همون صفحهٔ بایوس یه گزینه بود که نوشته بود :

os optimized defaults : win8 64 / other os

که البته همون پیش‌فرض ویندوز هست و تغییرش ندادم به نظرت میتونه مثمر ثمر باشه که اونو تغییر بدم  :'(
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #64 : 04 امرداد 1393، 07:42 ب‌ظ »

درودی دوباره

از uefi خارجش کردم چون اصلا وارد اوبونتو نمیشدم و ارور میزد و اون گزینه رو هم تغییرش دادم و ببینم که چقدر تاثیر داره ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
« پاسخ #65 : 04 امرداد 1393، 10:42 ب‌ظ »
من کل پاسخ ها رو نخوندم اما دو نکته هست که خوبه مطرح بشه
۱.اینکه ویندوز انقدر سریع بالا می یاد مربوط به uefi هست که تکنولوژیه که اینتل منحصرا برای ویندوز ساخته
روندش به اینصورت هست که با دخیره یکسری اطلاعات در vfat  ارائه می ده سرعت اجرا رو به شدت افزایش
نتیجه: شما نباید از لینوکس انتظار داشته باشی با چنین سرعتی بالا بیاد
۲.پیشنهاد می کنم یک مقدار صبور باشید مشکلات خیلی زیادی در لینوکس هست که شاید در ویندوز هیچ وقت وجود ندارد سعی کنید به چیز هایی بپردازید که ارزش حل کردن توسط شما رو داشته باشه

موفق باشید

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #66 : 04 امرداد 1393، 11:21 ب‌ظ »
من کل پاسخ ها رو نخوندم اما دو نکته هست که خوبه مطرح بشه
۱.اینکه ویندوز انقدر سریع بالا می یاد مربوط به uefi هست که تکنولوژیه که اینتل منحصرا برای ویندوز ساخته
روندش به اینصورت هست که با دخیره یکسری اطلاعات در vfat  ارائه می ده سرعت اجرا رو به شدت افزایش
۲.پیشنهاد می کنم یک مقدار صبور باشید مشکلات خیلی زیادی در لینوکس هست که شاید در ویندوز هیچ وقت وجود ندارد سعی کنید به چیز هایی بپردازید که ارزش حل کردن توسط شما رو داشته باشه

موفق باشید

ممنون ولی خوب کی گفته من کاربر نمیتونم همچین مشکلی رو حل کنم؟
خوبه ادم همه جنبه هارو ببینه خوب من تجربه کار با اوبنتو های دیگه رو هم دارم(13.10 و9.10)جفتشون خوب بوت میشدن.
به هر حال ممنون از اطلاعاتی که دادی.هرچند من لبتاپم مال 3سال پیشه بعید میدونم UEFIداشته باشه درکل.ولی هیچ وقت تست کردن بد نیست (مثلا روز اول نصب 14.04 من 3بار اوبنتو رو از نو ریختم تا خوب فهمیدم چه جوری کانفیگش کنم تا برام مناسب باشه)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #67 : 05 امرداد 1393، 01:44 ق‌ظ »
سرعت تغییر آنچنانی نداشت و شاید هم اصلا تغییر نداشت ولی متاسفانه پیغامش اینطوری بود :

[    7.608377] ACPI Error: [\_SB_.PCI0.GFX0.DD02._BCL] Namespace lookup failure, AE_NOT_FOUND (20131115/psargs-359)
[    7.608382] ACPI Error: Method parse/execution failed [\_SB_.PCI0.PEG1.PEGP.DD02._BCL] (Node ffff8802538b8cf8), AE_NOT_FOUND (20131115/psparse-536)

