انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP  (دفعات بازدید: 17413 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP
« : 31 تیر 1393، 06:00 ق‌ظ »
من مهندسی نرم افزار خوندم.برنامه نویس موبایل های اندروید با MoSync بودم.
کلا تجربه برنامه نویسی داشتم.ولی از برنامه نویسی پول در نیاوردم
دیگه میخوام از این راه به پول برسم!دیگه برای استاد کار کردن بسه! برای عشق ات کار کردن بسه.
میخوام برای $$$ کار کنم
به نظر شما در ایران کدوم یکی از اینها (ASP.net mvc یا PHP) ظرفیت بیشتری برای تولید $$$ دارند؟
من خودم فکر میکنم در ایران ASP.net MVC‌بهتره.
ولی این تصمیم منو از عشق ام (لینوکس) دور میکنه :(
با خودم میگم اگه زرنگ باشی میتونی هر دو روش رو یاد بگیری/ولی از طرف دیگه به خودم میگم شاید در ابتدا هر دو رو یاد بگیری ولی به روز موندن در هر دو سبک ممکنه؟ مایکروسافت زود به زود تکنولوژی جدید معرفی میکنی و خیلی زرنگ باشی توی Asp.net عقب نمی افتی
از طرف دیگه مزیت ASP.net مایکروسافت به PHP اینه یه تکنولوژی هستش و با ثروت هنگفت امپراتوری مایکروسافت زود به زود به روز میشه.ولی PHP تکنولوژی نیست و IDE منسجم هم نداره
از طرف دیگه ASP.net‌کار کنی.میتونی ویندوز کار خوبی هم بشی.و حتی برنامه نویس موبایل هم باشی(با اندکی تلاش و مطالعه).مایکروسافت با پروژه مانو(Xamarin) داره به سمت تبلت و موبایل ها حرکت میکنه
نظر شما چیه؟ خواهشا بدون تعصب و با دلیل علمی-منطقی
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1393، 07:46 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین Hostile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • زنده باد زندگی
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب Asp.net MVC vs PHP
« پاسخ #1 : 31 تیر 1393، 09:44 ق‌ظ »
درود

به نظر من با توجه به اینکه asp بصورت رایگان نیستش و خیلی از وبسایت های دنیا ترجیه میدن از php استفاده کنن
شما اول برای php زمان بزارین!!
در ایران هم یقینا در چند سال آینده این وابستگی به محصولات ماکروسافت کاهش پیدا میکنه!

پیشنهادم اینه که اول php کار کنین !
بعدش اگر دیدید نیازه asp رو شروع کنید!
باشه باشه تماس میگیرم

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب Asp.net MVC vs PHP vs JSP
« پاسخ #2 : 31 تیر 1393، 03:18 ب‌ظ »
فکر میکنم اولویت اولم بهتر است ASP.net MVC باشد.

بعد اگر فرصت شد(در واقع تنبلی نکردم) JSP رو هم بعد از ASP.net‌ یاد بگیرم
البته- JSP -JavaServer Pages هم برای طراحی صفحات وب گزینه خوبی هستش(حتی به نظر من از PHP بهتره).جاوا همیشه همه جا حرف برای گفتن داره.(یعنی منی که می خوام با وب یا desktop یا موبایل کار کنم نیاز نیست که هی برم زبان یاد بگیرم. همه رو این JAVA ی نازنین یکی کرده.و به معنای واقعی کلمه Cross-platform هستش. این یعنی با یک تیر چند نشون زدن.)ولی JSP متاسفانه توی ایران زیاد شناخته شده نیست.

با تحقیق هایی که درمورد JSP‌کردم میتونم نتیجه بگیرم:
هرکاری رو که با PHP‌میتونید انجام بدید با JSP هم میتونید انجام بدید.(در JSP میتونید کتابخانه های وسیع و قدرتمند جاوا استفاده کنید)

اگر برای یک سرور لینوکسی بخوای یه سایت تحت وب کوچیک بنویسی PHP‌بهتره.ولی برای یک سایت بزرگ استفاده از JSP‌بهتره.چون کد شی گرای تمیزی تری داره(هر چند یادگیری شی گرایی جاوا مشکل تره و همیشه باید در قید وبند OOP باشید ولی نگهداری از کد جاوا ۱۰۰ درصد راحتر از نگهداری از کدهای PHP است.خصوصا وقتی پروژه بزرگ است)

فقط تنها مورد مشکوک مقایسه سرعت JSP و PHP‌ هستش!!!؟ که البته PHP‌هم چون مفسری است و کامپایل نمیشه نمیتواند سرعت خیلی زیادی برای آن متصور شد.

