انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کپی از پوشه آرشیو بدون دسترسی ریشه ؟؟؟ ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام

پوشهٔ آرشیو که محل فایلهای دانلودی هست در حالت عادی غیرقابل کپی هست یا باید sudo cp باشه که در این حالت فایلها یه قفل روشون هست یا اینکه gksu باشه که مشخصا بریم اونجا و فایل رو کپی کنیم و برداریم ببریم جای دیگه البته شاید راههای دیگه هم باشه ولی :

نمیدونم چرا الان که به اون پوشه رفتم بدون هیچگونه دسترسی ریشه تونستم فایل رو کپی کنم بدون عکس قفل ؟؟؟
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1393، 09:04 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کپی از پوشه آرشیو بدون دسترسی ریشه ؟؟؟
« پاسخ #1 : 19 امرداد 1393، 01:24 ق‌ظ »
خروجی این دستور رو بذار:
$ ls -al /var/cache/apt/archives/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
« پاسخ #2 : 19 امرداد 1393، 08:20 ق‌ظ »
فایل های ارشیو دسترسیشون 644 هست یعنی میتونید کپی کنید ببرید جای دیگه ولی از جای دیگه نمیتونید کپی کنید اونجا !
اگه با یوزر خودتون میتونید کپی کنید توی ارشیو (که احتمالا نمیتونید) یه مشکلی هست.
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 19 امرداد 1393، 07:30 ب‌ظ »

سلام

خروجی این دستور رو بذار:
$ ls -al /var/cache/apt/archives/

به‌به آقا دانیال ... در پ.خ ها دنبالتون میگشتم در تاپیک پیداتون کردم آقا من راضی به زحمت شما نیستم :( :( :(](*,) ](*,) ](*,)بعید میدونم خروجی دستور رو بشه اینجا اعلام کرد پس در فایل ضمیمه میارمش

فایل های ارشیو دسترسیشون 644 هست یعنی میتونید کپی کنید ببرید جای دیگه ولی از جای دیگه نمیتونید کپی کنید اونجا !
اگه با یوزر خودتون میتونید کپی کنید توی ارشیو (که احتمالا نمیتونید) یه مشکلی هست.

قبلا هم میشد کپی گرفت ولی فقط با ریشه اونم تازه با دستور ترمینالی فقط فایلها با علامت قفل کپی میشد و دوباره میشد اونارو در همون محل کپی کرد البته بازم با ریشه وگرنه مخازن محلی بی مورد بودند ولی با gksu که ریشه‌ٔگرافیکی هست با فایل‌منیجر در همون پوشه هرکاری میکردم حتی کپی فایلها بدون علامت قفل ولی الان بدون وجود کاربر ریشه هرکاری میشه کرد !!!!!!!!!!!!
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 19 امرداد 1393، 10:57 ب‌ظ »
خب دسترسی‌های کشت که درسته! حرف‌های مسعود تأیید می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 27 امرداد 1393، 09:03 ب‌ظ »

درود

با آپدیت درست شد !!!!!

لینوکس‌ ویندوز نیست