انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کالی و رزبری پای !!!  (دفعات بازدید: 9340 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
پاسخ : کالی و رزبری پای !!!
« پاسخ #15 : 13 امرداد 1393، 07:33 ب‌ظ »
من الان یه میکروی ARMv7 دارم و برنامه ریزیش هم کردم ! با این چیزاش ندارم ! می خوام روی این میکرو مثلا لینوکس نصب کنم ! بعد توی این لینوکسی که روی میکرو نصب کردم بیام پورت هاش رو مثلا روشن خاموش کنم ! مثلا یه پنجره باز کنم از  و بعد بگم فلان پورت روشن فلان پورت خاموش ! یا مثلا خروجی واحد ADC رو بگیر نمایشش بده و اینجور حرفها !
نمیشه عزیز!
شما با چند کیلو بایت حافظه چجوری میخوای لینوکس بالا بیاری.وقتی میگیم رزپری میتونه توزیعای اختصاصی لینوکس رو بالا بیاره بخاطر اینه که یه پردازنده ی قوی با مقدار مکفی رم در اختیار داره.اما شما با پردازنده ی کوچیک و کم توان یک میکروی آرم نتمیتونین حتی چند ماژول لینوکسم اجرا کنید.
البته اگه از برد قوی تری استفاده میکنید که لطفا بگید

arm ضعیفه ؟ مگه روی موبایل arm نیست ؟

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #16 : 13 امرداد 1393، 07:35 ب‌ظ »
مدل برد ARM SAM7X256
حالافرض کنید من یه حافظه SD هشت گیگاباتی رو بهش وصل کردم که می تونم ازش به عنوان رم هم استفاده کنم ! یا مثلا اونطور که دوستمون گفتن مگر همین گوشی ها ARM نیستن ! گوشی خود من ARM6 هست و آندروید که لینوکس باشه هم روش نصبه !
یا اصلا فرض کنید من این میکرو رو بندازم دور و یه زبری پای بخرم ! جواب چیه ؟
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1393، 07:39 ب‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #17 : 13 امرداد 1393، 07:45 ب‌ظ »
مدل برد ARM SAM7X256
حالافرض کنید من یه حافظه SD هشت گیگاباتی رو بهش وصل کردم که می تونم ازش به عنوان رم هم استفاده کنم ! یا مثلا اونطور که دوستمون گفتن مگر همین گوشی ها ARM نیستن ! گوشی خود من ARM6 هست و آندروید که لینوکس باشه هم روش نصبه !

http://computers.tutsplus.com/tutorials/control-your-christmas-lights-with-a-raspberry-pi--mac-58672

اینارو ببین با پای فیس انجام دادن

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #18 : 13 امرداد 1393، 07:52 ب‌ظ »
arm ضعیفه ؟ مگه روی موبایل arm نیست ؟
عزیزدلم arm یه معماریه نه یک موجود منفعل فیزیکی که بتونیم دستمون یزاریم روش بگیم که این آرمه! پس اگه از روی این نقشه یه پردازنده ی قوی ساخته بشه اون موقع قوی میشه و اگه برای کارای کوچیک بخوان یه پردازنده از روش بسازن خب طبیعتا در همون حد خواهد بود.
در ضمن من از واژه ی توان استفاده کردم و نه قدرت!!!!
متاسفانه همیشه این جور صحبتا و اشتباهات زمانی اتفاق میوفته که طرف یادش میره که داره درمورد چی صحبت میکنه و خیال میکنه که رفته پیاز گوجه بگیره و هرچی بیشتر بگیره زنبیلش سنگین تر میشه!
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین samis

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 13 امرداد 1393، 07:58 ب‌ظ »
به خیلی چیزای دیگه احتیاج دارین(سخت افزارهای دیگه) و بستگی به ماژول و سخت افزاری که استفاده میکنین متفاوته!
یعنی مث وب نیست که بگیم فلان فریم ورک برای فلان کاره و فلان چیز برای بهمان کار!
مثلا میگن برای استفاده از امکانات این ماژول بخصوصی که در اختیار دارین باید فلان کتابخونه رو استفاده کنین و هدرش رو به برنامه تون (که ممکنه به هر زبانی باشه) اضافه کنین.
معمولا این کتابخونه رو خوده شرکت سازنده ارائه میده و یا اینکه برای خیلی از کارای معمول در دسترسه
قضیه مقداری تخصصی تر از این چیزاست
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1393، 08:04 ب‌ظ توسط samie »
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 13 امرداد 1393، 08:04 ب‌ظ »
منابع آموزشی سراغ دارید که من کار با زبری پای تحت لینوکس رو یاد بگیرم

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #21 : 13 امرداد 1393، 08:09 ب‌ظ »

منظور شما پروژه هاش هست ؟! چون لینوکس فرقی نمیکنه

به نظر من شما یک piface بگیرید بعد پایتون هم یاد بگیرید و تو نت پروژه ها اپن سورس رو دنبال کنید تو گیتهاب زیاد هست

آفلاین samis

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 13 امرداد 1393، 08:11 ب‌ظ »

من این دوتا رو پیشنهاد میدم ولی خودم هیچکدومشون رو کامل نخوندم و بیشتر از روی مجله خوندم
getting_started_with_raspberry_pi
matt richardson
O'reilly

Raspberry Pi_ A Quick-Start Guide
maik schmidt
pragmatic express

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 13 امرداد 1393، 08:12 ب‌ظ »
قیمتشون چنده این piface ها؟، آقا من این میکرو که خریدم به غلط کردن افتادم نه منبع آموزشی نه هدر فایل ! هدر فایل هاش هم که مشکل داشت باید تغییرش می دادی کلا مکافات بود ! نه کامپایلر متن باز درست حسابی !  این زبری مثل اون یکی نشه !
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1393، 08:23 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #24 : 13 امرداد 1393، 08:25 ب‌ظ »
قیمتشون چنده این piface ها؟، آقا من این میکرو که خریدم به غلط کردن افتادم نه منبع آموزشی نه هدر فایل ! هدر فایل هاش هم که مشکل داشت باید تغییرش می دادی کلا مکافات بود ! نه کامپایلر متن باز درست حسابی !  این زبری مثل اون یکی نشه !

http://raspberry-pi.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-PiFace

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #25 : 13 امرداد 1393، 08:43 ب‌ظ »
مدل برد ARM SAM7X256

این برد از لحاظ میزان حافظه یه فاجعه است.
قید حتی اجرای معمولی ترین سیستم عامل ها رو هم باید بزنید به زحمت شاید بتونید یه سری دستورات رو باهاش اجرا کنید.
ببینید من زیاد نرم افزار سرم نمیشه بیشتر سخت افزار رو میشناسم و میدونم هر برنامه ای به یه سری سخت افزار پایه ای برا اجرا نیاز داره مثلا سیمبین ویرایش سوم (همونی که رو N73 نصبه) حد اقل 32 مگ رم میخواد که خود این گوشی 64 مگ رم داره حالا غیر ممکنه که شمابتونی رو مثلا 24 مگ این سیستم عاملو اجرا کنی که یا هنگ های طولانی خواهی داشت یا اصلا اجرا نمیشه.
اگه اشتباه نکنم اوبونتوی مخصوص ارم از 12.04 به بعد ارائه نمیشه وهمین توضیع مخصوص ارم هم حد اقل 128 مگ رم میخواد(تازه اگه درست یادم مونده باشه و بیشتر نخواد).
تازه مهمه که پردازندتون ست دستورات مورد نیاز برا سیستم عاملتونو بتونه اجرا کنه به همین خاطره که مثلا اندروید خانواده 4.0 و4.1 و.... قابلیت اجرا بر روی گوشی های قدیمی رو ندارند پس یعنی خود اندروید هم نیازمند حد اقل سخت افزار هست.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #26 : 13 امرداد 1393، 08:58 ب‌ظ »
بهترین راه و خفن ترین راه !!!

یک سرور اجاره میکنی از ovh ماهی 50 تومن !!! سی پیو 2.4 رم 8 هارد 80 میگی روش esxi بریزه بعد خودت روش سرور مجازی درست میکنی کالی میریزی خیلی بهتره !
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1393، 09:37 ب‌ظ توسط noobs »

آفلاین samis

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 13 امرداد 1393، 09:12 ب‌ظ »
ذاداش جون عزیزت بیخیال

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #28 : 13 امرداد 1393، 10:52 ب‌ظ »
چرا گیر دادی حتماً نصب کنی کالی رو یه‌جا؟ بریز رو فلشت، هروقت خواستی روی لپ‌تاپت بوت کن بیا بالا دیگه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
    • iran.ir
« پاسخ #29 : 13 امرداد 1393، 10:56 ب‌ظ »
چرا گیر دادی حتماً نصب کنی کالی رو یه‌جا؟ بریز رو فلشت، هروقت خواستی روی لپ‌تاپت بوت کن بیا بالا دیگه؟

روی لب تابم مک نصب هست و نتایج مسابقه و سیستم وب سایت مسابقه و .. اینکارو باهاش میکنم واسه همین دنبال یه سیستم واسه مسابقه بودم زیاد روی مکم دستکاری نکنم

به نظر شما سرور مجازی یا اختصاصی بدردم میخوره ؟ یه خوبی که داره اینترنت پرسعتش و هزینه کم ترافیک هست چطوره؟