انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد فلش کردن گوشی بوسیله دستور fastboot  (دفعات بازدید: 16707 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
من چند وقت پیش می‌خواستم کاستوم رام روی گوشی خودم نصب کنم، نصب نشد هیچ الان نه ریکاوری بالا میاد نه اندروید .
سوالم اینه آیا می تونیم گوشی ای که خاموشه رو از طریق دستور fastboot فلش کرد ، با باتری یا بدون اون تاثیری داره ؟
من وقتی این دستور رو میزدم می‌نوشت no device found .
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1393، 06:15 ب‌ظ توسط a0m0e0r »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
من چند وقت پیش می‌خواستم کاستوم رام روی گوشی خودم نصب کنم، نصب نشد هیچ الان نه ریکاوری بالا میاد نه اندروید .
سوالم اینه آیا می تونیم گوشی ای که خاموشه رو از طریق دستور flashboot فلش کرد ، با باتری یا بدون اون تاثیری داره ؟
سلام اول اینکه برای اجرای دستور های فست بوت باید اونو تو لینوکس نصب کنید.
برا اینجور موارد ویندوز بهتره چون تولکیت های بسیاری با توجه به مدل گوشیتون وجود داره که میتونید از اونها استفاده کنید یا حتی خودSDK اندروید هم میتونه کمک کنه.
در ضمن وقتی ریکاوری بالا نمیاد بعید میدونم سیستم گوشیو بشناسه یه بار باتری رو در بیارید و بعد سعی کنید با پایین نگه داشتن دکمه کم صدا و دکمه پاور گوشیو به بوتلودر ببرید تا ازاونجا بتونید ریکاوری نصب کنید و با استفاد ه از ریکاوری کاستوم رام نصب کنید.
اگه مدل گوشی و ورژن و سیستم عامل لینوکس مورد استفاده تون رو بگید بهتر و بیشتر میتونم کمکتون کنم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
سوالم اینه آیا می تونیم گوشی ای که خاموشه رو از طریق دستور flashboot فلش کرد ، با باتری یا بدون اون تاثیری داره ؟
سلام اول اینکه برای اجرای دستور های فست بوت باید اونو تو لینوکس نصب کنید.
برا اینجور موارد ویندوز بهتره چون تولکیت های بسیاری با توجه به مدل گوشیتون وجود داره که میتونید از اونها استفاده کنید یا حتی خودSDK اندروید هم میتونه کمک کنه.
در ضمن وقتی ریکاوری بالا نمیاد بعید میدونم سیستم گوشیو بشناسه یه بار باتری رو در بیارید و بعد سعی کنید با پایین نگه داشتن دکمه کم صدا و دکمه پاور گوشیو به بوتلودر ببرید تا ازاونجا بتونید ریکاوری نصب کنید و با استفاد ه از ریکاوری کاستوم رام نصب کنید.
اگه مدل گوشی و ورژن و سیستم عامل لینوکس مورد استفاده تون رو بگید بهتر و بیشتر میتونم کمکتون کنم.
ممنون از اینکه راهنمایی کردین
گوشی من huawei g610
سیستم عامل هم فدورا
android-tools رو از مخازن نصب کردم .
bootloader گوشی نمایش داده نمیشه وقتی هم باتری رو میزارم پشت سر هم ریبوت میشه .
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1393، 06:16 ب‌ظ توسط a0m0e0r »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من چون خیلی زیاد و با دستگاه‌های مختلف این کار رو کردم، یک‌سری چیزا یاد گرفتم؛
فلش کردن گوشی‌های اندروید از سه طریق اصلی انجام می‌شه: بوت‌لودر، فست‌بوت، ریکاوری. روش فلش کردن هم توی هر کدوم از این‌ها متفاوته.
اگر دستگاه شما قابلیت فست‌بوت داره و فعال هم هست، در صورتی که بوت‌لودر هم بالا نیاد به احتمال قوی می‌تونید فلش کنید. در این‌صورت یک بار کرنل رو فلش کنید، سپس رام رو از توی ریکاوری نصب کنید.
اگر دستگاه شما فست‌بوت نداشته باشه و بوت لودر هم بالا نیاد، باز هم این امکان وجود داره که سکتور فلش بوت لودر قابل اجرا باشه، طبق راهنما دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنید و کرنل رو فلش کنید، سپس رام رو از توی ریکاوری نصب کنید.
بوت لودر معمولا همون لوگوی شرکت یا سازنده کرنل کاستوم هست، اگر اون بالا میاد، پس بوت لودر مشکلی نداره و بعد از اون رام با کرنل سازگار نیست.