ولی به هر حال از پولی بودن(دزدی از مایکروسافت) فاکتور بگیرید و این دو تا رو مقایسه کنیم به نظرمن ASP.net جلوتره و اولویت اول منه و اگر فرصت شد JSP و بعد PHP میتونه گزینه های بعدی من باشه.ولی در کل ASP.net و بعد JSP میتونند توی این رقابت باقی بمونند.
با اینکه میدونم سیستم عامل ویندوز خیلی جاها ضعیف تر از لینوکس بوده(تازه با اون همه قدرت مالی) ولی به عقیده من مایکروسافت در Visual studio وNet Framework.و IDE‌ و C sharp خیلی موفق بوده(خصوصا در طراحی صفحات وب).نمیدونم چرا خیلی ها از سی شارپ انتقاد میکنند و ازش بدشون میاد.من به شخصه مشکلی با سی شارپ ندارم و از VB بدم میاد. (سی شارپ به نظر من تلفیق خوبی از c++ و جاوا است.و به هرحال از نظر طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی و نظریه زبان ها و ماشین ها مبدع زبان میتواند به سلیقه خود یک زبان را ابداع کند.و از اونجا که مایکروسافت سلیقه ای نداشته اومده از تلفیق ویژگی های شی گرایی جاوا و گرامر سی پلاس پلاس استفاده کرده.هر چند جاوا هم از نظر گرامری وام دار زبان سی و سی پلاس پلاس است.واین کپی برداری مایکروسافت از جاوا رو کمی توجیه میکنه)
کشور ما متاسفانه به جای اینکه به سمت لینوکس حرکت کنه به سمت مایکروسافت رفته و اکثر زیرساخت ها ویندوزی است و این رو نمیشه به راحتی تغییر داد و یه انقلاب بزرگ کامپیوتری لازم داره!اما این باعث نمیشه من از PHP به عنوان اولویت اول استفاده نکنم.چون بحث طراحی صفحات وب به نوعی Platform independent(از نظر کاربر نهایی) و در واقع Browser Dependent است.

با تحقیقات مفصلی که کردم مزیت های ASP.net نسبت به PHP این ها هستند :

شی گرایی :
Php از بدو تولد به صورت یک زبان اسکریپتی ارائه شد در حالی که Asp.NET با مفهوم شی گرایی (کلاس ، خاصیت ، رویداد و …) پا به عرصه گذاشت .
کار با Asp.NET بسیار شبیه کد نویسی برای یک نرم افزار تحت ویندوز است و تمام امکانات مورد نیاز برای یک برنامه نویسی شی گرا را فراهم نموده است .در ابتدا PHP از شیء گرایی پشتیبانی نمی کرد اما به مرور این قابلیت به یکی از قدرت های این زبان تبدیل شد . تکنولوژی کاربردی این زبان بیشتر برای نوشتن و اجرا کردن اسکریپت های وب برای اجرا در سیستم عامل های Open Source ای مانند یونیکس و لینوکس استفاده می شود. البته یکی از خرده هایی که به PHP گرفته می شود این است که هنوز تا حدودی نقص های اولیه خود را در خصوص شیء گرایی دارد و به گفته برخی برنامه نویسان خاصیت های حرفه ای شیء گرایی در این زبان برنامه نویسی دیده نشده است.

امنیت در وب :
امنیت در وب یکی از نگرانی های مهم توسعه گران و وب مسترها است ، خوشبختانه DotNET تدابیر امنیتی بسیار جالبی برای جلوگیری از نفوذ هکر ها به کار برده است ، این امر یکی از مهمترین عوامل برتری Asp.NET بر Php است .
اگر شما یک سایت تولید شده توسط یک برنامه نویس مبتدی Asp.NET را با یک برنامه نویس مبتدی Php مقایسه کنید کامل متوجه خواهید شد که دات نت چگونه به صورت پیشفرض از هک شدن وب سایت شما جلوگیری می کند .

