انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کسب تجربه با لینوکسی جدید  (دفعات بازدید: 5185 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: کسب تجربه با لینوکسی جدید
« پاسخ #15 : 04 اردیبهشت 1388، 10:36 ب‌ظ »

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
« پاسخ #16 : 05 اردیبهشت 1388، 12:08 ق‌ظ »
قبلا هم گفتم فدورا.

اگر میخوای نصب کنی عجله داری برو10 رو بگیر اگه 1 ماهی صبر  تا11 بیاد
iranfoss.com

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #17 : 05 اردیبهشت 1388، 11:22 ق‌ظ »
اگر می خوای راه رو پیدا کنی، اول هدف رو ببین (:

بستگی داره برای چی می خوای با یک لینوکس جدید کار کنی. اگر برای فان و روحیه گرفتن است، یک چیز مشهور بگیر که با مال خودت فرق کنه. مثلا اگر اوبونتو استفاده می کنی نگاهی بنداز به دبیان یا پارسیکس که نزدیکن.

اگر می خوای سواد لینوکست رو گسترش رو بدی، یک چیز مشهور از یک خانواده دیگه بگیر. مثلا اگر دبیان بیس کار می کنی برو سراغ یکی از آر پی ام بیس ها (مثلا فدورا یا زوزه یا سنت او اس) که در مورد اونها هم دید داشته باشی.

اگر می خوای ببینی لینوکس چقدر وسیعه، برو سراغ یک چیز غیر مرسوم. مثلا سورس میج (:

اگر می خوای واقعا بری توی عمق لینوکس، یک چیز از پایه مثل فرام اسکرچ یا جنتو یا دی اس ال کار کن.

و اگر هم می خوای هایپ بازار رو ببینی،‌چیزهای مد شده رو نصب کن. مثلا جی.او.اس یا مینت.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #18 : 06 اردیبهشت 1388، 07:33 ق‌ظ »

بستگی داره برای چی می خوای با یک لینوکس جدید کار کنی. اگر برای فان و روحیه گرفتن است، یک چیز مشهور بگیر که با مال خودت فرق کنه. مثلا اگر اوبونتو استفاده می کنی نگاهی بنداز به دبیان یا پارسیکس که نزدیکن.

اگر می خوای سواد لینوکست رو گسترش رو بدی، یک چیز مشهور از یک خانواده دیگه بگیر. مثلا اگر دبیان بیس کار می کنی برو سراغ یکی از آر پی ام بیس ها (مثلا فدورا یا زوزه یا سنت او اس) که در مورد اونها هم دید داشته باشی.

اگر می خوای ببینی لینوکس چقدر وسیعه، برو سراغ یک چیز غیر مرسوم. مثلا سورس میج (:

اگر می خوای واقعا بری توی عمق لینوکس، یک چیز از پایه مثل فرام اسکرچ یا جنتو یا دی اس ال کار کن.

و اگر هم می خوای هایپ بازار رو ببینی،‌چیزهای مد شده رو نصب کن. مثلا جی.او.اس یا مینت.
+1
من یکی که خیلی از این پیشنهاد خوشم اومد و تنها پیشنهادی بود که تا آخرش رو خوندم بعد نگاه کردم دیدم که نظر جادیه ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

lomion

• مهمان
« پاسخ #19 : 06 اردیبهشت 1388، 03:46 ب‌ظ »

+1
من یکی که خیلی از این پیشنهاد خوشم اومد و تنها پیشنهادی بود که تا آخرش رو خوندم بعد نگاه کردم دیدم که نظر جادیه ;)

+۱ (برای جادی و مهدی)