0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
چرا نشه؟مثل نصب دو تا توزیع کنار هم.
نقلقول از: Ghost Shadow در 24 تیر 1393، 10:14 بظچرا نشه؟مثل نصب دو تا توزیع کنار هم. فکر کنم فقط باید یه پارتیشن primary بهش بدم دیگه؟؟؟؟ درسته؟؟؟فکر کنم بقیه چیزا باید مشترک باشه !!!
نقلقول از: GamEEK در 24 تیر 1393، 10:19 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 24 تیر 1393، 10:14 بظچرا نشه؟مثل نصب دو تا توزیع کنار هم. فکر کنم فقط باید یه پارتیشن primary بهش بدم دیگه؟؟؟؟ درسته؟؟؟فکر کنم بقیه چیزا باید مشترک باشه !!!swap که همونه کاریش نداریم.اگه پارتیشن home هم دارید که فقط فلگ هوم رو بهش میدید( بدون فرمت ) و موقع نصب یه یوزر جدا از یوزر اوبونتو براش در نظر بگیرید یه پارتیشن روت جدا هم بهش بدید( لینوکس روی لاجیکال هم نصب میشه )
یه سوال بی ربط به موضوع. این کالی لینوکس درسته که به درد هکرا میخوره؟ من از بچگی دوست داشتم هکر شم
فقط یه نکته رو هم من اضافه میکنمدقت داشته باش تعداد پارتیشن هات زیاد نشهاگه تعداد پارتیشن ها زیاد باشه چندتا از پارتیشن هات unlock میشهمن هم کالی با اوبونتو دارم مشکلی ندارم
نقلقول از: Hadi11 در 25 تیر 1393، 10:26 قظفقط یه نکته رو هم من اضافه میکنمدقت داشته باش تعداد پارتیشن هات زیاد نشهاگه تعداد پارتیشن ها زیاد باشه چندتا از پارتیشن هات unlock میشهمن هم کالی با اوبونتو دارم مشکلی ندارمیعنی چی تعداد پارتیشن ها زیاد بشه ؟؟؟ مگه فقط یهhome و یه root نمیخواد ؟؟؟
نقلقول از: GamEEK در 25 تیر 1393، 02:52 بظنقلقول از: Hadi11 در 25 تیر 1393، 10:26 قظفقط یه نکته رو هم من اضافه میکنمدقت داشته باش تعداد پارتیشن هات زیاد نشهاگه تعداد پارتیشن ها زیاد باشه چندتا از پارتیشن هات unlock میشهمن هم کالی با اوبونتو دارم مشکلی ندارمیعنی چی تعداد پارتیشن ها زیاد بشه ؟؟؟ مگه فقط یهhome و یه root نمیخواد ؟؟؟من هارد لبتابم کلا 5تا پارتیشن داره/ ubuntu/ home ubuntuswap/ kali new folder کل هارد من ۵ تا پارتیشن قبول میکنه و کل اطلاعات من توی new folder هستاگه شیش تا پارتیشن کنم آخری unlock میشهلبتاب دوستم هم همینطوری هستببین هاردت چندتا پارتبشن قبول میکنه بعد پارتیشن بندی کن
نقلقول از: Hadi11 در 25 تیر 1393، 04:25 بظنقلقول از: GamEEK در 25 تیر 1393، 02:52 بظنقلقول از: Hadi11 در 25 تیر 1393، 10:26 قظفقط یه نکته رو هم من اضافه میکنمدقت داشته باش تعداد پارتیشن هات زیاد نشهاگه تعداد پارتیشن ها زیاد باشه چندتا از پارتیشن هات unlock میشهمن هم کالی با اوبونتو دارم مشکلی ندارمیعنی چی تعداد پارتیشن ها زیاد بشه ؟؟؟ مگه فقط یهhome و یه root نمیخواد ؟؟؟من هارد لبتابم کلا 5تا پارتیشن داره/ ubuntu/ home ubuntuswap/ kali new folder کل هارد من ۵ تا پارتیشن قبول میکنه و کل اطلاعات من توی new folder هستاگه شیش تا پارتیشن کنم آخری unlock میشهلبتاب دوستم هم همینطوری هستببین هاردت چندتا پارتبشن قبول میکنه بعد پارتیشن بندی کنخب الان دقیقا مشکل همینه !!! الان این اسکرین شات پارتیشن بندی منه !!! حتی 1kb هم فضای خالی ندارم !!!!الان sda1 داریو اوبونتو و sda6 و sda7 اطلاعات من توشه