انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل گرافیکی(حل شد)  (دفعات بازدید: 1788 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
مشکل گرافیکی(حل شد)
« : 27 تیر 1393، 01:45 ق‌ظ »
باسلام
چنتا مشکل داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
یکی اینکه وختی اوبونتو لود میشه اشاره گره موسم شروع میکنه به لرزیدن و چشمک زدن و خیلی وختا هم کلا غیب میشه نمیدونم دلیلش چیه در ضمن اوبونتوی من نسخه 14.04 هست.

مشکل دیگم اینه که من اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم همونجور که میدونید در هنگام بوت اولیه به صورت پیش فرض اوبونتو بالا قرار میگیره میخواستم ببینم راهی دستوری چیزی هست من ویندوز رو بیارم بالا؟
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1393، 05:14 ق‌ظ توسط black hole »

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : ubuntu
« پاسخ #1 : 27 تیر 1393، 02:02 ق‌ظ »
نقل‌قول
یکی اینکه وختی اوبونتو لود میشه اشاره گره موسم شروع میکنه به لرزیدن و چشمک زدن و خیلی وختا هم کلا غیب میشه نمیدونم دلیلش چیه در ضمن اوبونتوی من نسخه 14.04 هست.
احتمال زیاد گرافیکت درست نصب نیست اهلش باید بیاد نظر بدن .

نقل‌قول
مشکل دیگم اینه که من اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم همونجور که میدونید در هنگام بوت اولیه به صورت پیش فرض اوبونتو بالا قرار میگیره میخواستم ببینم راهی دستوری چیزی هست من ویندوز رو بیارم بالا؟
بله امکانش هست باید گراب را ویرایش کنی هم میشه زمان بوت را تغییر داد هم اولویت بوت را . الان حضور ذهن ندارم اما فکر کنم روش گرافیکی برای این کار بود بدون نیاز به خط فرمان .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 27 تیر 1393، 02:47 ق‌ظ »
لپ تاپم از اونایی هست که دوتا گرافیک دارن اون یکی گرافیکش رو شناخته کاملا آپدیت هم شده ولی وختی درایور گرافیک اصلی رو نصب میکنم کلا هنگ میکنه و دیگه کامل بالا نمیاد من این کارو از اوبونتو 11.04 دارم انجام میدم هروخت گرافیک اصلی رو نصب کردم اونجوری شد واسه همین مجبور میشم دوباره از اول اوبونتو رو نصب کنم با اوبونتو 14.04 هم همین کارو کردم بازم مثل همیشه بالا نیاومد و مجبور شدم از اول نصب کنم اگه میشه کمک کنید ممنون

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #3 : 27 تیر 1393، 04:50 ق‌ظ »
لپ تاپم از اونایی هست که دوتا گرافیک دارن اون یکی گرافیکش رو شناخته کاملا آپدیت هم شده ولی وختی درایور گرافیک اصلی رو نصب میکنم کلا هنگ میکنه و دیگه کامل بالا نمیاد من این کارو از اوبونتو 11.04 دارم انجام میدم هروخت گرافیک اصلی رو نصب کردم اونجوری شد واسه همین مجبور میشم دوباره از اول اوبونتو رو نصب کنم با اوبونتو 14.04 هم همین کارو کردم بازم مثل همیشه بالا نیاومد و مجبور شدم از اول نصب کنم اگه میشه کمک کنید ممنون
درایور های دیگه رو هم امتحان کن
معمولا چنتا درایور رو بهت پیشنهاد میده
یه نکته
با این موضوع تاپیکی که شما انتخاب کردی ممکنه کسی پاسخ سوالت رو هم بدونه ولی چون اسم خوبی انتخاب نکردی متوجه نشه و وارد تاپیک نشه و جواب نگیری،عنوان تاپیکت رو عوض کن تا بتونی بهتر جواب بگیری :)

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
« پاسخ #4 : 27 تیر 1393، 10:27 ق‌ظ »
سلام
تغییر اولویت بوت سیستم در اوبونتو
باید فایل gedit /etc/default/grub
 رو ویرایش کنی .
توی منوی گراب ببین ویندوز چندمیه بعد default (توی فایل بالا) را بذار روی همون شماره. شماره گذاری از صفر شروع میشه.
که اگه ویندوز سومی باشه
میشه: GRUB_DEFAULT=2
دستورها رو با کاربر ریشه و یا sudo اجرا کن
و در آخر گراب رو آپدیت کن (sudo update-grub)
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1393، 10:32 ق‌ظ توسط faramarz42 »