محیط توسعه نرم افزار :
همانطور که میدانید شرکت مایکروسافت چند نرم افزار قدرتمند برای توسعه Asp.NET فراهم نموده است : Visual Studio.NET ، Visual Web Developer , WebMatrix این نرم افزار های قدرتمند شما را از هر نرم افزار دیگری بی نیاز می سازد، تمامی امکانات مورد نیاز برای طراحی و تولید یک وب سایت حرفه ای در این نرم افزار ها گنجانده شده است،
در صورتی که Php هیچ نرم افزار اختصاصی نداشته و برخی نرم افزار ها این زبان را در کنار زبان های دیگر ارائه نموده اند مانند : NetBeans , Adobe Dreamweaver , Zend, ….

سرعت در توسعه و پیاده سازی :
ASP.NET با ارائه کنترل های قدرتمند وب و ارائه راهکارهای بسیار کاربردی و بهینه جهت ارتباط با بانک ها اطلاعاتی تحولی عظیم در توسعه نرم افزار های وب به وجود آورد ، کنترل های Asp.NET باعث افزایش سرعت توسعه وب تا ده ها برابر شده است ، به عنوان مثال برای نمایش ۵۰۰۰ هزار رکورد اطلاعات داشنجویان در Asp.NET کافیست یک کنترل Grdiview به صفحه اضافه کنید ، با چند کلیک آن را به بانک اطلاعاتی مورد نظرتان (Ms-SQL Server, Ms-Access , MySQL , Oracle ,….) متصل نمایید با یک کلیک آن را صفحه بندی نمایید ، در صورتی که برای نمایش این رکورد ها در Php نیاز به کد نویسی فراوانی دارید ، البته نا گفته نماند در Php هم راهکار های ساده تری جهت نمایش اطلاعات وجود دارد ولی هیچ یک به قدرت و سادگی کنترل های دات نت نیست بلکه به صورت اسکریپتی به صفحه اضافه می شوند .

سرعت بارگزاری صفحات :
این سخن را به کرار شنیده ام که Php از Asp.NET سریعتر است ، ولی آیا تا چه حد این حرف صحت دارد ؟
Asp.NET یک زبان کامپایل شده است در صورت که Php یک زبان مفسری است ، تمامی کد های Asp.NET پس از توسعه کامپایل شده و به Dll تبدیل می شوند ولی Php به صورت کد بارگزاری شده و در هنگام اجرا تفسیر می شود .
همانطور که میدانید Asp.NET دارای کنترل های زیادی است و به علت سادگی استفاده بسیار پر کاربر هستند ، این کنترل ها در هنگام Generate شدن باید به کنترل های Html تبدیل شوند در صورتی که Php به این صورت نیست و از کنترل های Html استفاده می کند . این موضوع در عمل تاثیری در سرعت لود صفحه ندارد چرا که عمل Generate شدن در سرور انجام می شود و در صورت وجود سخت افزار مناسب در سرور این کار در کسری از ثانیه انجام می شود.
همچنین کاربران Asp.NET می توانند از کنترل ها Html استفاده کنند و محدودیت از این لحاظ نیز برای آنها وجود ندارد .
وجود ViewState در Asp.NET که باعث حفظ اطلاعات کنترل ها پس از PostBack می شود یکی از دلایل عمده افت سرعت در Asp.NET می باشد ، اما خوشبختانه Asp.NET این امکان را به کاربر می دهد که در صورت عدم نیاز به ViewState آن را غیر فعال نماید ولی برخی از توسعه گران به دلیل عدم اطلاع از این موضوع با مشکل کاهش سرعت مواجه می شوند .
عمل فشرده سازی صفحات در Php وجود داشته و اکثر توسعه گران Php با یک خط کد نویسی این امکان را به پروژه های خود اضافه می کنند ، عمل فشرده سازی تا ۱۰ ها برابر حجم خروجی صفحه را کاهش داده و باعث افزایش سرعت لود آن می شود ، خوشبختانه عمل فشرده سازی در Asp.NET نیز وجود دارد ولی خیلی از توسعه دهندگان Asp.NET از آن بی اطلاع هستند
نکته مهم این است استفاده ناشیانه از این تکنولوژی نه تنها باعث کاهش سرعت بارگزاری صفحات شده بلکه دیدگاه شما را نسبت به آن خدشه دار می کند .

