0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان !!وقتی از راه ترمینال میخوام یه برنامه نصب کنم سرعت دانلود از max شروع میشه و کم کم کاهش پیدا میکنه تا به 10kb/s میرسه !! ولی اگه مثلا باXDM بخوام دانلود کنم اصلا همچین مشکلی ندارم و همه چیز درسته !!!به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ لطفا راهنمایی کنین !!!
نقلقول از: GamEEK در 02 امرداد 1393، 12:55 بظسلام دوستان !!وقتی از راه ترمینال میخوام یه برنامه نصب کنم سرعت دانلود از max شروع میشه و کم کم کاهش پیدا میکنه تا به 10kb/s میرسه !! ولی اگه مثلا باXDM بخوام دانلود کنم اصلا همچین مشکلی ندارم و همه چیز درسته !!!به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ لطفا راهنمایی کنین !!! از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟من توی ۱۲.۰۴ دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی توی ۱۴.۰۴ این مشکل حل شداینقدر در ۱۴.۰۴ بهبود پیدا کرده بود که دیگه از apt-fast استفاده نمیکنم
فکر نمیکنم مشکل عجیبی داشته باشی ، و احتمال میدم مشکل ISP شما باشه و سرور هایی که ازش دانلود میکنی apt-fast نصب کن و از طریق software center سرورت رو هم عوض کن امیدوارم مشکل حل بشه
نقلقول از: علیرضاامیرصمیمی در 02 امرداد 1393، 02:36 بظفکر نمیکنم مشکل عجیبی داشته باشی ، و احتمال میدم مشکل ISP شما باشه و سرور هایی که ازش دانلود میکنی apt-fast نصب کن و از طریق software center سرورت رو هم عوض کن امیدوارم مشکل حل بشه از main server استفاده میکنم چون کلی تره !!!بقیه سرور ها ناقص هستن و بعضی برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنن !!!
نقلقول از: GamEEK در 02 امرداد 1393، 05:32 بظنقلقول از: علیرضاامیرصمیمی در 02 امرداد 1393، 02:36 بظفکر نمیکنم مشکل عجیبی داشته باشی ، و احتمال میدم مشکل ISP شما باشه و سرور هایی که ازش دانلود میکنی apt-fast نصب کن و از طریق software center سرورت رو هم عوض کن امیدوارم مشکل حل بشه از main server استفاده میکنم چون کلی تره !!!بقیه سرور ها ناقص هستن و بعضی برنامه ها رو پشتیبانی نمیکنن !!!خب دیگهاونم یه وقتایی سرعتش کند هست و یه وقتایی هم مشکلاتی که اینترنت ما برای https و ... درست میکنه سرعتش کم میشه متاسفانه
یادم هست خودش هم میتونست بهترین سرور رو انتخاب کنه