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
واقعا ممنون
خوب پیش رفتم کامپیوتر دستگاه رو خوند و فایل recovery.img در حال sending . ولی خیلی طول کشیده حدوده پنج دقیقه‌ست ! طبیعیه ؟
هر دستور fastboot رو که میزنم همین جوری در حالت چشمک زن میمونه !
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1393، 06:31 ب‌ظ توسط a0m0e0r »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
واقعا ممنون
خوب پیش رفتم کامپیوتر دستگاه رو خوند و فایل recovery.img در حال sending . ولی خیلی طول کشیده حدوده پنج دقیقه‌ست ! طبیعیه ؟

اول یک بار چک کنید که درایور گوشیتون نصبه بعد از مطمئن شدن گوشیو به سیستم وصل کنید (در حالت خاموش) بعد گوشی رو روشن کنید بعد از صدای اتصال یو اس بی دستور فلش کردن ریکاوری رو ارسال کنید(دقت کنید که اگه ریکاوری با گوشی سازگار نباشه بردتونو میسوزونه من خودم همین بلا رو یعنی ریکاوری اشتباهی رو روگوشیم فلش کردم و بردش سوخت)
صبر کنید تا ریکاوری فلش بشه (مدتش برحسب دستگاه و حجم ریکاوری و یهسری پارامترهای دیگه متفاوته) بعد از فلش شدن ریکاوری گوشی رو خاموش باتری اونو خارج و دوباره نصب کنید حالا سعی کنید گوشی رو به ریکاوری ببرید و از اونجا رام مورد نظرتونو نصب کنید.

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
واقعا ممنون
اگر پیغام wating for device می‌ده و چشمک زن هست، دستگاه رو نشناخته.
توجه داشته باشید که؛
۱. گوشی باید قبل از اتصال به دستگاه خاموش باشه (توصیه می‌شه حداقل سی ثانیه از خاموش بودن دستگاه گذشته باشه).
۲. فست‌بوت با بوت‌لودر فرق داره، مثلا در گوشی من با نگه داشتن کلید «کم کردن صدا» و سپس وصل کردن به کامپیوتر به حالت بوت‌لودر می‌ره و با نگه داشتن کلید «زیاد کردن صدا» و سپس وصل کردن به کامپیوتر به حالت فست‌بوت. در این مورد راهنمای دستگاه‌تون رو مطالعه کنید.
۳. فایلی که قصد فلش کردنش رو دارید باید حتما حاوی بوت لودر باشه و ریکاوری به تنهایی کفایت نمی‌کنه، در واقع وجود ریکاوری ضروری نیست، ولی بوت لودر چرا.
۴. فلش کردن بوت لودر در حدود ۵ تا ۱۵ ثانیه (توی دستگاه‌هایی که من فلش کردم) طول می‌کشه.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ویرایش:
۵. دستور fastboot باید با دسترسی ریشه توی کامپیوتر اجرا بشه.

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
من از فدورا استفاده می کنم لازم درایور نصب کنم ؟
وقتی هم دستور fastboot devices  رو می زنم اسم دستگاه در میاد .

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
خیر.
توی گنو/لینوکس نیازی به درایور (به اون صورت توی ویندوز) ندارید. یک رابط استاندارد وجود داره و از اون استفاده می‌شه...

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
ببخشید اگر زیاد سوال می‌کنم
گوشی من با پاور و دکمه ولوم بالا وارد ریکاوری میشه و اگر پاور و پایین رو نگه دارم یک صفحه سیاه نشون میده که نوشته :
new :risk
old:risk
recovery status :updated
این محیط همون فست بوت هست ؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من تا به حال گوشی هواوی نداشتم، پس اطلاعات دقیقی هم راجع بهش ندارم.
الان اگر شما به ریکاوری دسترسی دارید، چرا رام رو نصب نمی‌کنید؟

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
قبلا ریکاوری بالا میومد الان نمیاد .

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
لینک راهنمایی که از طریق اون گوشیتون رو فلش کردین رو بذارید.

آفلاین Archlinux

• Jr. Member
  • *
لینک خاصی نبوده از جاهای متفاوت مطلب جمع کردم .
فعلا مشکلم اینه چرا دستور رو که میزنم نمیزنه فینیش همین طور در حالت انتظار میمونه ! با اونکه دستگاه رو خونده .

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
واقعا ممنون
اگر پیغام wating for device می‌ده و چشمک زن هست، دستگاه رو نشناخته.
توجه داشته باشید که؛
۱. گوشی باید قبل از اتصال به دستگاه خاموش باشه (توصیه می‌شه حداقل سی ثانیه از خاموش بودن دستگاه گذشته باشه).
۲. فست‌بوت با بوت‌لودر فرق داره، مثلا در گوشی من با نگه داشتن کلید «کم کردن صدا» و سپس وصل کردن به کامپیوتر به حالت بوت‌لودر می‌ره و با نگه داشتن کلید «زیاد کردن صدا» و سپس وصل کردن به کامپیوتر به حالت فست‌بوت. در این مورد راهنمای دستگاه‌تون رو مطالعه کنید.
۳. فایلی که قصد فلش کردنش رو دارید باید حتما حاوی بوت لودر باشه و ریکاوری به تنهایی کفایت نمی‌کنه، در واقع وجود ریکاوری ضروری نیست، ولی بوت لودر چرا.
۴. فلش کردن بوت لودر در حدود ۵ تا ۱۵ ثانیه (توی دستگاه‌هایی که من فلش کردم) طول می‌کشه.

ویرایش:
۵. دستور fastboot باید با دسترسی ریشه توی کامپیوتر اجرا بشه.

محض اطلاع بگم اگه گوشی به حالت بوتلودر بره میتونید با انتخاب فست بوت اونو به فست بوت تبدیل کنید نه اینکه فست بوت جدا از بوتلودره بلکه فست بوت بخشی از بوتلودره که دستورات رو از سیستم میتونه دریافت کنه و با نام فست بوت یو اس بی هم شناخته میشه.
یعنی چی که فایلی که باید فلش کنید حاوی بوتلودر باشه؟
بدون خاموش کردن خالت write protect رام گوشی نمیتونید بوتلودر رو عوض کنید پس عملا همراه بودن بوتلودر با فایل ریکاوری بی معنی میشه.
در کل در سطوح بوت شدن گوشی ابتدا بوتلودر اجرا میشه بعد میاد ریکاوری رو اجرا میکنه(در صورتی که فرمان اجرای ریکاوری از سوی کاربر یا سیستم بهش اعلام شده باشه) و بعد هم سراغ بوت کردن سیستم عامل میره.
a0m0e0rایا پیغامی یا اروری چیزی نمیده؟
من هواوی فلش نکردم ولی تا دلت بخواد اچ تی سی و سامسونگ و الجی و سونی فلش و روت کاستوم رام وصل کردم و تا حالا مشکل شما روندیدم.
ایا بک اپ گرفته بودید؟
لطفا دستوراتی رو که زدید مرحله به مرجله به همراه اتفاقات مربوط به هرکودومو بگید.
« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1393، 12:31 ق‌ظ توسط Риал Краесис »