سورس باز :
یکی از بزرگترین مزایای Php سورس باز بودن آن است ، این امر باعث شده است خیلی از سایت های بزرگ برای توسعه وب سایت خود از Php استفاده کنند حتی سورس آن را به اقتضای نیاز های خود تغییر و شخصی سازی کنند .
دلیل اصلی استفاده شرکت ها بزرگ مانند Yahoo , Facebook , … از زبان Php سورس باز بودن آن است .
سورس باز نبودن Asp.NET یکی از نقاط ضعف آن محسوب می شود .

هزینه های جانبی :
هاست یا سرور : هزینه سرور های لینوکس به دلیل رایگان بودن آن نسبت به هزینه سرور های ویندوز کمتر است (البته نه در کشور ما)
دیتابیس : بانک اطلاعاتی My SQL که معمول ترین بانک اطلاعاتی php است رایگان است ، بانک های اطلاعاتی Ms Access و MS SQl Server Express نیز به صورت رایگان ارائه شده است .
در کل هزینه راه اندازی یک وب سایت Php کمتر از یک وب سایت Asp.NET به نظر می رسد ، البته گر چه این هزینه بسیار ناچیز است ولی برای برخی این یک مزیت Php محسوب می شود

سیستم عامل :
همانطور که میدانید Php هم بر روی ویندوز و هم بر روی لینوکس نصب می شود ، و این یکی دیگر از مزیت های Php می باشد
البته اخیرا سرو Asp.NET در لینوکس پیدا شده ، پروژه ای به نام Mono تکنولوژی Asp.NET را به لینوکس هدیه کرده ! همچنین یک IDE رایگان به نام Mono Develop هم ارائه شده که به راحتی شما را قادر می سازد طراحی و توسعه سایت های Asp.NET خود را در محیط Linux انجام دهید.

کاربرد و بازار کار :

اگر یک نگاه گذرا به صفحات آگهی روزنامه ها در بخش استخدام برنامه نویس بیاندازید متوجه خواهید شد که “استخدام برنامه نویس Asp.NET” سهم عظیمی از این آگهی ها را در بر گرفته است که خود نشان دهنده کاربرد فراوان این تکنولوژی در شرکت های ایرانی است

پیشرفت و توسعه نرم افزار و به روز شدن :
از زمان ظهور Asp.NET در سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ تکنولوژی Asp.NET پیشرفت چشم گیری کرده است ، بهینه سازی IDE و هسته DotNetFrameWork و همچنین افزودن امکانات مختلف جهت تسریع در امر توسعه تکنولوژی Asp.NET را دگرگون ساخته است ، همچنین هماهنگی روز افزودن Asp.NET و SQL Server باعث افزایش چشمگیری درخواست های مختلف از این بانک اطلاعاتی و همچنین سهولت برنامه نویسی شده است .
اضافه شدن Ajax در Asp.NET همگام با سایر زبان های سمت سرور مانند Php نشان از به روز بودن این تکنولوژی دارد .
شایان ذکر است شرکت مایکروسافت در سال های اخیر اقدامات بی سابقه ای در جهت پیشرفت تکنولوژی Asp.NET انجام داده است که میتوان از LINQ ، MVC , SilverLight , Wcp , Wpf و… نام برد که هر یک دنیای جدیدی از تکنولوژی را به بازار عرضه کرده اند .
این پیشرفت سریع و رو به رشد یکی از نقاط قوت Asp.NET به شمار رفته و گویای این است که این تکنولوژی در آینده جایگاه مهمی در دنیای IT خواهد داشت.

پیشرفت و توسعه نرم افزار و به روز شدن :
از زمان ظهور Asp.NET در سال ۲۰۰۲-۲۰۰۳ تکنولوژی Asp.NET پیشرفت چشم گیری کرده است ، بهینه سازی IDE و هسته DotNetFrameWork و همچنین افزودن امکانات مختلف جهت تسریع در امر توسعه تکنولوژی Asp.NET را دگرگون ساخته است ، همچنین هماهنگی روز افزودن Asp.NET و SQL Server باعث افزایش چشمگیری درخواست های مختلف از این بانک اطلاعاتی و همچنین سهولت برنامه نویسی شده است .
اضافه شدن Ajax در Asp.NET همگام با سایر زبان های سمت سرور مانند Php نشان از به روز بودن این تکنولوژی دارد .
شایان ذکر است شرکت مایکروسافت در سال های اخیر اقدامات بی سابقه ای در جهت پیشرفت تکنولوژی Asp.NET انجام داده است که میتوان از LINQ ، MVC , SilverLight , Wcp , Wpf و… نام برد که هر یک دنیای جدیدی از تکنولوژی را به بازار عرضه کرده اند .
این پیشرفت سریع و رو به رشد یکی از نقاط قوت Asp.NET به شمار رفته و گویای این است که این تکنولوژی در آینده جایگاه مهمی در دنیای IT خواهد داشت.

« آخرین ویرایش: 31 تیر 1393، 07:57 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 31 تیر 1393، 06:43 ب‌ظ »
اینجا انجمن اوبونتو (و نرم‌افزارهای آزاد) هستش، در نتیجه سوال پرسیدن در مورد ASP اشتباهه. اینجا همه میگن برو PHP کار بکن. اگر سوالی در مورد PHP دارید می‌تونیم کمکتون بکنیم، ولی در مورد ASP بهتره برید در انجمن‌های مربوط به اون سوالتون رو بپرسید.

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #4 : 31 تیر 1393، 07:22 ب‌ظ »
 - و نکته ای که فرمودید پی اچ پی IDE خوبنداره باید عرض کنم که PHPstorm هست که تمام نیازهاتون رو برآورده میکنه. و نسخه لینوکس و ویندوز داره ولی رایگان نیست.

- مدت کمیه دارم node.js کار میکنم که زبان نسبتا جدیدیه ولی فکر میکنم میتونه جای خودش رو پیدا کنه، این زبان در حال رشد هست و ماژول هایی مختلفی که برنامه نویس ها مینویسند و در اختیار همدیگه میزارن خیلی عالیه، توصیه میکنم در موردش یک جستجوی کوچیک انجام بدید، شاید نظرتون جلب شد.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 31 تیر 1393، 07:45 ب‌ظ »
اینجا انجمن اوبونتو (و نرم‌افزارهای آزاد) هستش، در نتیجه سوال پرسیدن در مورد ASP اشتباهه. اینجا همه میگن برو PHP کار بکن. اگر سوالی در مورد PHP دارید می‌تونیم کمکتون بکنیم، ولی در مورد ASP بهتره برید در انجمن‌های مربوط به اون سوالتون رو بپرسید.

من سوالم در مورد ابزارهای برنامه نویسی تحت وب هستش.و ASP.net‌هم یکی از این ابزارهاست.و چون آزاد نیست باید چشممون رو روی خوبی هاش ببندیم! و به هر حال یکی از مهم ترین گزینه های روی میز برای برنامه نویسی Server side وب هستش.و به خاطر مشکل داشتن با مایکروسافت نمیشود/ونمیتوان آن را از روی میز برداشت.
و این که شما میگید : اینجا همه میگن برو PHP کار کن. این جمله شما به من حس تعصب بر روی یک زبان رو القا میکنه!و به نظر من تعصب مانعی بزرگ بر روی پیشرفت در حوزه IT است(ضرر مالی نوکیا به علت تعصبی بود که بر سیستم عامل Symbian داشت.به‌هرحال، یکدنگی و لجبازی نوکیا باعث شد اندروید و iOS تو سال ۲۰۱۰ به‌شدت معروف بشن و محبوبیت نوکیا کمتر شه.)
و باز اگر بخواهیم متعصبانه ASP.net‌را از روی میز کنار بگذاریم.JSP به نظر من به مراتب بهتر از PHP است.در پست های قبلی دلایل ام را گفتم.شما هم میتونید دلایل تون رو برای برتری PHP به نسبت JSP بیان کنید.
JSP که مربوط به جاواست و دیگه خبری از مایکروسافت انحصار طلب هم نیست و اوراکل هم جاوا رو برای همه پلتفورم ها و ماشین ها به خصوص لینوکس توسعه میده.و اینکه اینکه جاوا رایگان و متن باز است شکی نیست
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1393، 08:26 ب‌ظ توسط میلاد فشی »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #6 : 31 تیر 1393، 07:51 ب‌ظ »
- و نکته ای که فرمودید پی اچ پی IDE خوبنداره باید عرض کنم که PHPstorm هست که تمام نیازهاتون رو برآورده میکنه. و نسخه لینوکس و ویندوز داره ولی رایگان نیست.

