انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اتصال به اینترنت از طریق شبکه وایرلس داخلی  (دفعات بازدید: 1358 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fantum

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • nadaram.com
با سلام خدمت اساتید محترم من یه مشکل جدی برام به وجود اومده
رفتم یه جای که تمام کامبیوترهای اون شرکت به وسیله وایرلس میکروتیک به شبکه داخلی وصل میشن من هم روی pc شون اوبونتو نصب کردم خیلی هم بی دردسر نصب شد کارت وایرلس کامبیوتر رو هم شناخت بعدش من رمز طبقه اول زدم و به شبکه داخلی وصل شد مشکل اینجاست که  هر کاربر برای اتصال به اینترنت یه اکانت داره ( یه یوزر بسورد داره ) که به اینترنت وصل بشه من باید کجا اینها رو وارد کنم تا به اینترنت وصل بشم .
خیلی هم فوریه انشاالله که منظورم رو گرفته باشید.
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1393، 09:50 ق‌ظ توسط fantum »

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
سلام

بنظرم باید براشون وی پی ان (vpn) بسازی
network connection-> add-> vpn(pptp)-> create

فک کنم تو get way یا nt domai یا هردو باید آدرس سرورروبدی
البته گاهی لازم تو advance تیک گزینه ی mmpe روهم بزنی
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
این وارد کردن یوزر نیم و پسوردشون وب‌بیس بوده یا نه ؟ از طریق تنظیمات ویندوز اضافه‌ش میکردین؟اگه آره توی کجا وارد می‌کردین؟؟
وی‌پی‌ان داده بودن وصل شین یا نه؟

آفلاین fantum

• Newbie
  • *
    • nadaram.com
سلام
از شما دوستان عزیز ممنونم که بهم جواب دادید
در جواب دوست دومی: در ویندوز ۷ ویندوز خودش کارت شبکه رو بیدا می کرد بعد از من رمز طبقه اول رو می خواست من بهش می دادم بعد براش   یه کانکشن بریج می ساختم یوزر بسورد رو توش می نوشتم وصل میشد
در جواب دوست اولم: دست شما درد نکنه که جواب دادید (جواب بدید بهتر که ندید هر چند که خراب باشه منم 10000 ٪ با شما موافقم ) من براش vpn ساختم ولی گزینه ای نیست که فعالش کنم فقط ساخته میشه یعنی دکمه کانکت نداره اگر بتونید به طور دقیق بگید چه جور میشه ساخت ممنون میشم ابونتو ۱۴.۰۴ هست البته  تیکی که گفته بودید رو نزدم ایا واقعا تیک هم ضروری هست؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
من براش vpn ساختم ولی گزینه ای نیست که فعالش کنم فقط ساخته میشه یعنی دکمه کانکت نداره اگر بتونید به طور دقیق بگید چه جور میشه ساخت ممنون میشم ابونتو ۱۴.۰۴ هست البته  تیکی که گفته بودید رو نزدم ایا واقعا تیک هم ضروری هست؟
دکمه کانکت نداره ولی اون بالا روی علامت شبکه کلیک کن بعد تو گزینه ی vpn connection برو... اونجا هر وی پی ان ی که ساختی رو نشونت میده ... دکمه کانکت نداره ... فقط کافیه روی اسم vpnی که ساختی کلیک کنی.. بعد بت پیغام وصل شدن یا شکست خوردن نشون میده -- البته وقتی وصل شه کنار علامت شبکه ت هم علامت قفل میاد

البته  تیکی که گفته بودید رو نزدم ایا واقعا تیک هم ضروری هست؟
درمورد تیک هم توضیح درست و دقیقی ندارم دوستان دیگه کمک کنن :)

آفلاین fantum

• Newbie
  • *
    • nadaram.com
مهندس از اینکه سریع جواب میدی  خیلی تشکر می کنم (خیلی ادم باحالی هستی ;D کارت درسته )
فرمودید باید ادرس سرور بدم سرور کدومش میشه .....؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
من رمز طبقه اول زدم و به شبکه داخلی وصل شد مشکل اینجاست که  هر کاربر برای اتصال به اینترنت یه اکانت داره ( یه یوزر بسورد داره ) که به اینترنت وصل بشه من باید

آدرس سرور شبکه داخلیشون رو باید بدی ...سروری که این اکانت ها رو اون داره مدیریت میکنه

آفلاین fantum

• Newbie
  • *
    • nadaram.com
مهندس جان دستت درد نکنه الان که دیگه دستم بهش نمیرسه تا فردا برم ببینم چی میشه ...
اگه درست شد می نویسم