که البته همون پیش‌فرض ویندوز هست و تغییرش ندادم به نظرت میتونه مثمر ثمر باشه که اونو تغییر بدم  :'(
آخرین نسخه بایوس لپتاپت رو از این‌جا بگیر و تست کن. (روی UEFI)
اگر مشکل هنوز سرجا بود خطاهای ACPI ـی که میگیری رو گوگل کن ببین بقیه چطور حلش کردن. استفاده از آخرین نسخه کرنل mainline رو توصیه میکنم.
نقل‌قول
UEFI انحصاری نیست و توسط UEFI Forum کنترل میشه. لینوکس سال‌ها قبل از ویندوز از UEFI پشتیبانی کرده.
UEFI ، مستقل از معماری پردازنده است چه برسه به سیستم عامل.
نقل‌قول
UEFI مستقل از فایل سیستمه. ظاهرن یکی فقط مستندات M$‎ رو خونده!
نقل‌قول
انتظار داریم، بالا هم میاد.
نقل‌قول
سعی کنید به چیز هایی بپردازید که ارزش حل کردن توسط شما رو داشته باشه
اگر بهبود سرعت بوت ارزشش رو نداره پس چی داره؟
« آخرین ویرایش: 07 امرداد 1393، 02:17 ب‌ظ توسط ساسان »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #68 : 05 امرداد 1393، 04:46 ق‌ظ »

اگر مشکل هنوز سرجا بود خطاهای ACPI ـی که میگیری رو گوگل کن ببین بقیه چطور حلش کردن. استفاده از آخرین نسخه کرنل mainline رو توصیه میکنم.
نقل‌قول
UEFI انحصاری نیست و توسط UEFI Forum کنترل میشه. لینوکس سال‌ها قبل از ویندوز از UEFI پشتیبانی کرده.
EUFI ، مستقل از معماری پردازنده است چه برسه به سیستم عامل.
نقل‌قول
EUFI مستقل از فایل سیستمه. ظاهرن یکی فقط مستندات M$‎ رو خونده!
نقل‌قول
نقل‌قول

من چی؟میدونم لب تاپم یکم قدیمیه ولی پیشنهادی نداری؟
مدلش:HP Pavilion dv6-6199ee هستش.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #69 : 06 امرداد 1393، 05:16 ب‌ظ »

نقل‌قول
EUFI ، مستقل از معماری پردازنده است چه برسه به سیستم عامل.
نقل‌قول
EUFI مستقل از فایل سیستمه. ظاهرن یکی فقط مستندات M$‎ رو خونده!
نقل‌قول
نقل‌قول

سلام و صد سلام به عزیز دل برادر

دستت درد نکنه و دست مریزاد که اینقدر لطف داری اون فایل بایوس با پسوند exe هست و متاسفانه من ویندوز رو کلا پاک کردم و خلاصصصص و باطبع نمیتونم اون نصب کنم بعضی از فایلهای بایوس یه پسوند عجیب دیگه دارن که باید در همون قسمت بایوس آدرس‌دهی بشن و از همونجا آپدیت رو انجام بدن ولی این یکی ظاهرا باید در خود ویندوز انجام بشه ](*,)در هر صورت شما زحمت کشیدی و قدم‌رنجه فرمودی که دعوت ماهارو قبول کردی و راهنمایی‌مون کردی و تا همینجا هم منت گذاشتی ببینم چی میشه و چی ازم برمیاد .......

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #70 : 07 امرداد 1393، 03:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
با یه خروجی dmesg پیدا کردن دقیق مشکل سخته و اما این ها به احتمال زیاد به ACPI و بایوس مشکل دار برمیگرده. این رو برای نمونه ببین.
آخرین نسخه بایوس منتشر شده لپتاپت رو از این‌جا بگیر و نصب کن. اگر هنوز مشکلی داشتی اوبونتو رو با acpi_osi=Linux بوت کن.
نقل‌قول

دستت درد نکنه و دست مریزاد که اینقدر لطف داری اون فایل بایوس با پسوند exe هست و متاسفانه من ویندوز رو کلا پاک کردم و خلاصصصص و باطبع نمیتونم اون نصب کنم بعضی از فایلهای بایوس یه پسوند عجیب دیگه دارن که باید در همون قسمت بایوس آدرس‌دهی بشن و از همونجا آپدیت رو انجام بدن ولی این یکی ظاهرا باید در خود ویندوز انجام بشه ](*,)در هر صورت شما زحمت کشیدی و قدم‌رنجه فرمودی که دعوت ماهارو قبول کردی و راهنمایی‌مون کردی و تا همینجا هم منت گذاشتی ببینم چی میشه و چی ازم برمیاد .......
ببین هیچ کدوم از اطلاعات اینجا به کمکت میاد یا نه.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #71 : 09 امرداد 1393، 11:57 ب‌ظ »

سلام و صد سلام

اقا بازم که ممنوع از پ.خ هستی ](*,) ](*,) ](*,)

ماها در همین اوبونتو موندیم و نمیتونیم قدم از قدم برداریم حضرت آرچ که اصلا ماهارو به حضور نمیپذیرن که بتونیم ازشون چیزی یاد

بگیریم !!! به نظرت بطور مصلحتی یه بار ویندوز ۸ نصب کنم که درایورهارو از اونجا نصب و آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟

در استارت‌آپ ممکنه چیزی باشه ؟ چون با یه دستور معلوم شد کلی برنامه در استارت‌آپ هست که ازشون چیزی نمیدونم ؟ با تغییرات در اونها ممکنه

تاثیر مثبتی حاصل بشه ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 11 امرداد 1393، 09:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
با یه خروجی dmesg پیدا کردن دقیق مشکل سخته و اما این ها به احتمال زیاد به ACPI و بایوس مشکل دار برمیگرده. این رو برای نمونه ببین.
آخرین نسخه بایوس منتشر شده لپتاپت رو از این‌جا بگیر و نصب کن. اگر هنوز مشکلی داشتی اوبونتو رو با acpi_osi=Linux بوت کن.
نقل‌قول

ببین هیچ کدوم از اطلاعات اینجا به کمکت میاد یا نه.

ممنون ولی من همین الانشم همین ورژن بایاس رو نصب دارم.وقتی میخواستم 8 نصب کنم اپدیت کردم.
دیگه چیکار کنم؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #73 : 18 امرداد 1393، 06:38 ب‌ظ »

سلام به همه

اون صفحه ویکی آرچ رو دیدم که بابت پشتیبانی از انواع مادربرد لینکی گذاشته . با استفاده از ترمینال و دستور lshw به این مورد رسیدم :

description: Motherboard
       product: VIUU4
       vendor: LENOVO
       physical id: 0
       version: NANANANANO DPK
       serial: YB01970564
       slot: Type2 - Board Chassis Location

احتمالا موردنظر ما باید VIUU4 باشه که متاسفانه در اون لیست نبود اگه جایی اشتباهی داشتم و راه رو اشتباه رفتم لطفا اصلاحش کنید و اگه درست بوده که راهنمایی کنید حالا چیکار کنم؟ ;)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 18 امرداد 1393، 09:31 ب‌ظ »

سلام به همه

اون صفحه ویکی آرچ رو دیدم که بابت پشتیبانی از انواع مادربرد لینکی گذاشته . با استفاده از ترمینال و دستور lshw به این مورد رسیدم :

product: VIUU4
       vendor: LENOVO
       version: NANANANANO DPK
       serial: YB01970564
       slot: Type2 - Board Chassis Location

احتمالا موردنظر ما باید VIUU4 باشه که متاسفانه در اون لیست نبود اگه جایی اشتباهی داشتم و راه رو اشتباه رفتم لطفا اصلاحش کنید و اگه درست بوده که راهنمایی کنید حالا چیکار کنم؟ ;)

مال من اینو میگه حالا میخوای با این چیکار کنی؟یعنی منظورم اینه به کجا میخوای برسی؟

product: 3388
       vendor: Hewlett-Packard
       version: 10.31
       serial: PBZAUG3HT0J2ZC
       slot: Base Board Chassis Location