انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در حال نصب اوبونتو بودم که ارورر اومد سیستم ریست شد دیگه سیستم هاردمو نشناخت  (دفعات بازدید: 1252 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام دوستان
من دیروز با فلش اوبونتو نصب کردم دقیق همراه با اموزاش های که توی سایت ها بود پیش رفتم در هین نصب هم به اینترنت وصل بودم که اپدیتاشو بگیره بعد نیم ساعت اینطورا که همه ی اپدیتارو گرفت و اوبونتو اخرای نصبش بود یهو یه ارورر اومد اوکی کردم نشد بعد کنسل کردم یه پیام ریاستارت اومد ریست کردم دیگه وندوز 8 ک روی سیستم داشتم بالا نیومد هر کاری کردم نشد هاردو زدم به یه سیستم دیگه اصن هاردو نشناخت
دوستان گفتن پارتیشن تیبل و مستر بوت به مشکل خورده با کلی کارو اینا تونستم درستش کنم (البته اگه شده باشه!) از دیشب سیستم هاردمو میشناسه ولی میخوام ویندوز نصب کنم ارورر میده میخوام فرمت کنم ارورر میده
هاردو زدم به یه سیستم دیگه اونجا کار کرد هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه روش کلیلک که میکردم ارورر میومد که باید فرمت کنم
حالا با این توضیحات اگه کسی میدونه سیستم چه بلایی سرش اومده کمکم کنه
عکسم اگه لازم بود بگید بزارم
ممنون

http://img.ir/dgRc.jpg
http://img.ir/fgRc.jpg
http://img.ir/ggRc.jpg
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1393، 02:22 ب‌ظ توسط paya_amin »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درمورد فقط این قسمت از حرفت شاید بتونم راهنمایی کنم:

هاردو زدم به یه سیستم دیگه اونجا کار کرد هم فرمت شد هم اطلاعاتم اومد به جز یه پارتیشتن که اطلاعاتش برام خیلی مهمه روش کلیلک که میکردم ارورر میومد که باید فرمت کنم

اونم اینکه از نرم افزار   TestDisk   استفاده کن. به احتمال زیاد میتونه برات اون پارتیشن رو احیا کنه.. البته امتحان لازمه! وقت بر هست ولی میرزه!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *

اونم اینکه از نرم افزار   TestDisk   استفاده کن. به احتمال زیاد میتونه برات اون پارتیشن رو احیا کنه.. البته امتحان لازمه! وقت بر هست ولی میرزه!

دوست عزیز این برنامه تحت داس اجرا میشه یا میتونم هاردمو به یه سیستم دیگه بزنم‌ از داخل ویندوز هاردو ترمیم‌کنم؟
اگه سایتی میشناسی که برنامه رو  اموزش داده لطفا لینکشو بده
ممنون

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *

دوست عزیز این برنامه تحت داس اجرا میشه یا میتونم هاردمو به یه سیستم دیگه بزنم‌ از داخل ویندوز هاردو ترمیم‌کنم؟
ممنون

میتونی هاردو به یه سیستم دیگه وصل کنی و ترمیمش کنی

لینک سایت اصلیشو بت دادم قبلا... توش میگشتی هم لینک دانلودشبرای همه سیستم عامل ها هست و هم راهنمای مرحله به مرحله ش

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *

ممنون

میتونی هاردو به یه سیستم دیگه وصل کنی و ترمیمش کنی

لینک سایت اصلیشو بت دادم قبلا... توش میگشتی هم لینک دانلودشبرای همه سیستم عامل ها هست و هم راهنمای مرحله به مرحله ش

تا این جارو رفتم ازینجا به بعدو گیج شدم میشه راهنمایی کنید

تا اونجایی که پارتیشن های دیلیت شده و غیره رو نشون میده من D یه L تبدیل کردم نمیدونم بعدش باید چیکار کنم که فایل ها برگرده

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
....
تا اونجایی که پارتیشن های دیلیت شده و غیره رو نشون میده من D یه L تبدیل کردم نمیدونم بعدش باید چیکار کنم که فایل ها برگرده

من مراحلش رو ک حفظ نیستم
بنظر میاد باید اینتر کنی تا کارش رو ادامه بده البته نوشته استراکچر بد! وامیدوارم هاردت مشکلش شدید نباشه ....
البته اطلاعاتت رو به احتمال زیاد میتونی ازش بکشی بیرون ولی شاید هارد مشکلش بیش از این حرفا باشه که بشه خودش رو احیا کرد :(

بهتره صبر کنی تا  دوستان اعلام نظر کنن؟؟

(  @jackshepherd فک کنم بتونی نظر بدی!)

ولی خب مراحلش اینجوری بود (چیزی که توذهنمه) پارتیشن رو بش میگی آنالیز کنه.. بعد پارتیشن تیبل (ها) رو پیدا میکنه ... بعدش هم اوررایت میکنه... و تمام

البته بازم میرم راهنماش رو یه نگاه بندازم :)

درضمن عکس ها رو سنجاق کنی بهتره :)
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1393، 01:10 ق‌ظ توسط 2020s1371 »

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *
....

من مراحلش رو ک حفظ نیستم
بنظر میاد باید اینتر کنی تا کارش رو ادامه بده البته نوشته استراکچر بد! وامیدوارم هاردت مشکلش شدید نباشه ....
البته اطلاعاتت رو به احتمال زیاد میتونی ازش بکشی بیرون ولی شاید هارد مشکلش بیش از این حرفا باشه که بشه خودش رو احیا کرد :(

بهتره صبر کنی تا  دوستان اعلام نظر کنن؟؟

(  @jackshepherd فک کنم بتونی نظر بدی!)

ولی خب مراحلش اینجوری بود (چیزی که توذهنمه) پارتیشن رو بش میگی آنالیز کنه.. بعد پارتیشن تیبل (ها) رو پیدا میکنه ... بعدش هم اوررایت میکنه... و تمام

البته بازم میرم راهنماش رو یه نگاه بندازم :)

درضمن عکس ها رو سنجاق کنی بهتره :)

سپاس از شما نرم افزار خوبی بود ولی مشکلم باش برطرف نشد با یه برنامه دیگه مشکلم حل شد ولی ممنون از راهنماینون \\:D/ :p :p

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
یه سری به سایت زیر بزنید.(باید ثبت نام کنید و با حوصله همه مطالب رو بخونید.!)(روش کارکردن با برنامه testdisk و سایر برنامه های ریکاوری رو خیلی خوب توضیح داده.)
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552820
بعد بازیابی هارد, به نظر من از بایوس یوفی رو غیر فعال کنید.فایلها رو به هارد اکسترنال انتقال بدید و هارد رو دوباره پاتیشن بندی کنید.(حتی در حالت عادی هارد پارتیشن بندی نشه, نرم افزار واسه این کار هست.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها