انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن ویندوز بعد از نصب اوبونتو [حل شد]  (دفعات بازدید: 6294 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : بوت نشدن ویندوز بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #15 : 26 تیر 1393، 03:46 ب‌ظ »
عزیز چیزی خراب نشده.گراب به دلایلی که نمیدونم نیومده بالا.اگه خراب باشه با بوت ریپیر باید درست بشه.

ویندوز هم که نصب میکنی میزنه گراب رو نابود میکنه و جز خودش هیچی نمیشناسه :D

گراب که بیاد بالا همه چیز رو میشناسه.

نشناختن پارتیشن ها هم دلایل خودش رو داره.

شما میتونی یه کار کنی.

یه دیسکی هست به اسم superGrub که نسخه 2 اون رو سرچ کن و از سایتش بگیر.

یه فایل ایزو هست که روی یه cd رایتش کن

بعد با اون بوت کن.

یه گراب برات میاد بالا.

یه گزینه داره که تمام سیستم عامل ها رو پیدا میکنه.اون رو که بزنی هم میتونی بری تو اوبونتو و هم بری تو ویندوز.

واسه لینوکس ها نسخه کرنل رو میزنه.اونی که جلوش ریکاوری نیست رو باید بزنی.واسه ویندوز هم مشخصه :)

ببین از اون جا وارد اوبونتو میشه؟

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #16 : 26 تیر 1393، 04:55 ب‌ظ »
مشکل از پارتیشن تیبل هم هست که دست خورده وگرنه نباید موقع نصب ویندوز درایوهاشو نشون نده.

من اگه جای شما باشم اطلاعاتم را برمی‌دارم و بعد
با ویندوز دیگه یا ویندوز live و ... تلاش می‌کنم مشکل حل بشه. پیرو 2020 شاید از gpt و اینا باشه.

اگه نشد:
 با gparted هارد را یک تکه می‌کنم و
ی primary ntfs برای ویندوز می‌سازم.
یه primary ext4 برای لینوکس /
یه primary ntfs برای اطلاعات
یه extended هم میسازم و توی اون:
 یه swap برای لینوکس
 و اگه درایو دیگه هم لازم داره می‌سازم مثلا ext4 برای ‎/home

بعد اوبونتو نصب می‌کنم و اون ext4 را بهش ماونت پوینت / میدم [اولی] و ext4 دومی را /home و نصب می‌کنم
بعد ویندوز نصب می‌کنم روی اون primary ntfsه
بعد لایو بالا میام و گراب را نصب می‌کنم
بعد میام اوبونتو و گراب را آپدیت می‌کنم.

هیچ مشکلی نیست مگر partition tableتون دست بخوره. (منظور همون gpt mbr / gpt msdos mac و ... هست. که سر در نمیارم
:) :)

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
« پاسخ #17 : 26 تیر 1393، 05:30 ب‌ظ »
از اینجا دانلود کردم و اصلا هیچی بوت نشد (یه صفحه سیاه بود فقط همین)

http://www.supergrubdisk.org/category/download/supergrub2diskdownload/super-grub2-disk-stable/

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 26 تیر 1393، 07:08 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .ما تو هر انجمنی که هستیم یه دکمه ی تشکر داره که منباب تشکر کردن میزنیم و خیالمون جمع میشه که یه ذره از خوبی های دوستان رو جبران کنیم .ولی خوب اینجا نداره .

دوستان من اگه بیام یه درایو رو unmount کنم از طریق gparted  آیا مشکلی پیش میآد؟ چه اتفاقی ممکنه پیش بیاد؟یا آیا مشکلم حل میشه؟

بعد اوبونتو نصب می‌کنم و اون ext4 را بهش ماونت پوینت / میدم [اولی] و ext4 دومی را /home و نصب می‌کنم

هیچ مشکلی نیست مگر partition tableتون دست بخوره. (منظور همون gpt mbr / gpt msdos mac و ... هست. که سر در نمیارم

الان فقط پارتیشن هامو پیدا کنه ویندوز خیالم راحت شه.
فکر میکنم کار همین mbr  باشه .

حالا باید بیام با gparted  اون درایو کم حجم به نام boot  رو هم یه پارتیشن یسره کنم؟

ممنون

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #19 : 26 تیر 1393، 08:45 ب‌ظ »
از اینجا دانلود کردم و اصلا هیچی بوت نشد (یه صفحه سیاه بود فقط همین)

http://www.supergrubdisk.org/category/download/supergrub2diskdownload/super-grub2-disk-stable/

عجیبه.مطمئنی درست دانلود شده یا درست رایت شده.( انگار سیستمت کلا با گراب مشکل داره ;D )

اینم که پیوست کردم امتحان کن.خودم هم رو لپ تاپ و هم رو چند تا سیستم دیگه ازش استفاده کردم ;)

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #20 : 26 تیر 1393، 10:29 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی هاتون .ما تو هر انجمنی که هستیم یه دکمه ی تشکر داره که منباب تشکر کردن میزنیم و خیالمون جمع میشه که یه ذره از خوبی های دوستان رو جبران کنیم .ولی خوب اینجا نداره .

