انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک شدن تمام اطلاعات بعد از ذخیره کردن یک فایل CSS ( حل شد. مشکل سخت افزار بود.)  (دفعات بازدید: 4227 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
منظوری نداشتم.احساس خودمو گفتم!
نمیدونم.همیشه بین انتخاب بین ویندوز و اوبونتو رو هوام...از دوال بوت هم خوشم نمیاد.با دیدن اینهمه مشکلات عجیب غریب توی انجمن ترسم بیشتر میشه  ](*,)
در صورتی که کار خاصی هم نمیکنم کلا با سیستم.کاربر معمولی.
اما چیزی که نمیشه منکر شد اینکه از وقتی با  اوبونتو اشنا شدم (تقریبا زمان انتشار نسخه 10.10)همیشه یه نیروی جاذبه ای هست از طرف اوبونتو که منو بطرف خودش میشکونه.چیزی که ویندوز نداره حالا.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
شما اگر دادگان بسیار مهم دارید هارد رو جدا کنید و اون رو به یک مرکز بازیابی داده بسپارید
بسته به سختی کار هزینه ای ازتون میگیرن و داده ها رو برمیگردونن
500 مگ اون چنان هزینه ای بر نمیداره

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
من خودم در این تقریبا 8 سالی که با لینوکس کار می کنم به مورد مشابهی برنخوردم.از طرفی بعیده ذخیره کردن یه فایل باعث حذف بقیه بشه و احتمالا همزمان شدن این قضایا باعث شده فکر کنید دلیلش این بوده.به هر حال موارد مشابهی گزارش شده می تونین دو موردش رو در لینکهای پایین ببینین.بهتره با سرچ file disappear و موارد مشابه به اضافه نوع فایل سیستم مثلا ext4 و نوع توزیع موارد مشابه رو پیدا و بررسی کنین
http://askubuntu.com/questions/182917/desktop-folder-and-files-disappeared
http://askubuntu.com/questions/312035/causes-of-files-disappearing-and-ways-of-prevention?rq=1

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
سلام دوستان

ببخشید که جوابی ندادم.

متاسفانه مشکل از سخت افزار بود.

هارد را دادم به یه تعمییراتی معتبر و بعد از چند روز اعلام کرد که هد هارد شکسته و باید هارد را جراحی کنند.