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
« پاسخ #5 : 27 تیر 1393، 01:04 ب‌ظ »
باسلام
این مشکل ۲ تا روش حل داره. یکیش همونطور که دوستان گفتن درایور گرافیک هست. دومی هم پست زیر که گذاشتم قسمت «مشکل دوم» رو نگاه کن توضیح دادم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,95607.msg781907.html#msg781907

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 27 تیر 1393، 01:57 ب‌ظ »
سلام
تغییر اولویت بوت سیستم در اوبونتو
باید فایل gedit /etc/default/grub
 رو ویرایش کنی .
توی منوی گراب ببین ویندوز چندمیه بعد default (توی فایل بالا) را بذار روی همون شماره. شماره گذاری از صفر شروع میشه.
که اگه ویندوز سومی باشه
میشه: GRUB_DEFAULT=2
دستورها رو با کاربر ریشه و یا sudo اجرا کن
و در آخر گراب رو آپدیت کن (sudo update-grub)

مرسی بخاطر راهنمایی که کردید. این قسمت حل شد
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1393، 10:52 ب‌ظ توسط black hole »

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 27 تیر 1393، 02:04 ب‌ظ »

درایور های دیگه رو هم امتحان کن
معمولا چنتا درایور رو بهت پیشنهاد میده
یه نکته
با این موضوع تاپیکی که شما انتخاب کردی ممکنه کسی پاسخ سوالت رو هم بدونه ولی چون اسم خوبی انتخاب نکردی متوجه نشه و وارد تاپیک نشه و جواب نگیری،عنوان تاپیکت رو عوض کن تا بتونی بهتر جواب بگیری :)
مرسی بخاطر تذکری که دادین.چن بار درایور اصلی رو نصب کردم و هر بار دیگه سیستم بالا نیاومد واسه همین دیگه نمیتونم ریسک کنم راهی هست درایور اصلی رو از بین اونایی که پیشنهاد میده پیدا کنم بدون اینکه همشون رو امتحان کنم؟

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 27 تیر 1393، 02:06 ب‌ظ »
باسلام
این مشکل ۲ تا روش حل داره. یکیش همونطور که دوستان گفتن درایور گرافیک هست. دومی هم پست زیر که گذاشتم قسمت «مشکل دوم» رو نگاه کن توضیح دادم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,95607.msg781907.html#msg781907

مرسی ولی اون کلیده رو خاموش کردم فایده نداشت

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : چند مشکل
« پاسخ #9 : 27 تیر 1393، 10:50 ب‌ظ »

درود به عزیز دل برادر

من دیگه ویندوز ندارم یادم نیست که هنگام استارت‌آپ گزینهٔ چندمه ولی معمولا آخری بوده اون دستور رو در ترمینال اجرا کن یه پنجره باز میشه

بگرد ببین پیشفرض default کدومه و عدد صفرو به همون عدد تغییر بده که در زمان استارت‌آپ در صورت عدم انتخابت اتومات به اون سیستم عامل

هدایت منتقل بشی و از همه مهمتر یه نکتهٔ خیلی مهمه ;Dو اونم اینکه یادت باشه وقتی به سمت لینوکس اومدی زیاد خودتو به ویندوز نچسبونی که

میشی یه دل و دو دلبر و برات سخت میشه چون ویندوز رو از قدیم داشتی و میخوای با لینوکس هم عیاق بشی و از اونجاییکه اینا با هم نمیتونن در

یک کاربر بی صدا بمونن پس نتیجتا دچار مشکل میشی :      تقابل نوستالژی قدیم و راه جدید ----> بوممممم

در مورد گرافیک هم پس از آپدیت سیستم و بقیهٔ کارا در قسمت additional drivers پس از کمی مکث و تامل چند تا گزینه میاد که بعضیاشون open

source و بعضیا هم proprietary هستن بطور پیش فرض خود سیستم گزینهٔ open source رو تیک میکنه ولی معمولا همهٔ این درایورها یه ایرادی دارن و

یه جای کارشون لنگ میزنه چون شرکتهای تولیدکننده همکاری مناسبی ندارن پس یا باید به همون گزینهٔ پیش‌فرض بسازی یا باید ریسک کنی و دونه‌دونه

امتحان کنی البته دو راه دیگه هم هست و اون اینه که یه اسم مناسب واسه تاپیک انتخاب کنی که اساتید گرافیک متمایل به همکاری بشن یا اینکه

در گوگل بگردی و بگردی و بگردی و ... بازم بگردی

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 27 تیر 1393، 10:59 ب‌ظ »

درود به عزیز دل برادر

من دیگه ویندوز ندارم یادم نیست که هنگام استارت‌آپ گزینهٔ چندمه ولی معمولا آخری بوده اون دستور رو در ترمینال اجرا کن یه پنجره باز میشه