دوستان من اگه بیام یه درایو رو unmount کنم از طریق gparted  آیا مشکلی پیش میآد؟ چه اتفاقی ممکنه پیش بیاد؟یا آیا مشکلم حل میشه؟

الان فقط پارتیشن هامو پیدا کنه ویندوز خیالم راحت شه.
فکر میکنم کار همین mbr  باشه .

حالا باید بیام با gparted  اون درایو کم حجم به نام boot  رو هم یه پارتیشن یسره کنم؟

ممنون
با unmount چیزی حل نمی‌شه چون ماونت شدن یعنی یه کاری را در سیستم عامل فعال به درایو نسبت دادن. و وقتی سیستم عامل فعال نباشه یا یه سیستم عامل دیگه فعال بشه دیگه حالت mount/unmount قبلی را نداره.

اگه گرابت درست بشه حداقل کارت راه میفته (به احتمال زیاد) و بعدها که خواستی ویندوز عوض کنی باید یه ویندوز live پیدا کنی یا با روشی دیگه ببینی شاید خطا را خیلی راحت با دو کلیک برطرف کنی و نکته‌ی دیگه اینکه وقتی موقع نصب ویندوز هم مشکلی داری باید دقیقا شرح بدی که منظور از خطا چیه؟ کل هارد یک تکه نشون داده میشه؟ اصلا هارد نشون داده میشه و چی نوشته پایین صفحه زیر جدول پارتیشن‌بندی و ... و بعد در مورد اون خطا بیشتر جستجو کن.

در مورد تغییر درایو بوت نمیدونم بذار بقیه نظر بدن ولی تلاش کن گراب و بوت را درست کنی فعلا. پرونده‌ای که دوستمون پیوستید را امتحان کن.
روش‌های تعمیر گراب را آزمایش کن. مثلا یه موضوعی بود قبلا با عنوان (بوت/گراب روی فلش مونده) و اونجا روش و دستور نصب گراب کمی تغییر کرده. خلاصه بگرد و بامتحان که امید دارم درست میشه.
:) :)

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 27 تیر 1393، 01:03 ق‌ظ »
سلام.
اول از همه دوستان تشکر میکنم که راهنماییم کردند و  بهم فهموندن مشکل از  partition table  هست و باید اینو درستش کنم.

حالا شاید یکی مثل من کارش گیر کنه ،روش و میندازم اینجا:
مشکلمو اومد با دیسک زنده اوبونتو حل کردم.
اول از همه اگه میتونید تموم اطلاعات هاردتون رو با دیسک زنده اوبونتو انتقال بدید جایی و روش زیر را اجرا کنید:
ubuntu رو به صورت live بوت کنيد و ctrl+alt+T بزنيد و وارد کنيد sudo gparted و enter کنيد
از دراپ ليست بالا سمت راست هارد تون رو انتخاب کنيد
هر چي پارتيشن داره رو delete کنيد و بعد از منوي device گزينه create partition table رو بزنيد و نوع پارتيشن تيبل رو msdos انتخاب کنيد و تاييد کنيد
و بعد يک پارتيشن ntfs به صورت primary بسازيد با حجم ذلخواه براي نصب ويندوز و در اخر از منوي edit گزينه apply all operations رو بزنيد.

حالا دیگه ویندوزتون پارتیشن های هارد رو میشناستش و بروید حال کنید.

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 27 تیر 1393، 02:01 ق‌ظ »
الان هم ویندوز رو دارم و هم اوبونتو رو دارم رو لپ تاپ.
جالبه قبل از این اتفاقات هم همین مسیر رو رفته بودم ، که داستان پیش اومد .
حالا فردا باید بگردم ببینم که چرا اون داستان پیش اومده بود تا خیالم راحت بشه برای نصب رو کامپیوتر دوستان و اینا.

حالا چندتا سوال پیش اومد برام:

چرا وقتی داخل اوبونتوی نصب شده از ترمینالش gparted  رو فراخانی میکنم ، ولی gparted  باز نمیشه؟
البته از من رومز میخاد و منم میزنم ولی هیچی معلوم نیست عدد هام ، بعد این پیام و میده :
command not found
یه کوچولو توضیح بدید ممنون میشم.
در ضمن اگه باید تاپیک باز کنم یا هرچی دیگه بهم بگید. و اگه لینک دارید برای نصب نرم افزارها در اوبونتو ممنون میشم راهنمایی کنید.

ممنون از بزرگواریتون.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #23 : 27 تیر 1393، 01:03 ب‌ظ »
سلام.
اول از همه دوستان تشکر میکنم که راهنماییم کردند و  بهم فهموندن مشکل از  partition table  هست و باید اینو درستش کنم.

