انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عامل مهم نیست ! از برنامه های خوب استفاده کنید  (دفعات بازدید: 3804 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
راستش یه مدت شدید از لینوکس کفری بودم !
تو ویندوز 8 با فایل منیجر عالیش وقتی یه اسم رو سرچ میکنم بلافاصله اون فایل رو برام پیدا میکنه و راحت بازش میکنم
تنها به اسم فایل اهمیت نمیده و اگه کلمه توی جزئیات فایل هم باشه در اولویت های بعدی قرار میداد
ولی توی اوبونتو با برنامه ناتیلوس که پیش فرض هست اصلا گاهی اسم خود فایل هم بزنی به درستی پیدا نمیکنه
تا این که برنامه فوق العاده catfish رو روی اوبونتو نصب کردم بسیار سریع و عالی فایل دلخواه رو میکشه بیرون با سرعت باورنکردنی
و یه مورد دیگه هم برنامه مشاهده عکس هست
لابد متوجه کیفیت کم عکس ها در اوبونتو شدین ! اینم به خاطر برنامه هست که تو اوبونتو پیش فرض هست کافیه برنامه shotwell رو نصب کنید تا با کیفیت بالا عکس ها رو بدون نویز و تار شدگی ببینید
به نمونه که ضمیمه کردم دقت کنید و ببینید که برنامه پیشفرض در اوبونتو چقدر روی مو ها نویز ایجاد میکنه در حالی که همون عکس رو در کنارش با مرورگر و یا شاتول باز کنید تفاوت کیفیت رو میبینید (البته وقتی زوم کامل بود وضع برنامه پیش فرض بدتر بود)
به همین ترتیب برنامه هایی که برای پخش صدا استفاده میکنید و یا برای تماشای ویدئو تاثیر زیادی رو کیفیت دارند
من یک بار با برنامه ای یک ویدئو رو به ام پی تری کانورت کردم و کیفیت داغون شد در حالی که در ویندوز این مشکل رو نداشتم و البته جدیدا برنامه winff در اوبونتو کیفیت خوبی داره البته بازم کامل نیست
مثال های زیادی میشه زد ولی نکته ای که مهمه برای من این که اغلب برنامه های پیشفرض که تو اوبونتو هست کیفیت متوسط دارند و باید دنبال جایگزین های بهتری براشون باشید
و دوم این که برخلاف چیزی که فکر میکردم که مشکل از گرافیک و درایور ها و لینوکس هست مشکل برنامه ها و کیفیت بدشون بود نه سیستم عامل
روی ویندوز اغلب برنامه های با کیفیت رو میشناسیم مثل kmplayer و فایل فاکتوری برای فرمت فایل و winrar برای فشرده سازی nero برای رایت کردن و این برنامه ها معروف هستند
شما هم اگه تجربه مشابهی داشتین و برنامه ای میشناسین که کیفیت خوبی داره معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
وقتی زوم در حالت کلی هست تصاویر به هم میریزه تصاویر که کیفیت و حجم بالایی دارند و بعدا در زوم کیفیت درست میشه و بعد در زوم خیلی بیشتر تصویر رو محو میکنه نه این که شارپ ترش کنه
عکس ها با کیفیت و حجم بالا رو باز کنید و ببینید چجوری میشه (عکس بالای ۱۰ مگ)

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
وقتی زوم در حالت کلی هست تصاویر به هم میریزه تصاویر که کیفیت و حجم بالایی دارند و بعدا در زوم کیفیت درست میشه و بعد در زوم خیلی بیشتر تصویر رو محو میکنه نه این که شارپ ترش کنه
عکس ها با کیفیت و حجم بالا رو باز کنید و ببینید چجوری میشه (عکس بالای ۱۰ مگ)
من از اوبونتو استفاده نمی‌کنم. در هر سیستم عاملی هستند نرم افزارهای پیش فرضی که در سطح متوسط و پایینند، مهم ویژگی ها و کُلیت خود سیستم عامله! همین نرم افزارهایی که نام بردید به طور پیش فرض در ویندوز نصب نیستند و معادلشون با کیفیت بعضا بالاتر برای گنو لینوکس موجوده.
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1393، 07:33 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
ابونتو بیش تر تمرکز خودشو رو امنیت و پایداری گذاشته.کارهایی مثل حل مشکل فونت و یا برنامه های پیش فرض ضعیف مثل مدیا و ... رو به عهده کاربر گذاشته.من هم برنامه دیگه رو جایگزین برنامه های پیش فرض کردم.مثلا smplayer برای مدیا و k3b برای رایت.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
مقایسه ای که از برنامه ها کردی خیلی کلیه. ممکنه Shotwell تصویر scale شده بهتری نمایش بده ولی برای این کار چندبرابر بیشتر از Eye of Gnome حافظه اصلی و پردازنده مصرف کرده؟
و در ضمن سیستم عامل مهمه. اگر سیستم عامل خوب نداشته باشی نمی‌تونه برنامه خوب بنویسی.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
مقایسه ای که از برنامه ها کردی خیلی کلیه. ممکنه Shotwell تصویر scale شده بهتری نمایش بده ولی برای این کار چندبرابر بیشتر از Eye of Gnome حافظه اصلی و پردازنده مصرف کرده؟
و در ضمن سیستم عامل مهمه. اگر سیستم عامل خوب نداشته باشی نمی‌تونه برنامه خوب بنویسی.
با این استدلال باس بگم ویندوز بهتره چون اکثر برنامه هاش بهترن
سیستم عامل ها همشون قدرتمند هستند
من ترجیه میدم  ۱۰ مگ رم بیشتر مصرف کنم تا تصویر رو بهتر ببینم
اصلا چه کاریه کامپیوتر رو خاموش کنیم دیگه نه رم مصرف بشه نه پردازنده نه برق کلا خاموش از همش بهتره
من وقتی ۳ روز دانلود میکنم انتظار دارم فیلمی که دانلود کردم با کیفیت بالاش ببینم
حرفم هم این بود که نرم افزار های پیش فرض اوبونتو کیفیت متوسط دارند اغلب
وقتی رو آهنگ دابل کلیک میکنم یا روی فیلم ۱۰ ثانیه طول میکشه پلیر اجرا بشه وقتی تازه سیستم عامل رو روشن کردی و همچنین مرورگر ها هم همینطور در حالی که توی ویندوز اصلا اینجور نیست
توی ویندوز برای سرچ توی هاردم نیاز ندارم برنامه جانبی که ممکنه از وجودش خبر نداشته باشم رو نصب کنم و بسیار از این نظر کاربر پسند تر هست
توزیعی که ادعا کاربر پسند بودن میکنه باید برنامه خوب داشته باشه نه برنامه های لایت
-
shotwell 82 mg
gnome image viewer 67 mg
shotwel امکاناتش هم بیشتره البته

آفلاین elmi.alireza70

• Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • سوال پرسیدن عیب نیست؛ ندانستن عیب است.
    • دانشنامه آموزشی رسم بنفش
نقل‌قول
ابونتو بیش تر تمرکز خودشو رو امنیت و پایداری گذاشته.کارهایی مثل حل مشکل فونت و یا برنامه های پیش فرض ضعیف مثل مدیا و ... رو به عهده کاربر گذاشته.

محیط لینوکس خوبه ولی کیفیتش انصافا کمتره. وقتی یکی سیستم با کیفیت میخره و هزینه بیشتری میده انتظار داره کیفیت بهتری بگیره.

چرا ویندوز 80 90 درصد کاربرای دنیا رو داره در حالی که هسته ی NT اون در مقابل لینوکس خیلی ضعیف تره؟ شما بگین.
محیط کاربری و سادگی استفاده خیلی مهمه. درسته لینوکس پکیج های نرم افزاری رو یه جا تو سافت ویر سنتر گذاشته و ادعا کرده زیاد وقتتونو نمیگیره ولی وقتی که واسه حل مشکلات صرف میشه به مراتب بیشتر از پیدا کردن نرم افزار های ویندوزه و باید اصلاح بشه. البته از سیستم عامل فعلا رایگان بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.
دانشنامه آموزشی رسم بنفش
http://rasmebanafsh.ir/

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
نه که سیستم عامل مهم نباشه، اما 100٪ همه چیز نیست
من از اوبونتو استفاده میکنم، چون برای مانیتور کوچیکم مناسب ترینه (17 اینچ ! هست مانیتورم) و اینکه از یونیتی خوشم میاد کلا ! رابط کاربری خوبی داره و باگ های عجیب غریب کمتری توش دیدم نسبت به توزیع های دیگه .
اما به ندرت از برنامه های اصلی خود ابونتو استفاده میکنم، منم برنامه های مورد استفاده خودم رو مینویسم شاید به کار بقیه بیاد
clementie برای موزیک
smplayer برای ویدیو و البته موزیک های دم دستی
shotwell برای عکس
برای فایل ها از ناتیلوس، به نظر جواب نیاز های من رو به خوبی میده، برای جست و جو هم معمولا مشکلی نداشتم، البته گاهی نتایج بهتری نسبت به ویندوز 8.1 داشته .
از synapse به جای dash home (پیشنهاد ویژه ! امتحان کنیدش ;) )
برای مدیریت clipboard از clipit
بعد از اوبونتو وان خدا بیامورز هم از pcloud.com
مرورگر هم گوگل کروم
برای ترمینال از guake
مسنجر pidgin
برای یاد داشت برداشتن و مدیریتشون از cherrytree
دانلود منجر xdman
برای مدیریت پارتیشن ها و تغییرات gparted
و ...

سیستم عامل چیزی بیشتر از یک بستر نیست، که البته باید به خوبی به وظیفش عمل کنه !
و ابونتو هم برای من به وظیفش عمل میکنه و دوستش دارم ;)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
با این عکس ها تست کنید https://www.google.com/search?q=circle+hypnotism+wallpaper&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb
فکر کنم خیلی بی کیفیت نشون بده
************************* من این عکسی که گفتید رو گرفتم و تست کردم و نتیجش پیوست شد
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1393، 10:27 ب‌ظ توسط سعید زبردست »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اصلا چه کاریه کامپیوتر رو خاموش کنیم دیگه نه رم مصرف بشه نه پردازنده نه برق کلا خاموش از همش بهتره
اوبونتو کلی اطلاعات از مخازنش جمع میکنه و حتما کار آماری روشون انجام می ده.
اگر می دونستند که برنامه های پیش فرض مورد استفاده کاربراشون نیست، مطمئننا عوضون می کردند. اما سالهاست که برنامه های پیش فرضش تغییر نکردند.

بهتر از ریتمباکس نداریم، حتما که داریم ولی این از نظر منه نه جامعه کاربران اوبونتو.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
اوبونتو کلی اطلاعات از مخازنش جمع میکنه و حتما کار آماری روشون انجام می ده.
اگر می دونستند که برنامه های پیش فرض مورد استفاده کاربراشون نیست، مطمئننا عوضون می کردند. اما سالهاست که برنامه های پیش فرضش تغییر نکردند.

بهتر از ریتمباکس نداریم، حتما که داریم ولی این از نظر منه نه جامعه کاربران اوبونتو.
ولی من کماکان نتونستم از برنامه خود بلوتوث اوبونتو استفاده کنم و یه برنامه بلومن رو نصب کردم

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
حرفم هم این بود که نرم افزار های پیش فرض اوبونتو کیفیت متوسط دارند اغلب
وقتی رو آهنگ دابل کلیک میکنم یا روی فیلم ۱۰ ثانیه طول میکشه پلیر اجرا بشه وقتی تازه سیستم عامل رو روشن کردی و همچنین مرورگر ها هم همینطور در حالی که توی ویندوز اصلا اینجور نیست
توی ویندوز برای سرچ توی هاردم نیاز ندارم برنامه جانبی که ممکنه از وجودش خبر نداشته باشم رو نصب کنم و بسیار از این نظر کاربر پسند تر هست
اتفاقا به نظر من برنامه‌های پیش‌فرض گنوم جزو بهترین هان و به شکلی کاربردی وسط بازه خیلی ساده تا خیلی حرفه‌ای قرار میگیرن.
در ضمن برنامه‌های گنوم در هر انتشار با بهبودهای قابل توجه منتشر میشن ولی اوبونتو با نسخه از رده خارج این‌ها منتشر میشه. مثلا پخش کننده ویدئوی گنوم در ۳.۱۲ بسیار سریع و شکیل تر شده که در اوبونتو ۱۴.۰۴ وجود نداره +
نقل‌قول
من وقتی ۳ روز دانلود میکنم انتظار دارم فیلمی که دانلود کردم با کیفیت بالاش ببینم
هیج موقع متوجه این که میگن کیفیت ویدئوها در ویندوز بیشتر از لینوکسه نشدم. کسی دیگه تجربه‌اش کرده؟ شاید پلیری که استفاده میکنی Post Processing انجام میده.
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1393، 08:35 ب‌ظ توسط ساسان »
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
برخی از دوستان اشاره میکنند که کیفیت فیلم ها و عکس ها تو ویندوز بالاتر از لینوکس هستش.و یا سرعت و کیفیت جستجو و ... ویندوز به مراتب بهتر از لینوکس عمل میکنه.
دوستان باید یه نکته رو مد نظر داشته باشید, هیچ چیز کامل ترین و بهترین نیست.در مقابل ویندوز نسبت به لینوکس معایب خیلی زیادتری داره(که همه مون کم و زیاد میدونیم).ولی من با وجود این ایرادها لینوکس رو به ویندوز ترجیع می دم.(وجود امنیت, ازادی و جامعه کاربری عالی در گنو/لینوکس)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
من تو ویندوز از kmplayer استفاده میکنم که کیفیتش بسیار بیشتره از برنامه پیشفرض خود ویندوز و تقریبا هر فرمتی رو باز میکنه و نیاز به نصب کدک اضافی روی ویندوز ندارم
آهنگ هام رو هم معمولا با این گوش میدم چون صداش بلند تره از برنامه خود ویندوز و میتونم سرعت رو کم و زیاد کنم و کیفیتش خراب نشه من عادت دارم موسیقی ها رو تغیر سرعت بدم (اغلب کلاسیک و بی کلام گوش میدم و یک آهنگ رو به شیوه های مختلف گوش میدم)
توی لینوکس از vlc استفاده میکنم و نسبتا کیفیت پایین تری داره
این ریتم باکس گوش منو کر کرده وقتی آهنگ رو جلو عقب میکنی یه جز و جیغ بلد نیکشه کر میشی در حالی که تو برنامه های ویندوزی همچین مشکلی نداشتم و آرام منتقل میشه از همونجا و صدای لیز خوردن کاست روی هد رو نمیده !
کیفیت smplayer حس میکنم بهتره از vlc البته من این دو تا رو یک سال پیش نصب و مقایسه کردم و دیگه smplayer ندارم
تو ویدئو های سنگین هم گیر و هنگ هست موقع جلو عقب کردن ویدئو
حتی مکانیزم پخش اینا فرق داره
شما فلش رو نصب کن به لپ تاپت بعد از توش یه آهنگ اجرا کن فلش رو در آوردن همانا آهنگ قطع شدن همانا در حالی که تو ویندوز میره تو رم و بازم پخش ادامه داره
یا این که یه آهنگ رو بندازید توی زیپ زیپ رو باز کنید و آهنگ رو اجرا کنید اگه فایل منیجر رو ببندید تو لینوکس آهنگه هم قطع میشه ! که اینا از برنامه هاست
من شاید منظورم از تایپک بد بیان شد
من همیشه این ها رو ضعف سیستم عامل میدونستم ولی جدیدم متوجه شدم برنامه های خیلی تاثیر دارن و روی یک سیستم عامل واحد برنامه های مختلف بازدهی های مختلفی دارند
یکی از سخت ترین انتخاب ها انتخواب مرورگر مورد علاقه هست که من کروم رو دارم فایرفاکس هم خوبه ولی عادت کردم به کروم و کمبودی ندارم عوضش کنم
بعد از مرورگری وب یه کاربر خانگی موزیک گوش میده و ویدئو میبینه و عکس میبینه
حتی من توزیع المنتری رو که نصب کردم بسیار گرافیکش بالاتر بود از اوبونتو و کیفیت تصاویر پس ضمینه دسکتاپ در المنتری از ویندوز ۸ و اوبونتو بیشتره ولی یکم داغ میکرد سیستمم
و یا دپین رو که نصب میکردم کلی درایور داشت خودش و مثل اوبونتو لگ نمیزد
اوبونتو ۱۴.۰۴.۱ با این که پشتیبانی طولانی مدت هست و بسته های پایدار و تست شده استفاده کردن توش و خیلی ازش میگذره هنوز هنگ و گیر داره و خوب اگه هنگ و فریز میخواستیم تو ویندوز بود البته تو ویندوز کمتر بود !
البته ناگفته نمونه برنامه های لینوکس چیز اضافی نمیارن رو سیستم و مثلا با نصب kmplayer کل سیستم به باد نمیره که بره روی همه مرورگر ها افزونه نصب کنه و ... و از این بابت خیلی بهتره
من دلم میخواد تجربیات شما رو در ضمینه بهترین نرم افزار پخش موزیک (از نظر کیفیت صدا) بهترین پلیر ویدئو بهترین فایل منیجر و اینا بدونم
الان این دش یونیتی بسیار بی مصرف هست
قابلیت سرچ کردن نداره فقط فایل هایی که قبلا دیدی و اسمشون هست رو میاره و نمیره کل سیستم رو بگرده و فایل های کش شده رو میاره و نتایجش اصلا دقیق نیست خیلی زیبا و در دسترس هست ولی نتایج اشتباهی میده
نمیدونم مجموعه برنامه های کی دی ای میگن خوبه و نرم افزار هاش بسیار قدرتمند هستن ولی با کی دی ای حال نمیکنم زیادی همه جاش پیچ داره و تا دستت میخوره جایی میری تو تنظیمات ! خیلی زیادی رو هست تنظیماتش البته شاید نسخه ۵ ساده تر و زیبا تر بشه با یه تم فلت خوب بشه که اونم فعلا منتظرم اوپن سوزه بیاد