بگرد ببین پیشفرض default کدومه و عدد صفرو به همون عدد تغییر بده که در زمان استارت‌آپ در صورت عدم انتخابت اتومات به اون سیستم عامل

هدایت منتقل بشی و از همه مهمتر یه نکتهٔ خیلی مهمه ;Dو اونم اینکه یادت باشه وقتی به سمت لینوکس اومدی زیاد خودتو به ویندوز نچسبونی که

میشی یه دل و دو دلبر و برات سخت میشه چون ویندوز رو از قدیم داشتی و میخوای با لینوکس هم عیاق بشی و از اونجاییکه اینا با هم نمیتونن در

یک کاربر بی صدا بمونن پس نتیجتا دچار مشکل میشی :      تقابل نوستالژی قدیم و راه جدید ----> بوممممم

در مورد گرافیک هم پس از آپدیت سیستم و بقیهٔ کارا در قسمت additional drivers پس از کمی مکث و تامل چند تا گزینه میاد که بعضیاشون open

source و بعضیا هم proprietary هستن بطور پیش فرض خود سیستم گزینهٔ open source رو تیک میکنه ولی معمولا همهٔ این درایورها یه ایرادی دارن و

یه جای کارشون لنگ میزنه چون شرکتهای تولیدکننده همکاری مناسبی ندارن پس یا باید به همون گزینهٔ پیش‌فرض بسازی یا باید ریسک کنی و دونه‌دونه

امتحان کنی البته دو راه دیگه هم هست و اون اینه که یه اسم مناسب واسه تاپیک انتخاب کنی که اساتید گرافیک متمایل به همکاری بشن یا اینکه

در گوگل بگردی و بگردی و بگردی و ... بازم بگردی

ممنون قسمت دوم  حل شد ولی قسمت مربوط به گرافیک الان چند ساله هر روشی رو امتحان کردم حتی بارها از دستورای سایت های خارجی استفاده کردم درایور درست نصب میشه و نمیدونم چرا بالا نمیاد معلومه یه جای کار ایراد داره راستش دیگه خسته شدم و نمیتونم هی ریسک کنم اخه هر بار کل سیستم رو آپدیت کردم بعدش پریده نت هم که میدونید توی ایران یا نامحدود با سرعت خیلی پایینه یا محدود با سرعت متوسط نت من هم الان سرعتش بد نیست ولی محدوده و نمیتونم هر بار حدود 800 مگ آپدیت کنم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #11 : 27 تیر 1393، 11:15 ب‌ظ »

درودی دوباره

:o :o :o ۸۰۰ مگ  :o :o :o

مگه چیکار میکنی ؟ پس اون فایلهای دانلودی رو کپی کن که اگه مشکلی پیش اومد بتونی دوباره ازشون استفاده کنی

در پست اول هم اسم تاپیک رو ویرایش و اصلاح کن که بزرگترا واسهٔ کمک بیشتر و بهتر به اینجا سر بزنن شاید یه گشایشی حاصل شد ::)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین black hole

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 28 تیر 1393، 12:27 ق‌ظ »

درودی دوباره

مگه چیکار میکنی ؟ پس اون فایلهای دانلودی رو کپی کن که اگه مشکلی پیش اومد بتونی دوباره ازشون استفاده کنی

در پست اول هم اسم تاپیک رو ویرایش و اصلاح کن که بزرگترا واسهٔ کمک بیشتر و بهتر به اینجا سر بزنن شاید یه گشایشی حاصل شد ::)
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1393، 12:59 ق‌ظ توسط black hole »

آفلاین progstar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
  • آنچه یافت می نشود آنم آرزوست
پاسخ : مشکل گرافیکی
« پاسخ #13 : 04 امرداد 1393، 05:02 ق‌ظ »
درودی دوباره
فایل های آپدیت رو چه جوری میشه برداشت یا اصلن چه جوری میشه آف لاین آپدیت کرد
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : مشکل گرافیکی
« پاسخ #14 : 04 امرداد 1393، 07:21 ق‌ظ »
درودی دوباره
فایل های آپدیت رو چه جوری میشه برداشت یا اصلن چه جوری میشه آف لاین آپدیت کرد

من فقط جواب این سوالتو بلد بودم و همینو میگم:
برای اینکا باید بری مسیر زیر و همه فایل های اونجا رو کپی کنی یجا دیگه تا بعد دوباره بتونی از اونا برای اپدیت پس از نصب دوباره اقدام کنی.
/var/cache/apt/archives

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up