حالا شاید یکی مثل من کارش گیر کنه ،روش و میندازم اینجا:
مشکلمو اومد با دیسک زنده اوبونتو حل کردم.
اول از همه اگه میتونید تموم اطلاعات هاردتون رو با دیسک زنده اوبونتو انتقال بدید جایی و روش زیر را اجرا کنید:
ubuntu رو به صورت live بوت کنيد و ctrl+alt+T بزنيد و وارد کنيد sudo gparted و enter کنيد
از دراپ ليست بالا سمت راست هارد تون رو انتخاب کنيد
هر چي پارتيشن داره رو delete کنيد و بعد از منوي device گزينه create partition table رو بزنيد و نوع پارتيشن تيبل رو msdos انتخاب کنيد و تاييد کنيد
و بعد يک پارتيشن ntfs به صورت primary بسازيد با حجم ذلخواه براي نصب ويندوز و در اخر از منوي edit گزينه apply all operations رو بزنيد.

حالا دیگه ویندوزتون پارتیشن های هارد رو میشناستش و بروید حال کنید.

البته برعکس کار کردی ولی خداروشکر نتیجه گرفتی
چون من معمولا برای ویندوز تو جی پارتد حجمی نیو نمیکنم و میزارم unalocated باشه
چراش بخاطر اینه که ویندوز باید یه سیستم رزرو خودش بسازه و اگه پارتیشن تیبل روی MBR باشه اونوقت بیش از ۴ تا نمیتونی داشته باشی!

+

باید جی پارتد رو روی اوبونتوی نصب شده نصب کنی
sudo apt-get install gparted
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 27 تیر 1393، 01:24 ب‌ظ »
سلام.
اگه شما بخاید هاردتون رو داریو بندی کنید ، و اگه به صورت primery بخای بسازید ،حداکثر 4 تا میشه .
ولی اگه extened معرفی کنید ، میتونید فکر کنم تا 16 درایو logical برای هر پارتیشن بسازید.

بله برای ساختن درایو بوت ، خوده ویندوز نیاز به آن لوکیت داره تا یه 100 مگا بایتی بسازه.

پس برای استفاده از gparted بعد از نصب اوبونتو ، باید دوباره دانلود و نصب بشه gparted?
خودش تو لایو داره که، چرا نمیگیره نصبش کنه؟

ممنون و موفق باشید.

آفلاین MAPraider

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #25 : 28 تیر 1393، 05:07 ق‌ظ »
سلام
چه ویندوزی داشتین؟
من رو 7 و 8 اوبونتو نصب کردم ولی مشلکی نبود !؟
 برای نصب ویندوز یادم باید فرمت پارتیشن NTFS میبود
با  CD یه نرم افزار bootable مثل Acronis disk director میشه که بشه
http://p30download.com/fa/entry/34539/
در کل اوبونتو صددرصد به ویندوز سره

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 28 تیر 1393، 11:28 ق‌ظ »
سلام
من ویندوزم 7 بود.
منم الان اوبونتو نصب میکنم کناره 7 خوب میشه ، نمیدونم برای چی اولین بار اینجوری شد.

هنوز با اوبونتو کار نکردم که ببینم کدوم سر تره، ولی ویندوز هیچی کم نداره و تمامی نرم افزار های رشته ی ما رو ویندوز سوار میشه.

یه سوال : اگه لینوکس سر تر بود ،پس چرا اومدن wine تا نرم افزارهای ویندوز روش نصب شه؟

البته من خودم الان دارم رو ماشین مجازیم لینوکس میندازم تا ببینم چقدر قدرت داره.

ممنون

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #27 : 28 تیر 1393، 06:04 ب‌ظ »
پس برای استفاده از gparted بعد از نصب اوبونتو ، باید دوباره دانلود و نصب بشه gparted?
خودش تو لایو داره که، چرا نمیگیره نصبش کنه؟
باید دوباره دانلود و نصب بشه ، چون اونوقت آخرین نسخه نصب میشه و نه نسخه ای که روی دیسک وجود داشته
اما اینکه چرا نسخه ی پایین تر رو نصب نمیکنه تا بعد آپدیتش کنه رو نمیدونم شاید میخاد یه بستر خام تری رو در اختیار کاربر بزاره تا خود کاربر اونجور ک میخاد بسازدش

اگه لینوکس سر تر بود ،پس چرا اومدن wine تا نرم افزارهای ویندوز روش نصب شه؟
برای کمک به دلسپردگان بعضی از برنامه های ویندوزی  ;)

ترفند جذبه جدیش نگیر ;)

البته من خودم الان دارم رو ماشین مجازیم لینوکس میندازم تا ببینم چقدر قدرت داره.
فک نکنم هیچ سیستم عاملی رو بشه باماشین مجازی قدرتش رو سنجید!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................