0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: سید محمود رضا سجادی در 28 فروردین 1388، 07:23 بظنقلقول از: پیام در 28 فروردین 1388، 07:11 بظبرای من که پاک شد! اما شاید من اشتباهی انجام دادم! یه بک آپ بگیرین خیالتون راحت باشه. به هر حال ریسک داره!چه بداخطار خیلی به موقعی بودخیلی خیلی ممنونکلا هر کس که اوبونتویی باشه یه بار تجربه فورمت شدن هارد و از دست رفتن اطلاعات را داره
نقلقول از: پیام در 28 فروردین 1388، 07:11 بظبرای من که پاک شد! اما شاید من اشتباهی انجام دادم! یه بک آپ بگیرین خیالتون راحت باشه. به هر حال ریسک داره!چه بداخطار خیلی به موقعی بودخیلی خیلی ممنون
برای من که پاک شد! اما شاید من اشتباهی انجام دادم! یه بک آپ بگیرین خیالتون راحت باشه. به هر حال ریسک داره!
شايد ext4 قابل استفاده باشه ولي من نه توصيه مي كنم كسي استفاده كنه و نه به اين زودي استفاده نخواهم كردتا زماني 100 % توزيع ها به طور پيش فرض پيشنهاد كندمطمئنا upgrade به ext4 الزامي نيست
خوب حالا یه سوالآیا کسی میدونه که سیستم فورمت میشه ویا اینکه حالا به یه طریقی شاید فقط نوع پارتیشن بدون پاک شدن اطلاعات عوض میشه؟آخه من رو لپتاپم فقط ۲ تا پارتیشن دارن/ و swap/ از نوع ext3 هستشتمام پروژه هام و غیره هم روی اون قرار دارهآیا با ارتقاء به ۹.۰۴ تمام اطلاعات من پاک خواهد شد؟