- مدت کمیه دارم node.js کار میکنم که زبان نسبتا جدیدیه ولی فکر میکنم میتونه جای خودش رو پیدا کنه، این زبان در حال رشد هست و ماژول هایی مختلفی که برنامه نویس ها مینویسند و در اختیار همدیگه میزارن خیلی عالیه، توصیه میکنم در موردش یک جستجوی کوچیک انجام بدید، شاید نظرتون جلب شد.
بله PHP هم IDE های خوبی داره مثل Zend.ولی در کل IDE مایکروسافت منسجم تره.(چون همه ابزارهای اون توسط یه شرکت انحصاری تولید میشه)
حتی جاوا هم IDE‌و Tools‌های منسجمی مثل فریم ورک مایکروسافت نداره.چون جاوا هم توسط شرکت های مختلف مثل Sun,IBM,oracle پشتیبانی میشه
بله موافقم.node.js هم در سال های اخیر خیلی popular‌شده.و به نظر من در سال های نزدیک مشهورتر هم میشه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب JSP vs Asp.net MVC vs PHP
« پاسخ #7 : 31 تیر 1393، 08:22 ب‌ظ »
خوب الان اومدید از ASP دفاع کنید؟ بنظر میاد که به اندازه کافی در این زمینه مطالعه کردید، خوب چیزی که دوست دارید رو استفاده کنید :)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #8 : 31 تیر 1393، 08:55 ب‌ظ »
خوب الان اومدید از ASP دفاع کنید؟ بنظر میاد که به اندازه کافی در این زمینه مطالعه کردید، خوب چیزی که دوست دارید رو استفاده کنید :)
قصد دفاع از ASP.net‌رو ندارم.چون که ASP.net مال صاحبش مایکروسافته و دفاع و حمایت از اون سودی به حال من نداره   :D
به قول شما تحقیق کردم.ولی شاید زیادی وسواس به خرج میدم.و باید از یه جایی شروع کنم
شاید حق با شماست که  اینجا نباید از ASP.net چیزی بگم  :-X
ولی برای اینکه موضوع ربط بیشتری  به انجمن نرم افزارهای آزاد / رایگان داشته باشه
از دوستان برنامه نویس تحت وب خواهش میکنم تجارب خودشون رو در رابطه با JSP و PHP و مزایا و معایب اونها بیان کنند.
دوست دارم بحث در حیطه ی قیاس JSP و PHP که با هم سازگارترند و هر دو رایگان هستند ادامه پیدا کنه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 31 تیر 1393، 10:25 ب‌ظ »
در حال حاضر بازار اصلی وب دست PHP و کمی Python هستش. به دلیل سنگین‌بودن JSP (بدلیل اجرا کردن Tomcat و راه‌اندازی ماشین مجازی Java) و همچنین باگ‌های مداوم Java، عموما کسی به سمت JSP نمی‌ره، غیر از اینکه از قبل با JSP کار می‌کردند و الان دیگه تغییر سرویس‌ها براشون مشکل باشه.

