انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید لپ تاپ لینوکسی (حل شد)  (دفعات بازدید: 6189 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
خرید لپ تاپ لینوکسی (حل شد)
« : 22 امرداد 1393، 01:12 ق‌ظ »
سلام/چند وقتیه دارم دنبال لپ تاپ می گردم که لینوکسی باشه!
یعنی از اول روش لینوکس نصب باشه/فرق نمی کنه کدوم نسخه لینوکس روشه/فقط لینوکس باشه

تو بازار من hp  ProBook450 رو دیدم که روش برچسپ لینوکس اپن سوزه رو زده حالا به سایت اچ پی رفتم همه چیز عالی یه درایور نسخه لینوکسی واسه همین مدل برای دانلود گذاشته/فقط موقع گشتن تو اینترنت دیدم کسی تو پستش نوشته:اچ پی مدل probook 4540s بر خلاف برچسبش که اپن سوزه است اصلا با لینوکس سازگاری نداره!!/منم به خاطر همین موضوع نگران شدم البته مدل لپ تاپ مد نظر من یه نخ سوزن با اون مدل فرق می کنه/حالا شک دارم بخرم یا نه/ از دوستانی که مدل لپ تاپهاشون hp series probook هست و روشون لینوکه نظر می خوام/البته می تونین لپ تاپ لینوکسی دیگه ای رو واسم پیشنهاد کنین مارک اصلا واسم مهم نیست فقط روش سیستم عامل لینوکس باشه همینو بس!/لپ تاپ فعلیم asus x54h است ، موقع اجرای لینوکس گرما به اندازه سیاره عطارد داره!!!!!!/باطری در سیستم های لینوکس کمتر از یک و نیم :-&
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1393، 12:31 ق‌ظ توسط lindroid »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
پاسخ : خرید لپ تاپ لینوکسی
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1393، 01:42 ق‌ظ »
یعنی از اول روش لینوکس نصب باشه/فرق نمی کنه کدوم نسخه لینوکس روشه/فقط لینوکس باشه

تو بازار من hp  ProBook450 رو دیدم که روش برچسپ لینوکس اپن سوزه رو زده حالا به سایت اچ پی رفتم همه چیز عالی یه درایور نسخه لینوکسی واسه همین مدل برای دانلود گذاشته/فقط موقع گشتن تو اینترنت دیدم کسی تو پستش نوشته:اچ پی مدل probook 4540s بر خلاف برچسبش که اپن سوزه است اصلا با لینوکس سازگاری نداره!!/منم به خاطر همین موضوع نگران شدم البته مدل لپ تاپ مد نظر من یه نخ سوزن با اون مدل فرق می کنه/حالا شک دارم بخرم یا نه/ از دوستانی که مدل لپ تاپهاشون hp series probook هست و روشون لینوکه نظر می خوام/البته می تونین لپ تاپ لینوکسی دیگه ای رو واسم پیشنهاد کنین مارک اصلا واسم مهم نیست فقط روش سیستم عامل لینوکس باشه همینو بس!/لپ تاپ فعلیم asus x54h است ، موقع اجرای لینوکس گرما به اندازه سیاره عطارد داره!!!!!!/باطری در سیستم های لینوکس کمتر از یک و نیم :-&

شما hp probook 4540s ميخواي يا probook450 ?
2 مدل متفاوت نوشتي
مدل 4540ٍS مخصوص هكينتاشه. تنها لپ تاپی هستش كه سازگاري كامل با مكينتاش داره. همه اين مدل رو پيشنهاد ميدن. وقتي ميتونه مك رو اجرا كنه 100% براي لينوكسم خوبه. حتي لپ تاپ من قديميه ولي هكينتاش و لينوكس رو اجرا ميكنه. منم مشكل گرما دارم الان xubuntu نصب كردم اصلا گرم نميشه ولي ubuntu نصب باشه به شدت گرم ميكنه. اگه مشكل گرما داري توزيع ديگه اي امتحان كن چرا ميخواي ولخرجي كني!!!
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1393، 01:49 ق‌ظ توسط SLACKER »
اسلکور