در مورد سرعت کم PHP هم از PHP acceleratorها استفاده می‌شه. اگر اون هم جوابگو نباشه، مثلا برای شرکتی مثل Facebook که افزایش سرعت، کلی از هزینه‌های اون‌ها رو کم می‌کنه، از ابزاری مثل HipHop استفاده می‌شه.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #10 : 01 امرداد 1393، 12:44 ق‌ظ »
وقتی یه ایرانی نظرت رو در مورد چیزی میپرسه معمولا معنیش اینه:
من انتخابم رو کردم و نظرت برام هیچ اهمیتی نداره. فقط میخوام انتخابم رو تایید کنی و اگر چیزی غیر از اون گفتی اینقدر بات بحث میکنم تا به غلط کردن بیوفتی!
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #11 : 01 امرداد 1393، 01:59 ق‌ظ »
نقل‌قول
از اونجا که مایکروسافت سلیقه ای نداشته اومده از تلفیق ویژگی های شی گرایی جاوا و گرامر سی پلاس پلاس استفاده کرده.هر چند جاوا هم از نظر گرامری وام دار زبان سی و سی پلاس پلاس است.واین کپی برداری مایکروسافت از جاوا رو کمی توجیه میکنه

چیشده؟؟ ??? ??? ???
ماکروسافت سی++ رو ساخته که حالابا کپی برداریش از جاوا(بقول شما) بیحساب شده؟؟!!

یعنی  :
ماکروسافت مالک سی++ و جاوا مالک شی گرایی!! + سی# از شی گرایی استفاده کرده و جاوا ازگرامر سی++
=> ماکروسافت و جاوا بیحساب!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #12 : 01 امرداد 1393، 10:09 ق‌ظ »
وقتی یه ایرانی نظرت رو در مورد چیزی میپرسه معمولا معنیش اینه:
من انتخابم رو کردم و نظرت برام هیچ اهمیتی نداره. فقط میخوام انتخابم رو تایید کنی و اگر چیزی غیر از اون گفتی اینقدر بات بحث میکنم تا به غلط کردن بیوفتی!
۱+ :))

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #13 : 01 امرداد 1393، 10:45 ق‌ظ »
آدم رکی هستم پس کسی لطفا ناراحت نشه

این مقایسه‌ها به نظرم مقایسه بسیار چرت و مزخرفیه
چرا؟

۰-موارد (پی‌اچ‌پی ،جی‌اس‌پی و ای‌اس‌پی) عادلانه مقایسه نشدن
۱-مواردی در مقایسه گفته شده که جک قشنگیه (امنیت بیشتر ای‌اس‌پی )
۲-تمامی مواردی که گفتید دو زبون برابرند (نگین که توضیح بدم متنتون گویا هست)
۳-شما بیشتر به جای تحقیق عادلانه روی تمامی موارد ، فقط و فقط به بررسی ASP پرداختی و تحقیق مناسبی نشده در موردشون
۴-شما که تحقیق خودتو کردی پس چرا می‌پرسی :دی اگه تصمیمت قطعیه برو سمتش اما من اصلا asp رُ پیشنهاد نمی‌کنم .چون دردسر‌های زیادی داری از جمله این‌که باید همیشه ویندوز باشه سرورت و ...
۵-مطمئن باش تا چند سال آینده بیشتر دنبال برنامه‌نویس پایٍثن و پی‌اچ‌پی خواهند بود تا ای‌اس‌پی مگر بانک‌ها و شرکت‌های دولتی که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

موفق باشید

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #14 : 01 امرداد 1393، 11:57 ق‌ظ »
اما من اصلا asp رُ پیشنهاد نمی‌کنم .چون دردسر‌های زیادی داری از جمله این‌که باید همیشه ویندوز باشه سرورت و ...

البته باید که نه، چون پروژه ی مونو میتونه ای اس پی دات نت رو ران کنه اما تمام ای پی آی هاش رو ساپورت نمی کنه.

من توصیه می کنم پی اچ پی کار کن،‌دلایلش هم توسط دوستان مطرح شد، از طرفی تو پی اچ پی دستت خیلی باز تره تا ای اس پی.

نکته:نباید سوالت رو تو این انجمن می پرسیدی، اینجا اکثرا با مایکروسافت مشکل دارند و اگرم کسی طرف ای اس پی رو بگیره همه میریزن سرش :D بهترین کار اینه که تو اینگونه سوالات تو هیچ انجمنی سوال نپرسی چون همه با تعصب بهت جواب میدن، تحقیق کن. بنظرم در مورد پی اچ پی خوب تحقیق نکردی :)