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1393، 05:50 ب‌ظ »
اگه لپ تاپ دیگه ای که سازگاری خوبی با لینوکس داره بهم پیشنهاد هم میتونین بدین!
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1393، 05:53 ب‌ظ توسط lindroid »
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1393، 05:51 ب‌ظ »

شما hp probook 4540s ميخواي يا probook450 ?
2 مدل متفاوت نوشتي
مدل 4540ٍS مخصوص هكينتاشه. تنها لپ تاپی هستش كه سازگاري كامل با مكينتاش داره. همه اين مدل رو پيشنهاد ميدن. وقتي ميتونه مك رو اجرا كنه 100% براي لينوكسم خوبه. حتي لپ تاپ من قديميه ولي هكينتاش و لينوكس رو اجرا ميكنه. منم مشكل گرما دارم الان xubuntu نصب كردم اصلا گرم نميشه ولي ubuntu نصب باشه به شدت گرم ميكنه. اگه مشكل گرما داري توزيع ديگه اي امتحان كن چرا ميخواي ولخرجي كني!!!
تقریبا همه توزیع های لینوکسی معروف رو نو لپ تاپم امتحان کردم باز مشکل گرما داشت  ](*,) اما خوب تنها این نیست که بلکه مشکلات دیگه ای از جمله : مصرف بیش از حد باطری،باگ های متعدد به خاطر وجود گرما یا دلایل دیگر،هنگام بارگذاری استفاده بیش از حد هارد دیسک که موجب صدای خفیفی از هارد میشه و نگرانم می کنه!
منظور من لپ تاپ مدل Probook 450 است !
(سورن كيركه گارد)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #4 : 22 امرداد 1393، 08:24 ب‌ظ »
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1393، 10:23 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین M3

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1393، 10:33 ب‌ظ »
من hp probook 4530s دارم ۱ مدل پایین تر از 4540s. دبیان و فدورا روش نصبه مشکل عجیب و غریب خاصی نداشتم به جز همون گرم شدن بیش از حد در اوبونتو(البته فقط 12.04 رو روش نصب کرده بودم). الان هم  بعد از پاک کردن ویندوز و نصب فدورا بعد از گراب ماژول گرافیک و دیر میشناسه به یک حرفه ای لینوکس هم نشون دادم گفت مشکل از کارت گرافیکته کاریش نمیشه کرد.
این برچسب سوزه هم کشکه تو ایران. وقتی خریدمش اصلا هیچی روش نصب نبود نه ویندوز نه سوزه. بقیه کشور ها رو نمیدونم شاید اونا از اول روش سوزه باشه.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من
من خودم هستم و آن حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 23 امرداد 1393، 12:13 ق‌ظ »
سری ثینک‌پد (ThinkPad) لنوو سازگاری کامل با اوبونتو دارن و گرم‌هم نمی‌کنن! من خودم مدل T430 2349-KEG اش رو دارم و بی‌نهایت راضیم! قبل از این هم آخرین لپ‌تاپی که داشتم و ازش راضی بودم مدل T43 همین سری بود.
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1393، 12:53 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
« پاسخ #7 : 23 امرداد 1393، 12:32 ق‌ظ »

سلام
دوست عزیز
گنو / لینوکس مثل ویندوز نیست که روی بعضی لپ تاب ها به اسم اورژینال می یاد اونم اورژینال باشه
گنو / لینوکس جزوه نرم افزار آزاد هستش و اورژینال و غیر اورژینال نداره
و برای مچ شدن تقریبا همه لپ تاب ها روشون گنو / لینوکس نصب می شه و معمولا مشکلی ندارن من خودم لپ تاپی ندیدم که مشکل مج نبودن با اوبونتو رو داشته باشن
ولی برای گرم شدن و مصرف زیاد لپ تاپت توی اوبونتو به خاطر اینکه بعضی از لپ تاپ ها دو تا کارت گرافیک دارن یکش همون اصلیه و یکی هم واسه cpu هستش که ویندوز به صورت default از ماله cpu استفاده می کنه و زمانی که لازم باشه به سراغ گرافیک اصلیت می ره ولی متاسفانه توی اوبونتو از کارت گرافیک اصلیت استفاده می کنه حتی اگه فقط اوبونتو فقط up شده باشه و باهاش هیچ کاری نکنی برای حل این مشکل که البته منم داشتم و لپ تاپم هم ASUS هستش
می تونی از لینک زیر استفاده کنی که کاره بچه های آزاد راه
http://azadrah.net/2012/04/install-and-use-bumblebee-nvidia-optimus-linux-equivalent

چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #8 : 23 امرداد 1393، 02:40 ق‌ظ »
سلام
 اگر لپتاب با کانفیگ بالا مورد نیازتون نیست از برند لنوو مدل G-500 را بهتون پیشنهاد میکنم سازگاری کامل با لینوکس داره .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1393، 03:43 ق‌ظ »
والا من تو این ۲ ماه ۳ تا لپتاپ عوض کردم.
lenovo z510 core i5+ssd256
macbook air
sony vaio pro
سازگاری فول داشتن هرسه.البته مک بوک رو باید وایرلسش رو نصب میکردی که میشد.
لنوو که نگو.همه چی تموم.
سونی هم غیراز یوفی که واقعا اذیتم کرد تا درست شه اخرشم شانسی شد هیچ درایوری نخواست.
یه ایسوس هم دارم ازین نتبوک ۱۰ اینچی ها که اونم ردیفه.
الان اصولا کرنل توسعه اش خوب بوده زیاد مشکلی نیست مخصوصا با haswell ها.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 امرداد 1393، 04:19 ب‌ظ »
سلام
 اگر لپتاب با کانفیگ بالا مورد نیازتون نیست از برند لنوو مدل G-500 را بهتون پیشنهاد میکنم سازگاری کامل با لینوکس داره .
این مدل لپ تاپ تو کدوم سریه لنوویه ؟؟Essential یا ideapad?
(سورن كيركه گارد)

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #11 : 23 امرداد 1393، 04:31 ب‌ظ »
سلام
این مدل لپ تاپ تو کدوم سریه لنوویه ؟؟Essential یا ideapad?

Essential
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 24 امرداد 1393، 12:23 ق‌ظ »
از تک تک دوستانم ممنون  ;)، تصمیم نهایی گرفته شد!ممنون از راهنمایی هاتون !!!! اینجور که پیداست بیشتر دوستان لینوکسی مارک لپ تاپ شون لنوو است،ضمن اینکه من لپ تاپ های لنوو رو دوست دارم و شرکت آی بی ام یکی از 5 شرکت مورد علاقه من است که دوست دارم لپ تاپاشون رو امتحان کنم ، اولین اولویتم مارک لنوو شد،یکی رو از مدل های
G-500، z510 ،T43 انتخاب می کنم البته بعد از تحقیق بین هرکدام  8)
البته لپ تاپ های مورد علاقه من XPS 13(Dell) - system 76 -chromebook است اما متاسفانه در ایران یافت نمی شود :-&
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1393، 12:30 ق‌ظ توسط lindroid »
(سورن كيركه گارد)

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #13 : 24 امرداد 1393، 12:31 ق‌ظ »
من هم میگم لنوو.بزودی خودم هم این رو میخرم.بینهایت زیبا و کارا

http://booredatwork.com/lenovo-yoga-2-pro-13-3-3200x1800-resolution-starting-1099/
ویا این
http://www.laptopoutlet.co.uk/mam48uk-lenovo-yoga-13.3-touchscreen-convertible-laptop-core-i7-3537u-8gb-256gb-ssd-w8.html

این مارک بهترین لپتاب سال 2014 درجهان شناخته شد
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1393، 12:37 ق‌ظ توسط سیروس »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #14 : 24 امرداد 1393، 12:35 ق‌ظ »
یکی رو از مدل های
G-500، z510 ،T43 انتخاب می کنم البته بعد از تحقیق بین هرکدام
الان G-510 هم اومده که نسل جدید G-500 هست و از cpuهای جدید اینتل سری ۴ استفاده میکنه. البته قیمتش از G-500 بالاتره.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir